- 20 Şubat 2023
- 32
- 6
- 6
- 20
- Konu Sahibi melikekrblt
-
Evet ama 9 Ay adet olmuyorsun o kan içinde duruyor. Doğum anında boşalıyor ya hani ne bileyimHamileyken adet kanı olmaz ki. Adet olamazsınız çünkü.
Boyle bir sey yok! Anamm sok oldum. Ne olur azicik acin okuyun okumuyorsaniz video izleyin. Ogrenin.Evet ama 9 Ay adet olmuyorsun o kan içinde duruyor. Doğum anında boşalıyor ya hani ne bileyim
Nası var çok biliyorsunuz ya anlatın öğretin o zaman mxlsözlslxBoyle bir sey yok! Anamm sok oldum. Ne olur azicik acin okuyun okumuyorsaniz video izleyin. Ogrenin.
Canim benim hakaret etmissin ama cok kucuksun o nedenle kotu bir sey soylemeyecegim.Nası var çok biliyorsunuz ya anlatın öğretin o zaman mxlsözlslx
Ablacım hakaret etmedim ki. Sadece ben öyle duydum ve siz de aşağılar gibi konuşunca sinirlendim. Peki bişey daha sorayım bilgili olmanıza sevindim. 6 haftalık gebeyken doktor ilişki hakkında bişey söylemedi ve o iş olduktan sonra bebek eşten uzaklaştı denildi. Yani içerde kam var dediği ne olabilir, bebeğe zararı olur mu olmaz mı. Ne yapmam gerekirCanim benim hakaret etmissin ama cok kucuksun o nedenle kotu bir sey soylemeyecegim.
Hamile kaldigin zaman yumurta dollenir ve vucut dogum yapana kadar yumurta uretmeyi birakir. Hormon seviyeleri degisir ve bebegin gelisimi icin uygun sekilde calisir artik makine. Dogum sirasinda bebegin icerisinde bulundugu plesanta da bebekten sonra disari cikar. Dogum sirasinda kan derken bunu kastediyorsun sanirim. Plesanta kanli buyuk bir doku parcasidir. Dogumdan sonra lohusalik sureci baslar. Bu surecte vucut eski haline donmek icin tekrar hormonal duzeni degistirir. Kan ile dolarak buyuyup genislemis olan rahim eski haline doner. Gebelik esnasinda annenin kan orani 1/3 oraninda artar. Gebelik sonrasinda annenin kan orani normale doner.
Ablacım hakaret etmedim ki. Sadece ben öyle duydum ve siz de aşağılar gibi konuşunca sinirlendim. Peki bişey daha sorayım bilgili olmanıza sevindim. 6 haftalık gebeyken doktor ilişki hakkında bişey söylemedi ve o iş olduktan sonra bebek eşten uzaklaştı denildi. Yani içerde kam var dediği ne olabilir, bebeğe zararı olur mu olmaz mı. Ne yapmam gerekir
Bu bilgiyi nereden edindiniz acaba, kaynak?Evet ama 9 Ay adet olmuyorsun o kan içinde duruyor. Doğum anında boşalıyor ya hani ne bileyim
Böyle bu kadar yanlış bir bilgiyi nerden uydurdunuz hanımefendi. Bir de hamile kalmışsınız biraz bilinçlenin ya bu nedir!Evet ama 9 Ay adet olmuyorsun o kan içinde duruyor. Doğum anında boşalıyor ya hani ne bileyim
Evet bende bilemedim kendimizi kötü hissettik. Hiç bişey yapma dinlen dedi sadece yatıyorum öyle.Umarim olmaz. Normalde gebelikte iliskiye girmekte pek cok gebelikte sikinti olmaz. Ama bazi gebeliklerde sorun yaratabilir. Sizde yaratmis malesef. Doktor bunu bilemezdi en bastan, siz de bilemezdiniz o nedenle kimsede hata aramayin lutfen. Umarim saglikla ilerler hamileliginiz. Takipte kalin ama stres olmayin.
9 ay adet kanı içerde mi birikiyor ve doğum anında boşalıyor...bir yaşına daha girdim ..kimin uydurması bu Allah askinaEvet ama 9 Ay adet olmuyorsun o kan içinde duruyor. Doğum anında boşalıyor ya hani ne bileyim
Teşekkür ederimPlasenta kısmında hafif bir ayrılma sebepli kanama olmuş olabilir, kanama odağını takip edecektir doktor. Kanama devam etmezse, bulunduğu yer ile sınırlı kalırsa sorun yok.
Uydurmadım ablacım sakince ne biliyorsanız anlatın diye yazdım ben buraya, sizin tepkilerinizş çekmek için değil ve bu konu da bilinçli olmasam da hani sonuçta ilk hamileliğim emin olun diğer konularda sizden daha bilinçliyimdir.Böyle bu kadar yanlış bir bilgiyi nerden uydurdunuz hanımefendi. Bir de hamile kalmışsınız biraz bilinçlenin ya bu nedir!
Ablacım ne biliyosun diye soru sordum ben. Duyduğum şeyi yadırgayın diye yazmadım.9 ay adet kanı içerde mi birikiyor ve doğum anında boşalıyor...bir yaşına daha girdim ..kimin uydurması bu Allah askina
Tamam herneyse ama çok yanlış bir bilgi siz onu unutun..o bahsettiğiniz tıp kanamalar bazen olabiliyor 5.6.7 haftalarda bebek rahime yerlesiyor artık iyice çünkü o yüzdende de olabilir .birşey olmaz Allah'ın izniyle stres yapmayin ..bolca dinlenin..sağlıkla gelsin insallahAblacım ne biliyosun diye soru sordum ben. Duyduğum şeyi yadırgayın diye yazmadım.
Mesela bizi tanımadan hangi konuda bizlerden daha bilinçli olduğunu düşünüyorsun merak ediyorum. Gerçekten soruyorum hangi konuda daha bilinçli olduğunu düşünüyorsun?Uydurmadım ablacım sakince ne biliyorsanız anlatın diye yazdım ben buraya, sizin tepkilerinizş çekmek için değil ve bu konu da bilinçli olmasam da hani sonuçta ilk hamileliğim emin olun diğer konularda sizden daha bilinçliyimdir.
Siz bi soruya göre nasıl dişünüyosanız ben de cevabınıza göre düşünebilirim. İğneler ilaçlar @sılar hakkın da eminim, dinen İslam açısından eminim sizden daha bilinçliyimdir. En azından bir insana bişeu öğretirken onu küçük görmemek konusunda, soru sorduysa haddimi aşmadan cevap verebilmek konusunda da eminim sizden daha bilinçliyimdir.Mesela bizi tanımadan hangi konuda bizlerden daha bilinçli olduğunu düşünüyorsun merak ediyorum. Gerçekten soruyorum hangi konuda daha bilinçli olduğunu düşünüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?