valla bacım 43 kişilik arkadaş listemde iki kişiyi üç kişiyi online gördüm bu akşam...
demek dinleniyor fıstıklar...
aa dur bak bugün aklıma geldi akşam kızlara sorym demiştim sizde iç çamaşırlarını ütülüyomusunuz? annem öle alıştırdı hep ütülerdi bugün eşimin bi garibine gitti iç çamaşırıda ütülenir mi diye:44:
ooo ceyda hoşgeldin yok mu fıkra
kurdelam,bebek istediğini biliyorum tatlım...hamilelerin duası kabul olur derler,dualarım seninle ve diğer tüm bebek isteyenlere.inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini duyarız,bebeklerinize kavuşursunuız.
valla tatlım su peri ders çalışıyorbir haftadır niyeyse böle geçen hafta gece en az 6 kişi oluyodu niyeki acaba:44:
kızlar eşim geldi ben çıkıyorum iyi geceler fırçayı yedim zaten
kızlar burçlarınız ne ve kaç kilosunuz yazsanı ya
ayrıca ben iççamaşırı ütülemem,çokmu gerekli bilmiyorum ama alışmamışım...
benim annemde hep ütüler.sağlıklısı o aslında ama.ben eşimin gömleklerini ütülersem şükrediyom vallaonları da ütülemeye kalksam oooo
valla tatlım su peri ders çalışıyor
su perisi gitti..
diğer arkadaşlarıda bilmiyorum hiç online değiller
ben oğlak burcuyum 18 ocak doğum günüm.unutmayın tamam mı
71 kiloyum ayrıca 1 69 da boyum
valla ya bende düşününce gereksiz geldi vallaannem alıştırdı hep.zaten bi elde bulaşık yıkamak bide üyü yapmak hiç sevmiyorm ütülediğim herşeyi yere atıp üstünde zıplamak gelio bulaşık yıkarkende bulaşıkları tek tek kırasım gelio bi süre sonra offf hep durduğuğn yerde tur mononton monoton hiç sevmiyorm valla
valla niye yalan söyleyeyim muhabbetin baya bi güzel tatlım hakkını yiyemem
ya ceydoş ben sordum akşam üstü ama geçmişi okuyamadım
bu smileler bende yok bir iki tanesi...
atanlar nasıl atıyor cnm mesela yaprakları serpen kk kızı varya
birde guest üyeler ne oluyor kuşum?
keremcee
derfat neden sustunuz ya?:84:
burdayız canım ya bi yandanda msnden konusuyoruz keremceyle
aa dur bak bugün aklıma geldi akşam kızlara sorym demiştim sizde iç çamaşırlarını ütülüyomusunuz? annem öle alıştırdı hep ütülerdi bugün eşimin bi garibine gitti iç çamaşırıda ütülenir mi diye:44:
ooo ceyda hoşgeldin yok mu fıkra
skopca hiç girmiyo merak ettim valla?
eminenin cezası bitmedi mi kurdelam haberin var mı?
valla ya bende düşününce gereksiz geldi vallaannem alıştırdı hep.zaten bi elde bulaşık yıkamak bide üyü yapmak hiç sevmiyorm ütülediğim herşeyi yere atıp üstünde zıplamak gelio bulaşık yıkarkende bulaşıkları tek tek kırasım gelio bi süre sonra offf hep durduğuğn yerde tur mononton monoton hiç sevmiyorm valla
ne cezası tatlım?
ya kuşum ben laptoptayım msn açsam yetişemem bunun tuşları biitişik yoksa açacam
burçlar değişmiş yılan burcu diye bi burç daha eklenmiş herkesin burcu bi öncekine kaymışyılan burcu olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?