• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soruma cevap verebilir misiniz lütfen?

feraye1987

BEBEGİM HEP BENİMLE OL
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
33
0
86
37
Kocaeli
arkadaslar benim 16 temmuzda transferim gerçekleşti ve 28 temmuzda kan testim sonuç pozitif,transfer günümden itibaren eşim bana araba yolculugu yaptırmıyor,hamile oldugumu ögrendigi günden beride dışarı bile çıkartmıyo bebege bişey olur diye yapıyo bunların hepsini.ama yarın denize gidicek tabi yolculuk biraz uzun olucak ben ise çok istiyorum denize gitsem ama girmesem yolculuk yapsam bişey olurmu herşey eşimin biraz fazla abartmasıyla oluyo bunun için yardıma ihtiyacım var

arkadaslar benim 16 temmuzda transferim gerçekleşti ve 28 temmuzda kan testim sonuç pozitif,transfer günümden itibaren eşim bana araba yolculugu yaptırmıyor,hamile oldugumu ögrendigi günden beride dışarı bile çıkartmıyo bebege bişey olur diye yapıyo bunların hepsini.ama yarın denize gidicek tabi yolculuk biraz uzun olucak ben ise çok istiyorum denize gitsem ama girmesem yolculuk yapsam bişey olurmu herşey eşimin biraz fazla abartmasıyla oluyo bunun için yardıma ihtiyacım var

canim ilk once hayirlisiolsun ama yolculuk icinbir sakinca yok dr kendileri soyluyor kendini yormadigin taktirde sorun yok bence

HAYIRLI OLSUNcanım yinede dikkat etmekte fayda var.Sonuçta nazlı bir bebek bişey olur diye korkuyordur eşin

canım ben de aynı durumdayım dra sorduk kendini yormadıktan sonra hiçbir problem olmaz dedi. bende düşündüm sonra vazgeçtim. çünkü o kadar zor bulduk ki..

ee kontrollerine nasıl gidiceksin o zaman.
hiçmi çıkmayacaksın.
uzun yola çıkma bencede ama,
dışarı çıkmadanda olmazki,patlar insan evde otur otur.

canım bu senelik gitmeyver..........hem Allah göstermesin bişey olsa hep aklına takılacak........bu kadar evham yapan bir eşin varsa gitme bence..........

Ben 22 haftalığım ve gidemiyorum... Doktorların izin verdiği halde... Bu sene de olmasın diyorum diyorum.ama dıarı çıkuyorum uun sğre ayakta kalmaak şartıyla da geziyorum..Sırf riske girmemek için 5 aydır heyet raporu yıllık izin faşan derken çalışmıyorum da .. Zor bulduk kolay kaybetmeyelim.. Ha illa ki bir şey olur demiyorum..Çünkü tatie gşden bir çok gebe arkadaşımız var ama için rahat olsun..Bu sene de tatil olmasın.. Ayrıca ilk 3 ay düşük tehlikesiinn en çok olduğu dönemdir..

canım oncelıkle hayırlı ols cok sevındım..............esınde kendınce haklı kolaymı bu asamalar ama en guzel cevabı sıze doktorun vercek...............gıdersın bısey olur uzulursun...........o yuzden doktora danış............keselerı gordunmu..........kalo atışını gordunmı.................bunları gorduysen ıyı ama daha gormedıysen gıtme gor öle gıt...........ben dokuzuncu haftam gıttım uzun yola gezdım dondoum kanamam oldu o gundur evdeyım dokt ızın vermıyo.............tabı benım çoğul old ıçın bırazda ...............bence cok dıkkatlı ol gıdersen yavas gıt denıze gırme yorulma anma mutlaka dokt sor canım............ama uzun yolc dışında eve kapanma haftada bırde olsa esın senı cıkarsın lokantaya acık havaya gıt...........ınş hersey yolunda gıdert.....................

arkadaşım ben transferden 12 gün sonra 4 saatlik yola gittim özel arabayla ve çok yavaş ve ayaklarımı hep uzattım tatil iyi geldi çok dinlendim ama zor bir karar yinede sen bilirsin hayırlısı olsun

çok teşekkür ederim arkadaşalar sabah kalktıgımda gidicem diyordum ama bebişimi gerçekten çok zor buldum zor aşamalardan geçtim,bulmuşken kaybetmek istemem,seneye allah nasip ederse bebegimle beraber gideriz

ınş bende ınş bu yıl tatıl matıl yok ama ınş rabbım seneye bebışlerımızle guzel bı tatıl nasıp etsın....................

Back
X