Sorum tecrübelilere

• Konu Sahibi Konu Sahibi WWEE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

WWEE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
598
282
103
32
Merhaba arkadaşlar benim tecrübeli kişilere bir sorum var. Ben ve eşim ailelerimizden uzakta yaşamaktayız. Yeni evliyiz. İkimizin ailesi de aynı şehirde. İlk defa birlikte izne gideceğiz. Ailelerde kalma işini nasıl yapıyorsunuz? Önce kimde kaç gün kalıyorsunuz? İznimiz 10 gün. Beni aydınlatırsanız çok sevinirim

Bir ortalaması yoktur tabi ama , nasıl rahatsanız öyle yapın. Problemleriniz de yok sa iki tarafında gönlü olsun üçer beşer gün kalın iki taraftada ;)

İlla kalmanız mı gerekiyor, yemeklere katılın, günü birlikte geçirin, baş başa otele dönün madem yeni evlisiniz hemen girmeyin iç içe.
Ha ama illa kalırız, gönül koyarlar canları sıkılır derseniz de ikişer üçer gün gönüllerini ediverin, hangisi yakınsa, yönse, önce ona gidin. Sırası olmaz ki bu işlerin?
Tüm izninizi de maaile harcamayın yani, baş başa gezin tozun.

Iki tarafada gidin birer ikişer gün kalın sonuçta uzaktasınız hepsinin gönlü olsun . Otele falan gidin yazmışlar ne anlamı var bilrmedim sonuçta on gün kalıcaksın sizede bi degişiklik olur.

Onu siz belirleyebilirsiniz ancak.Şunda bu kadar bunda o kadar kalınır diye bir kural yok.Nasıl rahat hissedecekseniz öyle yapın.Kalmak zorunda da değilsiniz.Gider görüşürsünüz sık sık.

Ben olsam 2 şer gece kalır kalan 6 günü eşimle başka bir ilde yada evimde başbaşa geçiririm

Ben olsam 2 gün kalırdım annesinde ve annemde
Geri kalanını evimde geçirirdim gezer tozar rahat rahat gün geçirirdim

Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim ama iznimizin tamamını ailemizle geçirmek istiyoruz. Çünkü uzun zamandır görüşmüyor olacağız. Ve zaten uzakta olduğumuz için baş başa yeterince vaktimiz oluyor. Ben nerede ne kadar kalmalı siz nasıl yapıyorsunuz onu merak ettim

Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim ama iznimizin tamamını ailemizle geçirmek istiyoruz. Çünkü uzun zamandır görüşmüyor olacağız. Ve zaten uzakta olduğumuz için baş başa yeterince vaktimiz oluyor. Ben nerede ne kadar kalmalı siz nasıl yapıyorsunuz onu merak ettim
Herkes duruma göre pozisyon alıyor siz de öyle yapın. :))

İkişer gün ailelerinizde kalın sonraki günler herkes kendi ailesiyle vakit geçirsin.Günde birkaç saat bir araya

gelirsiniz.Yapışık ikiz gibi olmanıza gerek yok.

5 er günde kalabilirsiniz her birinde
Herkes kendi ailesinde de geçirebilir bunu biz değil siz bilebilirsiniz sonuçta

Bir gün birinde diğer gün diğerinde kalıp izninizi öyle de geçirebilirsiniz birer gün arayla

Bence hic kalmayin otelde kalin derim ama illa da kalinacaksa 2 gece birinde 2 gece birinde kalin.sonra tatilinizin tadini cikarin

Ben ve esim de ailelerimizdrn uzagiz yariyil tatilin de ben gidicem 15 gun kalicam bunun 5 gununu esimin ailesin de 10 gununu kendi ailem de geciricem allah nasip ederse

Evlendikten sonraki ilk gidişiniz mi? Yani el öpmeye gitmediyseniz henüz önce senin ailene gidersiniz tatili yarı yarıya olacak şekilde ayarlayıp öyle eşinin ailesine gidersiniz. İkinci kez gidiyorsanız da bizde genelde ilk önce eş ailesine gidilir. Daha sonra gelinin ailesine gidilir.

Benim esim olsa ilk annesine giderdik 2 gun kalip anneme gecerdik iki gunde orda kalip evimize donerdik on gunumuzu harcamazdik

İkişer gün ailelerinizde kalın sonraki günler herkes kendi ailesiyle vakit geçirsin.Günde birkaç saat bir araya

gelirsiniz.Yapışık ikiz gibi olmanıza gerek yok.

Ben de bunun yazacaktım

Hem yalnız görüşmek de iyi olur

Bir de herkes otel demiş de yani ailelerin olduğu şehirde neden otelde kalsınlar ki

Zaten geri kalan 355 gün başbaşalar 10 gün de baş başa olmasınlar

Bir de herkes para mı basıyor yani 10 gün otel demek 3000 demek ki bu da memur maaşı civarı

5 gün birinde beş gün birinde kalın. Öncelik sırası farketmez ama erkek aileleri genelliklikle önceliğin kendilerinde olmasını isterler. Bu durum tamamen eşinle sana bağlı.

Back
X