ben geldimmmmm
nasılsınız kızlar
hoşgeldin canım sen nasılsın
oo hoşgeldin cancağızım..ufak ufak toplanıyoruz. kocasını yatıran gelsin
hoşbuldum bacım.benimki oturuyo daha yatmaya pek niyeti yok
Benimki şimdi yattı canım.. eve geldi, yemek yedik, biraz muhabbet falan sonra pc' ye oturdu o da. anca kaldırdım da yattı
Eeee canım nasılsın bakalım?
slm kızlaarr nbrsiniz.... benm oğlum yeni uyudu. 9da babası uyutmaya çalıştı. sonra bana pasladı. yarm saat bi saatte ben uyutmya çalıştım.. direndi resmen yaaa. ama 2 satlik uğraş sonunda yeni uyudu. bu arada kocam ondan önce sızdı
iyidir canım..
oh valla çocuklar uyuyunca hayata dönüyoz resmen
öyle canım öyle ama ne yaparsın bizim görevimiz de bu :97:iyi ne olsun ev işi yemek bulaşık çamaşırnefret ediyom ev işinden artııııkkkkk
kadın olmak ne zor yaaa:84:
slm kızlaarr nbrsiniz.... benm oğlum yeni uyudu. 9da babası uyutmaya çalıştı. sonra bana pasladı. yarm saat bi saatte ben uyutmya çalıştım.. direndi resmen yaaa. ama 2 satlik uğraş sonunda yeni uyudu. bu arada kocam ondan önce sızdı
öyle ama böle geç uyuyunca da ben de bitiyorum. şimdi uyuycam ama anca rahat etmişim. uyumasam da sabah uyanamıorum. ooffff... neyse kanıtı izliorum bitince yatarım heralde... eee siz neler yapıonuz bakalım
öyle canım öyle ama ne yaparsın bizim görevimiz de bu :97:
Merhaba canım hoşgeldin
Oğlun kaç yaşında canım?
öyle demeyin kıslar yavrularınız yuvadan uçtuğunda bu günlerinizi özlersiniz
evet iki kızım var ikiside evli biz yalnız başımıza kaldık ev bomboş geliyor bana
evet iki kızım var ikiside evli biz yalnız başımıza kaldık ev bomboş geliyor bana
nerdesiniz yahuuuuu
bu arada saat 12 itibariyle 24 yaşıma girmiş bulunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?