evet canıım burası iyi ama gebelik bölümü çok fazla kasıyodu bnm daha çok canım sıkılıyoduuu
burdan gayet memnunum canıım boş vakitlerimde kaafamı dağıtmak istediğimde iyi oluyor baktınmı resimlerime
kıazlar dün görümceme gittik eşimle ve ben 7 ay oldu evleneli ilk defa gittim evine aç kaldım hiç güzel yapamamşıtı yemekleri insan yemekten önce sıcak bi çorba yapar onu bile yapmamıştı aç aç kalktım sofradan ki bide sabah kahvaltısıyla duruyodum sonrda oğlum hastalandı apar topar kalktık yani dün hiç bişey yemeden aç karnına durdum bugünn sabaha kadar
kıazlar dün görümceme gittik eşimle ve ben 7 ay oldu evleneli ilk defa gittim evine aç kaldım hiç güzel yapamamşıtı yemekleri insan yemekten önce sıcak bi çorba yapar onu bile yapmamıştı aç aç kalktım sofradan ki bide sabah kahvaltısıyla duruyodum sonrda oğlum hastalandı apar topar kalktık yani dün hiç bişey yemeden aç karnına durdum bugünn sabaha kadar
şekerimm seninde mi resmin var albüm mü yaptın hiç bakmadım hemen bakıyorum tatlım..
dediğin gibi bende çok sıkılıyorum gebelik bölümünde
burda her telden
e sen face kullanmıyorum diyince merakda etmiştin buraya yükliym dedim
ha canım benim ben 2008 de evlendim görümcem evleneli 7 ay oldu ben onun evine o evlendiğinden bu yana ilk defa giitm demek istedim
cnm eşin ne düşünüyor bu konuda
kız kardeşinin sofrasını beğendi mi peki?
kuşum o acıkmıştı sonuçta evlenmeden önce onun elinden yemek yiyodu alışkın onun yemeklerine yani halbuki eşimde yozgatlı bizde yozgatlıyız yani yemek kültürlerimiz aynı ama ben onların yaptığı yemekleri sevmiyorum yiyemiyorum niyeyse
sembas sizde bizim gibi kiloları almışsınız demek ilerleyen dönemlerde karı koca
çok sadesin çok tatlısın cnm yorum yapamadım şimdi
ama yapacam daha sonra kusura bakma olur mu?
bu arada yiyenin çok tatlı...
yiyenin sanırım:)
benziyor sana..
peki ablanın kızı falan mI?
teşekkür ederim canııım yok kız neresini bana benzettin zillinin eltimin kızı o :)
aaa pardon ya vallahi sana benzettim eşine de benziyor yaaa
daldınız msne unuttunuz beniii
yok balım ya birşey konuştuk iki satır
ben normalde bi annemlerle konuşmak için msn açarım normalde kullanmıyrum...
sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?