- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hay ağzın bal yesin, cidden öyle yorumlara sadece gülüyorum :))))Bir de herkes otel demiş de yani ailelerin olduğu şehirde neden otelde kalsınlar ki
Zaten geri kalan 355 gün başbaşalar 10 gün de baş başa olmasınlar
Bir de herkes para mı basıyor yani 10 gün otel demek 3000 demek ki bu da memur maaşı civarı
Bilmiyorum ama ben olsam 4 gün kv de kalıp anneme giderdimVerdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim ama iznimizin tamamını ailemizle geçirmek istiyoruz. Çünkü uzun zamandır görüşmüyor olacağız. Ve zaten uzakta olduğumuz için baş başa yeterince vaktimiz oluyor. Ben nerede ne kadar kalmalı siz nasıl yapıyorsunuz onu merak ettim
Biz hic hak gecirmiyoruz ikisindede esit kaliyoruz. Biz cok oldu evleneli onun icin bi sefer once kimde kaldiysak bi dahaki sefer once oburunde kaliyoruz..Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim ama iznimizin tamamını ailemizle geçirmek istiyoruz. Çünkü uzun zamandır görüşmüyor olacağız. Ve zaten uzakta olduğumuz için baş başa yeterince vaktimiz oluyor. Ben nerede ne kadar kalmalı siz nasıl yapıyorsunuz onu merak ettim
Biz önce kayinvalide lere gideriz ertesi gün annelere geçeriz sonra bi orda bi orda keyfe göre davraniriz :)Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim ama iznimizin tamamını ailemizle geçirmek istiyoruz. Çünkü uzun zamandır görüşmüyor olacağız. Ve zaten uzakta olduğumuz için baş başa yeterince vaktimiz oluyor. Ben nerede ne kadar kalmalı siz nasıl yapıyorsunuz onu merak ettim
Merhaba arkadaşlar benim tecrübeli kişilere bir sorum var. Ben ve eşim ailelerimizden uzakta yaşamaktayız. Yeni evliyiz. İkimizin ailesi de aynı şehirde. İlk defa birlikte izne gideceğiz. Ailelerde kalma işini nasıl yapıyorsunuz? Önce kimde kaç gün kalıyorsunuz? İznimiz 10 gün. Beni aydınlatırsanız çok sevinirim
Merhaba arkadaşlar benim tecrübeli kişilere bir sorum var. Ben ve eşim ailelerimizden uzakta yaşamaktayız. Yeni evliyiz. İkimizin ailesi de aynı şehirde. İlk defa birlikte izne gideceğiz. Ailelerde kalma işini nasıl yapıyorsunuz? Önce kimde kaç gün kalıyorsunuz? İznimiz 10 gün. Beni aydınlatırsanız çok sevinirim
Bana en mantıklı gelen sizin cevabınız oldu. Benim aklımdakini yazmışsınız. Teşekkür ederimAynı bizim gibisiniz . Biz anlaşıyoruz ilk gün birine gidiyoruz kalıyoruz kahvaltıya diğer eve geçiyoruz. Birkaç gün ilk gittiğimiz evde yatıp diğer eve geçiyoruz Orda da birkaç gün kAlıp ayrı kalıyoruz. Zaten gün bitiyor dönüyoruz. En güzeli eşit kalmak