• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorumsuz baba

ViolettaM

Pfff çokTa TıNN:p
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
634
196
323
Selam kızlar bişi danışacaktım bi arkadaşım için velayeti anne de olan çocuk için baba görüş günlerinde gelip almıyorsa ne yapılabilir ? İster alirim ister almam diyor normalde 1 -30 temmuz onda olması gerek baba almıyor yasal bi yaptırım mi var mıdır ne yapabilirz ?

Evladını sevip ozlemiyorsa en iyisi hiç görmesin.

İlla alma hakkı yok o zamanlar görüş hakkı var
Başından atmak ı istiyorsun hiç görmesin

Almak zorunda değil.
Cezaevi görüşü gibi düşün. İsmin yazıyor diye mahkumu her hafta gidip görmek zorunda mısın? Hayır. Bu da öyle, almak görmek zorunda değil. Eğer görmek isterse yasal sınrılar içerisinde görme hakkı var. Görmek istemiyorsa yapacak birşey yok. Başınızdan mı atmak istiyorsunuz, tatile falan mı çıkacaksınız anlayamadım. Görmek istemiyorsa zorla mı aldıracaksınız.

Kendim için sormuyorum arkadaşım için sordum annenin de semineri var kafa dinlemeye ihtiyacı var adamın hayatındaki insana gıcıklığına yapıyor biraz da

Kendim için sormuyorum arkadaşım için sordum annenin de semineri var kafa dinlemeye ihtiyacı var adamın hayatındaki insana gıcıklığına yapıyor biraz da
Yazık.. Olan çocuklara oluyor, top gibi herkes birbirinin üstüne atmak istiyor..
Üzüldüm..

olaya bakar mısınız, annenin kafa dinlemeye ihtiyacı varmış baba alsın, baba almak istemiyor...
zavallı çocuk inşallah bu konuşmaların hiçbirine tanık değildir. herşey üst baş almak, cebine para koymak değil işte...
anne tatile gidecek heralde, çocuk yük geliyor.
babaya zorla çocuğu vermek istediğine göre.
çok yazık çok.

Selam kızlar bişi danışacaktım bi arkadaşım için velayeti anne de olan çocuk için baba görüş günlerinde gelip almıyorsa ne yapılabilir ? İster alirim ister almam diyor normalde 1 -30 temmuz onda olması gerek baba almıyor yasal bi yaptırım mi var mıdır ne yapabilirz ?
Almıyosa zorlamı aldıracak baba olsaydı gelir alırdı gününde baba olamamış

Hayatında biri varsa hiç vermesin kadının tanına götürse çocugu ne olcak belki kadın anneye sinirli ona sinirini çocuktan alacak
Ay ne cesaret ya allah akıl fikir versn inş anneye

Çok klişe olacak ama Allah böyle insanları anne baba yapıyor ya isyan edesim geliyor... anne kafa dinlemek için çocuğu ister alırım ister almam diyen adama zorla yollamaya çalışıyor.... baba evladını özleyip günler saymıyor.

Benim eşim öldü annem ve kv halası ölüyor biz götürelim vs diye çok şükür asla çocuğumu bırakmam
Annelik zamanlı değil

Zavallı ceylan balası orta yerde perişan oluyor. Anası kariyer peşinde dinlenmek ister babası tavuklu ararken çocuk ayağına takılmasın hesabı. Ah ah.

Tabi ya arkadaşınız eski kocayı huzursuz etmek için kendi çocuğunu feda etsin tebrikler! 👏

Yavrum ya. Biri bari içgüdüsel olarak anneliğini yada babalığını yapabilseydi keşke. İkisi de birbirinden sorumsuz!

Bence hiç almasın .Adamın içinden gelmiosa çocuğu yollayıp psıkolojısı bozulmasın bence.Bu sefer çocuk ıcıne kapanır.

Back
X