sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

resim uzak canım biraz ama...
bunu bulabildim anca...

Son düzenleme:
mzy bak bakim kuzu resmi yükledim...

a süper tamamdır çok turuncumsu bi karamel değilmiş canım kolay açılır çok bekletme yinede ztn 25-30 dkk arası sarıya iyice dönmeye başlıcaktır 40 dkkyı geçirmeden yıka cnm platin sarı olmasada altın sarıya kadar açılır rengi.

kurdelam çıktı anlasılan yada ben gibi oda dustu kkdan :)))

su perısı masallahın var bebemmm

ayy kızlarr cok kotuyum 23 00 da antibiyotik içmiştim şimdi kusmamak için zor tutuyorum kendımı içmi bastırsın dıye portakal yıyorum valla ...
bundan haric 2 antibiyotik daha içmem lazım ama içersem kesın kusarım napıcam bılmıyorum..
içeyim mi diğer 2 antibiyotiğide acaba nolursa olsun?

kıss oryel o kadar bekletilirmi..
yanmazmı saçç
normalde boyayla ilk boyadığımda soğan kabuğu gibi oluyo...
çok güzel bi renk oluyo..
bu fotoda boya akmış..

mzy bak bakim kuzu resmi yükledim...

bide bişi daha söliyim cnm şimdi en uçlarına sür açıcıyı ama tamamını bitirme ztn sadece uçlarına sürceğin için kalır bayağı snra beklet yıkamadan on dkk önce sürdüğün yerlerin hemen üst kısmına biraz daha sür son beş dakika kala o sürdüğünün üst tarafına biraz daha sür beklet yıka.böylece doğal geçiş sağlar daha doğal uca doğru açılıyomuş gibi olur tavsiyem.çok uğraştığım için saçlarımla deneyim oluştu artık.çok güzel oluyo

tşk ederim canım benim...
nefes almadan iç kuşum ya...
aksatma bence...

kıss oryel o kadar bekletilirmi..
yanmazmı saçç
normalde boyayla ilk boyadığımda soğan kabuğu gibi oluyo...
çok güzel bi renk oluyo..
bu fotoda boya akmış..

bu kolestonun lorealin açıcılarıyla açmıycak mısın?

komşunun kızına yaptıracam canım..
oda çok deneyimli bu konuda..
kendi saçında çok yapmış yoksa güvenemem...
o da senin dediğini diyoo...
dediğin gibi yapacaz kuşum..
ayy inş güzel olur...
neyse foto eklerim o zaman görürsün kuzu nasıl olmuş fikrini alırım...

tmm cnm benim güzel olur merak etme.loralde kolestonda 50 dkk bekletin yazıyo okadar bekletme yıpratır 35 dkk kafi olcaktır ztn neyse hadi öptm hepinizi eşimi kaldırcam ders çalışsın azcık sınavı var yine yarın gelebilirsem gelirim hadi byeee

yok canım böyle poşette oluyo mavi renkte onlarla...

hmmm onlardan tavsiye etmem ilk açtıında sorun olmuyoda5-6 yıkama sonra yıprandığını görüosun bence alcaksan kutu açıcılardan al onlar pek zarar vermio hadi öptm gelirim birazdan

ayy inş güzel olur..
memlekete gidecem .
kendimi maskara edip gitmeyimde..
çok tşkler kuzu yardımın için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…