Sorum tecrübelilere

• Konu Sahibi Konu Sahibi WWEE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
5 gün birinde 5 gün de birinde kalın. En adaletlisi bu. Size tavsiyem adaletten şaşmadığınız sürece mutlu olursunuz.

Bir de herkes otel demiş de yani ailelerin olduğu şehirde neden otelde kalsınlar ki

Zaten geri kalan 355 gün başbaşalar 10 gün de baş başa olmasınlar

Bir de herkes para mı basıyor yani 10 gün otel demek 3000 demek ki bu da memur maaşı civarı
Hay ağzın bal yesin, cidden öyle yorumlara sadece gülüyorum :))))

Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim ama iznimizin tamamını ailemizle geçirmek istiyoruz. Çünkü uzun zamandır görüşmüyor olacağız. Ve zaten uzakta olduğumuz için baş başa yeterince vaktimiz oluyor. Ben nerede ne kadar kalmalı siz nasıl yapıyorsunuz onu merak ettim
Bilmiyorum ama ben olsam 4 gün kv de kalıp anneme giderdim
Ikı gün sonra esim gelse 4 gün de orda beraber kalsak al sana on gün
Herkes iki gün aileyle yalnız kalır her aile 6 gün misafir agırlar. Eşim ve aileler kabul ederse mantıklı bence
Tabi bu sürecte birbirine gidilir gelinir VS böylece görüşmeler kesintiye uğramaz

Merhaba,

Yeni evlisiniz ve evli olarak ilk izniniz. Ailelerinizde birer gece kalın ve sonrasında imkanınız varsa başka bir yere tatile gidin derim ben.

Yeni evliyiz ama balayımızı düğünden sonra yaptık. Sonra yaşadığımız şehire geldik 10 gün izin alıp ailelerimizin yanına gideceğiz. Otelde vs kalmak bize göre değil. Ailelerimiz ile vakit geçirmek istiyoruz. Ayrı ayrı kalacağımızı da sanmıyorum. Birlikte kalmak daha doğru gibi geliyor bana. Cevap veren herkese teşekkür ederim. Dikkate alacağım

İlk esının aılesıne gıt sonra basın agrımasın ıkı tarafda da esıt kalın

Daha önce de aynı mevzudan konu acmissiniz. Aranızda sorun mu oluyor kalma konusu. Bu konuya bu kadar kafa yormanizi anlayamadım kendi adıma. Normali eşit kalmaktir,kimin evi yol üzerindeyse de önce orda kalınabilir.

Hemen cevap vereyim herkes rahat olduğu şekilde kalmalı bunu eşime güzelce anlattım dolayısıyla daha çok babamın evinde kaldım ve onuda şartlandormadım nasıl isterse öyle yapsın dedim ama k.valşde de kaldım az olmak kaydıyla . Çünkü o evde uzansan dusa girsen istediğini giyecek olsan vs rahat edemiyor insan o yüzden kasmaya gerek yok bence.

Gün neyse de sıranın ne önemi var ki? Bu kadar küçük detaylarla geçirmeyin hayatınızı.

Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim ama iznimizin tamamını ailemizle geçirmek istiyoruz. Çünkü uzun zamandır görüşmüyor olacağız. Ve zaten uzakta olduğumuz için baş başa yeterince vaktimiz oluyor. Ben nerede ne kadar kalmalı siz nasıl yapıyorsunuz onu merak ettim
Biz hic hak gecirmiyoruz ikisindede esit kaliyoruz. Biz cok oldu evleneli onun icin bi sefer once kimde kaldiysak bi dahaki sefer once oburunde kaliyoruz..

Biz önce kayinvalide lere gideriz ertesi gün annelere geçeriz sonra bi orda bi orda keyfe göre davraniriz :)

Merhaba arkadaşlar benim tecrübeli kişilere bir sorum var. Ben ve eşim ailelerimizden uzakta yaşamaktayız. Yeni evliyiz. İkimizin ailesi de aynı şehirde. İlk defa birlikte izne gideceğiz. Ailelerde kalma işini nasıl yapıyorsunuz? Önce kimde kaç gün kalıyorsunuz? İznimiz 10 gün. Beni aydınlatırsanız çok sevinirim

Aynı bizim gibisiniz . Biz anlaşıyoruz ilk gün birine gidiyoruz kalıyoruz kahvaltıya diğer eve geçiyoruz. Birkaç gün ilk gittiğimiz evde yatıp diğer eve geçiyoruz Orda da birkaç gün kAlıp ayrı kalıyoruz. Zaten gün bitiyor dönüyoruz. En güzeli eşit kalmak

Merhaba arkadaşlar benim tecrübeli kişilere bir sorum var. Ben ve eşim ailelerimizden uzakta yaşamaktayız. Yeni evliyiz. İkimizin ailesi de aynı şehirde. İlk defa birlikte izne gideceğiz. Ailelerde kalma işini nasıl yapıyorsunuz? Önce kimde kaç gün kalıyorsunuz? İznimiz 10 gün. Beni aydınlatırsanız çok sevinirim

Asiri zorunluluk yoksa kimsenin evinde kalmam kimseyi de yatili kabul etmem.

Bilmiyorum herkes iki tarafa da gidin ikisinin de gonlu olsun demis ama ben evime yatili misafir gelince baya rahatsiz oluyorum. Kim olursa olsun ablam bile olsa...

Biz gidince otelde kaliyoruz. Herkes icin en guzeli.

Aynı bizim gibisiniz . Biz anlaşıyoruz ilk gün birine gidiyoruz kalıyoruz kahvaltıya diğer eve geçiyoruz. Birkaç gün ilk gittiğimiz evde yatıp diğer eve geçiyoruz Orda da birkaç gün kAlıp ayrı kalıyoruz. Zaten gün bitiyor dönüyoruz. En güzeli eşit kalmak
Bana en mantıklı gelen sizin cevabınız oldu. Benim aklımdakini yazmışsınız. Teşekkür ederim

Back
X