Sorum var

Siz bi soruya göre nasıl dişünüyosanız ben de cevabınıza göre düşünebilirim. İğneler ilaçlar @sılar hakkın da eminim, dinen İslam açısından eminim sizden daha bilinçliyimdir. En azından bir insana bişeu öğretirken onu küçük görmemek konusunda, soru sorduysa haddimi aşmadan cevap verebilmek konusunda da eminim sizden daha bilinçliyimdir.
Siz derken saygı açısından söylüyorum, çoğulluk olarak söylemedim. Bu konu da da daha bilinçli olduğumu söyleyebilirim. :)

M melikekrblt Öncelikle geçmiş olsun umarım herhangi bir sorun olmaz ve sağlıklı güzel bir hamilelik geçirirsin. Burada yazılan hiçbir şeyi kafana takma lütfen, insanlar hamile birinin ne kadar hassas olduğunu ve nasıl konuşulması gerektiğini unutup azarlama moduna geçmişler. Kişi kendisine nasıl davranılıyorsa bir başkasına öyle davranırmış, kişisel algılama yani sinirleri sana değil :) Hamilelik ve sonrası hakkında bir çok kitap var onları okumanı ve bilgilenmeni öneririm, sağdan soldan duyduğun her şeye inanmazsın böylelikle. Hamileliğin tadını çıkar ☺️

M melikekrblt Öncelikle geçmiş olsun umarım herhangi bir sorun olmaz ve sağlıklı güzel bir hamilelik geçirirsin. Burada yazılan hiçbir şeyi kafana takma lütfen, insanlar hamile birinin ne kadar hassas olduğunu ve nasıl konuşulması gerektiğini unutup azarlama moduna geçmişler. Kişi kendisine nasıl davranılıyorsa bir başkasına öyle davranırmış, kişisel algılama yani sinirleri sana değil :) Hamilelik ve sonrası hakkında bir çok kitap var onları okumanı ve bilgilenmeni öneririm, sağdan soldan duyduğun her şeye inanmazsın böylelikle. Hamileliğin tadını çıkar ☺️
Teşekkür ederim gerçekten. Önerdiğiniz bi yazar var mı ona göre alayım. Okuyup fayda gördüğünü,

Evet ama 9 Ay adet olmuyorsun o kan içinde duruyor. Doğum anında boşalıyor ya hani ne bileyim
Bu kafayla gerçekten hamile kaldığınıza inanamıyorum.
Adet nasıl oluşur? Gebelik olmayan kadında her ay " gebeliğe yada regle " hazırlık ovulasyon süreci başlar. Genelde reglden hemen hemen 14 gün önce çatlama olur bu dönemde döllenme var ise gebelik oluşur, şayet yoksa. Parçalanarak kan olarak vücuttan atılır. Hamile bir kadında neden böyle birşey olabileceğine inandınız ????? Vücudunuz sizin hamile olduğunuzu biliyor niye yumurtlama olsun? Gerçekten hamile kalırken herşeyden bi haber misiniz? Yattım kalktı oldu kafasında mısınız? Biraz araştırın, elinizin altında Google var.

Siz bi soruya göre nasıl dişünüyosanız ben de cevabınıza göre düşünebilirim. İğneler ilaçlar @sılar hakkın da eminim, dinen İslam açısından eminim sizden daha bilinçliyimdir. En azından bir insana bişeu öğretirken onu küçük görmemek konusunda, soru sorduysa haddimi aşmadan cevap verebilmek konusunda da eminim sizden daha bilinçliyimdir.
İyi de biz sorduğunuz soru üzerinden bunu düşünebiliyoruz.
Siz bilmediğiniz konu halkında bizden iyi olduğunuzu düşünüyorsunuz. Bence bu daha büyük had aşmak. Ben gayet normal cevap vermiştim ama bu tarz şeylere gelemiyorum o yüzden sordum.
2. Okuduğun üni ilahiyat Şuan doktora yapıyorum bu alanda. Yani bakın yüksek lisansımı bitirdim. Bence karşınızdakini tanımadan emin olmayın.

+ insanlar her konuda aynı bilgiye sahip olacak değil. Bilmediğimiz konularda evet bilmiyorum okumalıyım bu konularda demeliyiz.
Direkt karşındakini suçlamak sadece tartışmaya sebep olur. Bunu kendim çok uygulayan biriyim. Yakın arkadaşlarım öyle eğitimlere sahipler ki her buluşmada bir iey öğreniyorum. Bu bazen çok basit bir şey de olabiliyor. Bu konuyu bilmiyorum ama emin ol senden başka konularda daha bilgiliyim desem kimseden bilgi alamam gelişemem. Ufak bir tavsiye

Back
X