sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

hı hı bende alacam fıstığım
kısmette varsa...kk pro üye olayım diyorum:82:

şaka maka sen nasılsın?
iyileştin mi?
işte olduğuna göre iiyisin biraz galiba.
iyiyim iyiyim formumdayım
diğer topike baktınmı bilmiyorum sölemişmiydim regl oldum diye bu ayki umudum bitti
ama yinede iyiyim canım formumdayım bu ay çok aşırı regl sancımda olmadı
al kız tabi

cnm gördüm ama birşey demek istemedim üzmemek için..
çünkü ben heray yaşıyorum bunu üzülerek
ama içimden görünce şey dedim...
nihanında olmuş bak demek umutsuz ben değilim vermeyen Allah vermiyor dedim...

sembas nerdesin cnm yetişemedim sana:84::84:
ben bi kahvaltı yapayım sabahtan beri yiyemedim birşey acıktım biraz

kısmet canım hayırlısı için dua ediyorum hep Allah kararlamıştır ve benim için ne zaman hayırlısı olcaksa o zaman verir:97::97:
afiyet olsun şimdiden:97:

ee sen nerelisin ben bursalıyım

bende erzurumluyum canım ama doğma büyüme istanbul :) ayy yılbaşında gelicem inşallah bursaya canım arkadsım bursada okuyoo ona süpriz yapmayı planlıyoruz eşimle bakalım inş gelebilirim bursaya...

iyiyim canım bendee çok erken yattım sabah dikildim erkenden
bi iyileşemedin canım yaa boğaz acısı çok felakettir biliriiiim gecmiş olsuun
ayy ben çoooook şükür temzliğimi bitirdiiiim bi banyom ve yemek yapmam kaldııı

bende erzurumluyum canım ama doğma büyüme istanbul :) ayy yılbaşında gelicem inşallah bursaya canım arkadsım bursada okuyoo ona süpriz yapmayı planlıyoruz eşimle bakalım inş gelebilirim bursaya...
aa ne güzel canım gel tabi
daha önce gelmişmiydin bursaya

kısmet canım hayırlısı için dua ediyorum hep Allah kararlamıştır ve benim için ne zaman hayırlısı olcaksa o zaman verir:97::97:
afiyet olsun şimdiden:97:

üstelik senin bebiş olmuş bir sorununda yok RABBİM vermiyor şuan uygun zaman değil demek üzülme canım

sembas hiç görmüyorsun beni

köpeğin neler yapıyor?:)
sen nasılsın?

görmemmii tatlııım gördüüm cvpta yazdım ama sen görmemişsin

iyiyim tatlım napim temizliğimi bitirdiiim dinlenme modundayıım iyi oda napsıın onada yemek yaptım soğumasını bkliyoruzzz sen napıyosun

görmedim cnm mesjını pardon o kadarda baktım sistemde sorun olAbilr belki
köpeğine mi yemek yaptın
onun kuru maması yok mu zaten?

görmedim cnm mesjını pardon o kadarda baktım sistemde sorun olAbilr belki
köpeğine mi yemek yaptın
onun kuru maması yok mu zaten?

yok tatlım ben kuru mama vermiyorum mama yiyen hayvan çok pis kokoyor evide kokutuyorr bnm köpişim biz ne yersek onu yiyo normalde ama suan daha bnmde yemeğim olmadıgı için makarna yaptım ona

bnmde dışarda işim var işte
çıkmam lazım
öğlen gibi
dün akşam çok ssıkıcıydı ya kiimse yoktu bi yamukprensesle ben vardım..
çok güzel oluyor erken yatmak
erken dediğim bir de uyumuşumdur oda bana çok normal geliyor
bi ara üçten aşağı uyuyamıyordum
oda havalar yeni yeni kararmaya başlamıştı sabahları alışamıyordum eşim gidince ışımasını bekliyordum falan düzensiz bir uykuydu:2:

yok tatlım ben kuru mama vermiyorum mama yiyen hayvan çok pis kokoyor evide kokutuyorr bnm köpişim biz ne yersek onu yiyo normalde ama suan daha bnmde yemeğim olmadıgı için makarna yaptım ona

anladım cnm anladım
afiyet şeker olsun köpeğine biraz şaşırdım tabi şekerim

cyd86 online gözüküyor gelir herhalde birazdan

ay canım yaa bnmde bir ara çok düzensizdii sabah 5ten önce uyuyamıyorum tabi bu seferde öğlen 2den önce kalkmıyorduuum

ay canım yaa bnmde bir ara çok düzensizdii sabah 5ten önce uyuyamıyorum tabi bu seferde öğlen 2den önce kalkmıyorduuum

çok zor oluyor şekerim valla sorma uyku düzeni çok önemli
bnm çocuğum olsa daha şimdiden hayal ediyorum kaçta yatırırım falan diye
bana şimdilik uyan sekiz buçuk dokuz gibi yatması
ama sabahta çok erken kalkar bu sefer:82:

aynen öyle olur canımm bnm yeğen 10 bucukta yatıyo sabah 7de ayakta hele yazın hiç sorma sabah 5 buçukta kalkıyo yazlıkta bide temiz hava daha erken aydınlanıyo hava eltim kafayı yiyodu

aynen öyle olur canımm bnm yeğen 10 bucukta yatıyo sabah 7de ayakta hele yazın hiç sorma sabah 5 buçukta kalkıyo yazlıkta bide temiz hava daha erken aydınlanıyo hava eltim kafayı yiyodu

çok rahatsız edici bi durum canım valla..
beş buçukta çocuk kalkar mı hiç ya
bnm yiyenimde öyle sabahın altısında kalkıyor sanki işe gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…