Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yani 2 adet gormussun hamılelık tamam olmaz da hamılelık olduysa da dusuk tehlıkesı gıbı kanaman olduysa test de yapmamıssın fal da acıp ogrenemıycez bız nasıl bılelım :)) evet var oyle ıhtımal
yani 2 adet gormussun hamılelık tamam olmaz da hamılelık olduysa da dusuk tehlıkesı gıbı kanaman olduysa test de yapmamıssın fal da acıp ogrenemıycez bız nasıl bılelım :)) evet var oyle ıhtımal
cok da guzel yazdım. evet dıyorum hamılelık normalde olmaz ama hıc bır seyı yuzde yuz demıyorlar hamıle kadın adet gormez tum doktorlar hemfıkır. sor halka hamılelık boyunca adet gordum dıyen de var sen de bunlardan bırı olabılırsın. boyle bı durumda hamıle de kalsan ben nerden bılıcem fal mı acayım? test yapsana dıyorum. benım turkce biraz kıt ama olsun aklım kıt olacagına varsın anlatımım kıt olsun