sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

benim annemde hep ütüler.sağlıklısı o aslında ama.ben eşimin gömleklerini ütülersem şükrediyom valla onları da ütülemeye kalksam oooo

kurdelam,bebek istediğini biliyorum tatlım...hamilelerin duası kabul olur derler,dualarım seninle ve diğer tüm bebek isteyenlere.inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini duyarız,bebeklerinize kavuşursunuız.

cnm Allah razı olsun...
sende bebişine kavuş bir an önce..
Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah

keremce gel yaaa msnden konuşalım

kızlar burçlarınız ne ve kaç kilosunuz yazsanı ya
ayrıca ben iççamaşırı ütülemem,çokmu gerekli bilmiyorum ama alışmamışım...

benim annemde hep ütüler.sağlıklısı o aslında ama.ben eşimin gömleklerini ütülersem şükrediyom valla onları da ütülemeye kalksam oooo

valla ya bende düşününce gereksiz geldi vallaannem alıştırdı hep.zaten bi elde bulaşık yıkamak bide üyü yapmak hiç sevmiyorm ütülediğim herşeyi yere atıp üstünde zıplamak gelio bulaşık yıkarkende bulaşıkları tek tek kırasım gelio bi süre sonra offf hep durduğuğn yerde tur mononton monoton hiç sevmiyorm valla

ben oğlak burcuyum 18 ocak doğum günüm.unutmayın tamam mı
71 kiloyum ayrıca 1 69 da boyum

ayyy kıyamam sana yarınnnnnn
doğum günün kutlu olsun balımmm
Allah bebişlerinizi bağaşlasın sizi..
bak bebişlerinize yazdım istem dışı Allah mı söyletti ne kuşum

Allah iyiliğini versin emi

Sağol canım, o senin tatlılığın..

Canım cevap yazarken altta smileler gözüküyor ya onların altınd ' fazlası' yazıyor. işte oraya tıklarsan tamamı görüntüleniyor.
Guest ingilizcede ziyaretçi anlamına geliyor kuşum ama bildiğim kadarıyla da ziyaretçiler yorum yazamıyor:44:

burdayız canım ya bi yandanda msnden konusuyoruz keremceyle

msn de noliymişş

hoşbuldum şekerim.. fıkra mı kız dur hele

Bu arada iç çamaşırları ütülemek sağlıklı evet ama ben her zaman ütüleyemiyorum.

bende koç burcuyum 1.73 boyum kilomda beş dkk önce tartıldığıma göre 83 hızla kilo veriorummmm

ben bulaşık yıkamaya hiç üşenmem ama yıkanmış bulaşıkları yerine kaldırıp yerleştirmekten nefret ediyorum.

ayrıca bende akrep burcuyum ve 63,5 kiloyum

burçlar değişmiş yılan burcu diye bi burç daha eklenmiş herkesin burcu bi öncekine kaymışyılan burcu olan var mı

hııımmm ben o zaman diyelimki önceden eşek burcundayken şimdi katır burcumu oldum,önceden eşek burcunun özelliklerini taşıyorken şimdi huymu değiştirip katır burcu olcam,ne saçma....

Ben başak burcuyum canım, 24 yaşındayım, boyum 1.55, kilom 1 hafta önce 70.3 ' tü şuan kaç bilmiyorum. Ayrıca diyetteyim ve dolayısı ile mağdurumm mağdurum da mağdurumm
ben oğlak burcuyum 18 ocak doğum günüm.unutmayın tamam mı
71 kiloyum ayrıca 1 69 da boyum

kızz canım ayoll.. yarınmış ya bu hatun kişinin doğum günüsü.. canım canım . heç heveslenme yarın olmadan kutlamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…