Allah iyiliğini versin emi
Sağol canım, o senin tatlılığın..
Canım cevap yazarken altta smileler gözüküyor ya onların altınd ' fazlası' yazıyor. işte oraya tıklarsan tamamı görüntüleniyor.
Guest ingilizcede ziyaretçi anlamına geliyor kuşum ama bildiğim kadarıyla da ziyaretçiler yorum yazamıyor:44:
msn de noliymişş
hoşbuldum şekerim.. fıkra mıkız dur hele
Bu arada iç çamaşırları ütülemek sağlıklı evet ama ben her zaman ütüleyemiyorum.
skopca hiç girmiyo merak ettim valla?
eminenin cezası bitmedi mi kurdelam haberin var mı?
bende ütülemiyorum 60 derece yıkıyorum kaldırıyorum ben sıcağa buhara gelemem vallaCanım cevap yazarken altta smileler gözüküyor ya onların altınd ' fazlası' yazıyor. işte oraya tıklarsan tamamı görüntüleniyor.
Guest ingilizcede ziyaretçi anlamına geliyor kuşum ama bildiğim kadarıyla da ziyaretçiler yorum yazamıyor:44:
hımm anladım kuşum ya guest ziyaretçi tamamda yazabiliyorlar ve nickleri oluyor tıklanamıyor ama üstlerrine....neyse
msn de noliymişş
[B
Bu arada iç çamaşırları ütülemek sağlıklı evet ama ben her zaman ütüleyemiyorum.[/B]
ben bulaşık yıkamaya hiç üşenmem ama yıkanmış bulaşıkları yerine kaldırıp yerleştirmekten nefret ediyorum.
aynennnn makineden kaldırıp koymak işkence
akrepsen senden korkarım yaaa bnm abimde akrep akrepler çokkkk akıllııı olurrrr
ben skopçanın nickini online takipten başka bi konuda görüyorum hep geceleri
hııımmm ben o zaman diyelimki önceden eşek burcundayken şimdi katır burcumu oldum,önceden eşek burcunun özelliklerini taşıyorken şimdi huymu değiştirip katır burcu olcam,ne saçma....
emine kapsama alanı dışında yazıyodu yaa bitti mi diyom cezası
ayrıca bugünden kabul etmiyorum salı günü istiyorum
Ben başak burcuyum canım, 24 yaşındayım, boyum 1.55, kilom 1 hafta önce 70.3 ' tü şuan kaç bilmiyorum. Ayrıca diyetteyim ve dolayısı ile mağdurumm mağdurum da mağdurumm
kızz canım ayoll.. yarınmış ya bu hatun kişinin doğum günüsü.. canım canım. heç heveslenme yarın olmadan kutlamam
baskın yapakkkkkk skopcayaa
Ben başak burcuyum canım, 24 yaşındayım, boyum 1.55, kilom 1 hafta önce 70.3 ' tü şuan kaç bilmiyorum. Ayrıca diyetteyim ve dolayısı ile mağdurumm mağdurum da mağdurumm
kızz canım ayoll.. yarınmış ya bu hatun kişinin doğum günüsü.. canım canım. heç heveslenme yarın olmadan kutlamam
cydaaaa kuşum senin mesajının içine yazmışım cevabımı bu laptopta sapıtıyorum ben
olsun bacım benim mesajım senin mesajın.. senin mesajın benim mesajım
canım sen 13.takımsın dimi,bende 14.takımdanım ama takımdan ayrılamk istiyorum,başka takıma geçmek istiyorum,bu mümkünmü hiç biliyormusun?
ayrıca kurdelam laptopta bir resmi yada yazıyı kopyala yapıştır kısmını nerden yapıyorsun canım
yakaladım skopcayı
kocam başkasına aşık topikinde
ayyynasıl buluyo bu cevapları ceydoş yaaaa
abooww
cevap veriyorum ; totoşumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?