sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

kızlar eşimin maçı bitti biraz gideyim yanına
kusura bakmayın olur mu?
çok öptüm nancyce keremce öptüm sizi

kurdelam annem nickim ordaa kalmış ben orda değildim bi yazdım eşim pcyi elimden aldı o sırada sn napıyosun?özldeim sizleri bugün...sembasım ciddi çalışacamısın?seni dahamı az göreceğiz yani...

bu günlerinin kıymatini bil :))annem baban yanında ne güzel .insan evlenince herşeye herkese hasret kalıyo

bizim durumumuz biraz farklı cnm sevdiceğim türkiyede yaşıyor ben ise yurtdişinda ikamet ediyorum evlendiğimizde yurtdişinda oturmayı düşünüyoruz ama bi yandanda türkiyede oturmayı istiyoruz bakalım nasıl olucak...

iyim bende canım.keremde iyi uyuyo...
çağan nasıl iyi oldu mu

çağan bugün daha iyiydi.aksam eşim bizi kebap yemeye götürdü çağan burnumuzdan getirdi uykusu gelmiş gündüz hiç uyumamıştı apar topar kalktık şimdide eşim kestane yaptı çay içtik komedi dükkanını izliyoruz

hımm anladım.nerden buldunuz birbirinizi :))

oh afiyet olsun :)
valla biz keremle böyle şeyler yapmaya cesaret edemiyoz :)gittiğimiz yerlerde rezil olup geliyoz:)ı
hiç rahat durmaz o gibi yerler gidince kayınvalideme bırakıp kaçarız :))

oh afiyet olsun :)
valla biz keremle böyle şeyler yapmaya cesaret edemiyoz :)gittiğimiz yerlerde rezil olup geliyoz:)ı
hiç rahat durmaz o gibi yerler gidince kayınvalideme bırakıp kaçarız :))

normalde bizde pek gitmiyoruz bugünde hastaya annemlerde durmaz diye yanımızdaa götürdük ama bizde rezil olduk şeker filan verdiler mümkün değil..kıyameti kopardı kalktık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…