kızlar ben bi çpleri atıp gelicem nickim burda dursun
Sağol balım iyiyim çok şükür bildiğin gibi işte.. evin işi gücü, çamaşırı, yemeği bitiyor mu hiç :97: eşimi bekliyorum..
hiç bitermi cnm ya bi sürü iş yaptım öğlenden beri yarında çamaşır yıkayacam yemek camları sileyim diyorum
evin mi var derdin var
iyi akşamlar kızlar ben geldim
nasılsınız keyifler yerindemi?
hg tatlım
gençkızımızda gelmişş
biz iyiyiz cnm çok sağol sen?
slm canım iyilik valla yemek yediriyodum :)) bende pilav et kavurma kıymalı makarna yogurt tursu var canımm sende ne var canımmkızlar napıyosunuz ne yemek var bugün menüde?
Hoşgeldim gülümm.. estğ canım ya .. ehh malum kocaları yatıralım yine koparızz
iyiym canım.. temizlik yaptım, çamaşır as kurut topla. sonra yemek yaptım. Bir ara ortanca görümce uğradı.. derken akşam oldu işte.
Sen nasılsın?
slm canım iyilik valla yemek yediriyodum :)) bende pilav et kavurma kıymalı makarna yogurt tursu var canımm sende ne var canımm
slm canım iyilik valla yemek yediriyodum :)) bende pilav et kavurma kıymalı makarna yogurt tursu var canımm sende ne var canımm
yyerim senii bakkk nickim burda dursun muş
Sağol balım iyiyim çok şükür bildiğin gibi işte.. evin işi gücü, çamaşırı, yemeği bitiyor mu hiç :97: eşimi bekliyorum..
hiç bitermi cnm ya bi sürü iş yaptım öğlenden beri yarında çamaşır yıkayacam yemek camları sileyim diyorum
evin mi var derdin var
hg tatlım
gençkızımızda gelmişş
hoşbuldum güzelim
hehe evet ben geldimmm
bende iyiyim tatlım sağolasın 2 gündür evde boya badana yapıldı çok stressli geçti ondan geldim arada bi ama yazamadım
hoşbuldum güzelim :16: hehe evet ben geldimmm :91: bende iyiyim tatlım sağolasın 2 gündür evde boya badana yapıldı çok stressli geçti ondan geldim arada bi ama yazamadım :([/QUOTE .!.:aaa ne renk yaptınız cnm evi....hadi güle güle kirletin
kızlar ya şimdi yemekleren bahsederken yapılcak şey dedğil diyeceksiniz ama hem çok korktum hemde midem bulandı çöp atmaya gittim ya ölmüş fare karşımda çöpü fırlattığım gibi bağırarak kaçtım ya hala kendime gelemedim
yyerim senii bakkk nickim burda dursun muş
evin mi var derdin var
hg tatlım
gençkızımızda gelmişş
aaa ne renk yaptınız cnm evi....hadi güle güle kirletin
sağol cnmsüt beyaz yaptırdık...
ıyyyy kaynanam aradı gıcık ya ne arıyoki ben konusmak istemiyorum soruıyoda soruyo
ıyyyy kaynanam aradı gıcık ya ne arıyoki ben konusmak istemiyorum soruıyoda soruyo
aynen bende öyleyim
konuşmak istemiyorum çağırmıyorum bile görümce denen insanı...
hala geliyo
ama bi kaçgündür gelmiyor oh be
zoraki konuşamıyorum ben ya...
zaten ben eşimin tarafından kimseyi sevmem pek
bu arada sana gülmeyi unuttum yicem bak seniii
ıyyyy dermiş gıcık dermiş şirinee
ya kuzum aramış işte çağan nasıl fialn dedi eşimi sordu iyileştmi diye onunla konusup beni öyle arıyo zaten sonra kızkardeşimi sordu hasta olduğunu nerden biliyosun dedim şey annenleri aradımda dedi bide rol yapıyo eşimle konuşmu bana ayak yapıyo konuşmak istemiyorum belli ediyorum yine arıyo ya sevmiyorum işte
güzelim çok mu kötü davranıyorlar sana..?
kayınvaldende mi öyle?
bu arada eşin neden söylemiş acaba kardeşinin hastalığını?
ya kuzum önceden davrandılar şimdide ben yanaşamıyorum rol yapamıyorum eşimle konuştularsa oda demiştir bizde işte gizemi hastaneye götürdük filan diye öyle söylemiştir yani
anladı cnm iyimi kardeşin bu arada nasıl oldu çenesi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?