sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

kızlar ben bi çpleri atıp gelicem nickim burda dursun
yyerim senii bakkk nickim burda dursun muş

iyyim bende cnm eşim geç gelecek onu bekliyorum
vakit geçmiyor tek kanepeye uzandım dinlenmek için geri kalktm:))
eşim gelsin yemeğini vereyim oturalım sonra yatırayım uğrarım size

kızlar ya şimdi yemekleren bahsederken yapılcak şey dedğil diyeceksiniz ama hem çok korktum hemde midem bulandı çöp atmaya gittim ya ölmüş fare karşımda çöpü fırlattığım gibi bağırarak kaçtım ya hala kendime gelemedim

iğğğğ böğğğğ sakin ol şekerim su falan iç
.iyyyy

ıyyyy kaynanam aradı gıcık ya ne arıyoki ben konusmak istemiyorum soruıyoda soruyo

ıyyyy kaynanam aradı gıcık ya ne arıyoki ben konusmak istemiyorum soruıyoda soruyo

aynen bende öyleyim
konuşmak istemiyorum çağırmıyorum bile görümce denen insanı...
hala geliyo
ama bi kaçgündür gelmiyor oh be
zoraki konuşamıyorum ben ya...
zaten ben eşimin tarafından kimseyi sevmem pek

ya kuzum aramış işte çağan nasıl fialn dedi eşimi sordu iyileştmi diye onunla konusup beni öyle arıyo zaten sonra kızkardeşimi sordu hasta olduğunu nerden biliyosun dedim şey annenleri aradımda dedi bide rol yapıyo eşimle konuşmu bana ayak yapıyo konuşmak istemiyorum belli ediyorum yine arıyo ya sevmiyorum işte

güzelim çok mu kötü davranıyorlar sana..?
kayınvaldende mi öyle?
bu arada eşin neden söylemiş acaba kardeşinin hastalığını?

güzelim çok mu kötü davranıyorlar sana..?
kayınvaldende mi öyle?
bu arada eşin neden söylemiş acaba kardeşinin hastalığını?

ya kuzum önceden davrandılar şimdide ben yanaşamıyorum rol yapamıyorum eşimle konuştularsa oda demiştir bizde işte gizemi hastaneye götürdük filan diye öyle söylemiştir yani

anladı cnm iyimi kardeşin bu arada nasıl oldu çenesi?

iyiymiş canım gece kötü olmuş işte annem diyo çok kötüymüştü çenesi yamulmuştu resmen doktor diyo elini ağzına soktu düzeltti o ağladı biz ağladık diyo ben olsam bende dayanamazmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…