hg tatlım nasılsın....
iyim canım se nasılsın benimkini sallıyorum hemde yazıyorum gecikti bugün
uzun zamandan berı (1yıl) antibiyotik içmiyodum sımdı dokundu belkide 500mglık bide ikiye kırıp içseydım keskegeçmiş olsun canım fazla gelmezmi üstüste
canım haklısında içsem şimdi gece fenalasırsam eşimde yok ,apartmanda tanıdıkta yok.. (30dk dusunmenın sonucunda içmemeye karar verdım) oyuzden içmicem canım ..yoksa içerim yani..tşk ederim canım benim...
nefes almadan iç kuşum ya...
aksatma bence...
ayy aynı kuşum valla..
hem ayağımda sallıyorum hem yazıyorum..
ama inat ediyo yatmam diye..
boğuşuyorum anlıcağın..
uzun zamandan berı (1yıl) antibiyotik içmiyodum sımdı dokundu belkide 500mglık bide ikiye kırıp içseydım keske( bidakine oyle içerim artık
sağol canım tşk ederim.. sinüzitlerim azdıda mecburen tekrar basladım tedaviye
yarın doktora gidimde daha dusuk bişi versın bari ,içmicem karar verdım..şuan bile ban bişey olsa kendı basıma ne yapabılırım eşim yok yanımda,apartmanda tanıdıkta yok öyle işte..
canım haklısında içsem şimdi gece fenalasırsam eşimde yok ,apartmanda tanıdıkta yok.. (30dk dusunmenın sonucunda içmemeye karar verdım) oyuzden içmicem canım ..yoksa içerim yani..
hayatım az önce bonyo yaptırdım mıyıştı ama direniyo savaş halindeyiz sen naptın bugün
..........................
napacam gülüm ya...
kızla uğraşıyom evde işte..
kafayı yiyom hergün...
neyseki pazar günü memlekete gidiyom..
orda rahat edecem hiç olmazsa...
link hata veriyo canım...Merhaba babam ve ben konulu fotograf yarışmasında biz de yarışıyoruz oylarınızı destegınızı beklıyoruz:)
Önce burayı tıklayıp sayfayı begenın
http://www............................en-Fotograf-Yarismasi-/187124051303723?v=wall
ardından bu baglantıyı tıklayıp
http://www............................187124051303723&pid=486296&id=100000640253223
resmımızı begenin =)
şimdiden teşekkürler..
çıktı canım o...........
tatilemi gidiyon senin hiç fotoğrafın yok nasıl görebilirim seni
link hata veriyo canım...
kızlar istemişti
albüme yüklemiştim daha önce canım...
sildim ama...
neyse senin için bi daha yüklim silerim sonra...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?