- 7 Temmuz 2016
- 265
- 134
- 103
- Konu Sahibi Lizzie8919
-
Doktora gitmelisin ordan burdan duyduğun şeyleri orana burana sürmemelisin.. Kaş yapim derken göz çıkarmaMerhaba hangi konuya yazacağımı bilemediğim için buraya yazdım.Öncelikle bekarım ve cinsel ilişki yaşamadım fakat Genital bölgemde dudak kısmı çok buruşuk geliyor gözüme. Özellikle lazere gittikten sonra gözüme çarpmaya başladı. Bunun için kullanıcak bir doğal kür krem vs var mı ne yapmak lazım. 4-5 sene önce 20 kilo vermişliğim var bununla alakalı olabilir mi.
Komik ifadesini dalga geçmek için koymadım açıklamak istedimNiye bu forumda cinsellik konuları ya da bu tip kişisel sorunlar bu kadar geyik oluyor? İlk sayfada hemen yorumlar dalga geçmeli. Bir kadın yüzündeki kirisikligi lekeyi sorun edince normal de bunu edince niye komik? Ve hemen fake yaftası, forumlar asıl böyle şeyleri sorabilmek için nimet bence.
Neyse konuya gelince, bazen o durum bende de oluyor ben de bi ara garipsemistim ne ara böyle olmuş bu diye, ne zamandır yüzüne bakmamışsam artıksonra duştan çıkar çıkmaz aloe vera sürmeye başladım üstüne de nemlendirici. Gece yatmadan önce de expigment sürüp peçete koyup sabah çıkarıp temizledim. Gerçekten yüzüne gözüne kan geldi benimkinin. Görünmüyor diye bakımı ihmal etmeyin. Pamuklu ve açık renk çamaşırlar giyin, duştan çıkınca mutlaka nemlendirin kurumaya çok müsait Bir bölge. Arada bir duşta pirinç unu ve patatesli beyazlık kurlerinden uygulayın tamamdır.
Hahahaha nasil bir anlatis bu yaNiye bu forumda cinsellik konuları ya da bu tip kişisel sorunlar bu kadar geyik oluyor? İlk sayfada hemen yorumlar dalga geçmeli. Bir kadın yüzündeki kirisikligi lekeyi sorun edince normal de bunu edince niye komik? Ve hemen fake yaftası, forumlar asıl böyle şeyleri sorabilmek için nimet bence.
Neyse konuya gelince, bazen o durum bende de oluyor ben de bi ara garipsemistim ne ara böyle olmuş bu diye, ne zamandır yüzüne bakmamışsam artıksonra duştan çıkar çıkmaz aloe vera sürmeye başladım üstüne de nemlendirici. Gece yatmadan önce de expigment sürüp peçete koyup sabah çıkarıp temizledim. Gerçekten yüzüne gözüne kan geldi benimkinin. Görünmüyor diye bakımı ihmal etmeyin. Pamuklu ve açık renk çamaşırlar giyin, duştan çıkınca mutlaka nemlendirin kurumaya çok müsait Bir bölge. Arada bir duşta pirinç unu ve patatesli beyazlık kurlerinden uygulayın tamamdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?