öle olmuş canımbenden önce davranmışsın kuzu
ayy fark ettımde bazı cumlelerımızı ıkı kez yazmızım (tekrar okuyunca) , yada harflerı karıstırmısım..
uyku bastırmaya baslamıs artık onu anladım-sonuna soru işaretı koymustum sildim,uyandım aklım basıma geldı hahahaha-
aysen_34 hiimmmm ... bende diğer odadan sana msj atıo sanıyorumdemesen varya ben yıne oyle sanırım uyku geldiii artık..
Su-Perisi yok canım daha nelerrr... sen kırklarda hıssedıyosan kendını ya biz napalım..
kızının ismi ne bu arada? onun cvpnıda yarın alsam olur dimi.. çok uykum geldi..
arkadaslar iyi gecelerrr..tatlı ruyalarrr... kendinize cici bakın...gorusmek üzere...
teşekkürler canım
su perisi millet erken kaçtı bu gece ya,kurdelam gelmedi,uyuyormu haberin varmı?
al işte benim cadı kalktı....
offfff
bende duramıycam kızlar,gözlerim yine yanmaya başladı,herkese iyigeceler.
ayy fark ettımde bazı cumlelerımızı ıkı kez yazmızım (tekrar okuyunca) , yada harflerı karıstırmısım..
uyku bastırmaya baslamıs artık onu anladım-sonuna soru işaretı koymustum sildim,uyandım aklım basıma geldı hahahaha-
aysen_34 hiimmmm ... bende diğer odadan sana msj atıo sanıyorumdemesen varya ben yıne oyle sanırım uyku geldiii artık..
Su-Perisi yok canım daha nelerrr... sen kırklarda hıssedıyosan kendını ya biz napalım..
kızının ismi ne bu arada? onun cvpnıda yarın alsam olur dimi.. çok uykum geldi..
arkadaslar iyi gecelerrr..tatlı ruyalarrr... kendinize cici bakın...gorusmek üzere...
bu arada yamukprenses yeni rütben hayırlı olsun :13:
bende duramıycam kızlar,gözlerim yine yanmaya başladı,herkese iyigeceler.
anamm valla senin kızın uykusu kuş uykusu gibi senden mi öğreniyo ne
bakıyo anne ayakda demek haal gündüz diyo herhal
evet ruh halimize uyduruyozsağol canım,bol bol değiştiririm artık,ruh halime göre şekillenir artık.
ayy hiç sorma kuzum yaaa..
delleniyom artık varya...
babasıda diyo zaten anasına çekmiş..
gece yatmıyo gündüz yatıyo diye..
bide bişey diycem bugün hep altta bir ziyaretçi vardı,biliyorumki emine bizi okuyor.
bide bişey diycem bugün hep altta bir ziyaretçi vardı,biliyorumki emine bizi okuyor.
su perim bende kalkam eccik uzanam belim ağrıdı
öptüm seni çokkkk canım tatlı rüyalar
emine kim nedne gizliden okusun :26:
sen bugün geldin dimi canım bu topiğe,gerçi bende emineyi dün tanıdım,burada bir arkadaştı,sonra gece veda etti gitti güzelce,5 dk sonra çok kötü bir mesaj yazmış çıkmış bu topiğe,sanırım asıl yazan kişi kocasıydı,kızlarda erkek ve küfür var diye şikayet etti,emine kapsama alanı dışında.sanırım burayı okuyan o,canım benim üzüldüm.işte böyle tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?