normalde bizde pek gitmiyoruz bugünde hastaya annemlerde durmaz diye yanımızdaa götürdük ama bizde rezil olduk şeker filan verdiler mümkün değil..kıyameti kopardı kalktık...
ailemin yanındayım çok şükür.ama bir yanım gurbet.ailemi görebilmek için eşimi gurbette yanlız bıraktım.tamda konusuna denk geldi.gurbet zor yaaa....
ay dünyada böyle çocuk tek kerem sanırdım :))
neyseki yanlız değilmişim.bi büyüselerde kendimize gelsek
ailemin yanındayım çok şükür.ama bir yanım gurbet.ailemi görebilmek için eşimi gurbette yanlız bıraktım.tamda konusuna denk geldi.gurbet zor yaaa....
aynen canım özel hayat denen bişey kalmadı sinemaya gidemiyoruz dışarı çıkamıyoruz herşey ona göre yapılıyo bizde çok bunalıyoruz.
slm kızlar geldim geçmişi okudum gidiyorum..
çok yorgunum gidip yatacam...
iyi geceler hepinize...
öpüldünüz....
valla cnm bu gece dolacağada benzemiyor:)benden 1 yaş büyüksün yani :)
evet bu akşam muhabbete yetişiyorum sadece okuya kalmıyorum :)
demekki aynı maçları izliyolarmış
bak sen keyifine canım
valla şekerim dolacak gibi durmuyor hiçsorma bu akşam pek sesiz 11 de dolmaya başlar burası :))
geldim kuşumda sıkıldım gitmişsiniz sizgit tabi eşinin yanına cnm benim yine gel ama gelebilirsen :)
bende seni öptüm cnm
anladım cnm sorun değil mucukkurdelam annem nickim ordaa kalmış ben orda değildim bi yazdım eşim pcyi elimden aldı o sırada sn napıyosun?özldeim sizleri bugün...sembasım ciddi çalışacamısın?seni dahamı az göreceğiz yani...
hg cnm iyiyiz seni sormalıslmlar ben geldim.nasılsınız?
kuşumm nerdesin sen bugun yaa kayıplara karıştınslm kızlar geldim geçmişi okudum gidiyorum..
çok yorgunum gidip yatacam...
iyi geceler hepinize...
öpüldünüz....
selam millet,sülümanı izledim geldim
keremcede benden yaşdaşız onla şekerim:)
ya kızlar sohbet bölümünde kırmızı kuşak diye bir konu var...bilmem gördünüz mü?
ben kırmızı kuşak hakkında olumlu düşünüyorum yorumumu da belirttim zaten orda...siz ne düşünüyorsunuz bakalım?
özellikle gnç kızıımıza soruyorum bakalım o takacak mı?
yani hediye paketi diye adlandırılıyor kuşak..
siz öyle hissettiniz mi kendinizi?
ben hiç hissetmedim
kurdelaaaam gitme daha cnmmmm
tontişmmmm nasılsun pamuğum??
mesajlarını okudum ya barıştın mı eşinle çok feci üzüldüm
ay gene gelmişin şekerim yoktun
hoşgeldinn
neler yaptın?
sen yrtdışındaymışsın topic kalabayken görmemişim galiba
selam kızlarrrr....ben geldım
nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?