tabiki takıcam cnm geleneklere bağlı biriyimdir ve hediye paketi gibi görmüyorum kırmızı kuşağı bence hoş duruyor :)
87 liyim kuşum ben...bak bu akşam senle bol bol sohbet ediyoruz:)
ama kızlar nerdesiniz yaa:84:
kızlar eşimin maçı bitti biraz gideyim yanına
kusura bakmayın olur mu?
çok öptüm nancyce keremce öptüm sizi
benden 1 yaş büyüksün yani :)
evet bu akşam muhabbete yetişiyorum sadece okuya kalmıyorum :)
kızlar eşimin maçı bitti biraz gideyim yanına
kusura bakmayın olur mu?
çok öptüm nancyce keremce öptüm sizi
sorma bu akşam pek sesiz 11 de dolmaya başlar burası :))
kurdelam annem nickim ordaa kalmış ben orda değildim bi yazdım eşim pcyi elimden aldı o sırada sn napıyosun?özldeim sizleri bugün...sembasım ciddi çalışacamısın?seni dahamı az göreceğiz yani...
evet cnm birazdan dolar bencede :)
hoşgeldin derfat nasılsın canım
iyiyim canım sağol sen nasılsın?skdsm için kusura bakma cnım netten düştüm msnim kapandı sabah geldi kerem nasıl?
bu günlerinin kıymatini bil :))annem baban yanında ne güzel .insan evlenince herşeye herkese hasret kalıyo
iyim bende canım.keremde iyi uyuyo...
çağan nasıl iyi oldu mu
bizim durumumuz biraz farklı cnm sevdiceğim türkiyede yaşıyor ben ise yurtdişinda ikamet ediyorum evlendiğimizde yurtdişinda oturmayı düşünüyoruz ama bi yandanda türkiyede oturmayı istiyoruz bakalım nasıl olucak...
çağan bugün daha iyiydi.aksam eşim bizi kebap yemeye götürdü çağan burnumuzdan getirdi uykusu gelmiş gündüz hiç uyumamıştı apar topar kalktık şimdide eşim kestane yaptı çay içtik komedi dükkanını izliyoruz
oh afiyet olsun :)
valla biz keremle böyle şeyler yapmaya cesaret edemiyoz :)gittiğimiz yerlerde rezil olup geliyoz:)ı
hiç rahat durmaz o gibi yerler gidince kayınvalideme bırakıp kaçarız :))
slmlar ben geldim.nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?