- 31 Temmuz 2009
- 634
- 196
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazık.. Olan çocuklara oluyor, top gibi herkes birbirinin üstüne atmak istiyor..Kendim için sormuyorum arkadaşım için sordum annenin de semineri var kafa dinlemeye ihtiyacı var adamın hayatındaki insana gıcıklığına yapıyor biraz da
Kendim için sormuyorum arkadaşım için sordum annenin de semineri var kafa dinlemeye ihtiyacı var adamın hayatındaki insana gıcıklığına yapıyor biraz da
Almıyosa zorlamı aldıracak baba olsaydı gelir alırdı gününde baba olamamışSelam kızlar bişi danışacaktım bi arkadaşım için velayeti anne de olan çocuk için baba görüş günlerinde gelip almıyorsa ne yapılabilir ? İster alirim ister almam diyor normalde 1 -30 temmuz onda olması gerek baba almıyor yasal bi yaptırım mi var mıdır ne yapabilirz ?
Hayatında biri varsa hiç vermesin kadının tanına götürse çocugu ne olcak belki kadın anneye sinirli ona sinirini çocuktan alacakKendim için sormuyorum arkadaşım için sordum annenin de semineri var kafa dinlemeye ihtiyacı var adamın hayatındaki insana gıcıklığına yapıyor biraz da
adamin hayatindaki insana giciklik olsun diye çocugunumu kullaniyor demek istiyorsunuz???Kendim için sormuyorum arkadaşım için sordum annenin de semineri var kafa dinlemeye ihtiyacı var adamın hayatındaki insana gıcıklığına yapıyor biraz da
Ne biçim anne o?Kendim için sormuyorum arkadaşım için sordum annenin de semineri var kafa dinlemeye ihtiyacı var adamın hayatındaki insana gıcıklığına yapıyor biraz da
Tabi ya arkadaşınız eski kocayı huzursuz etmek için kendi çocuğunu feda etsin tebrikler!Kendim için sormuyorum arkadaşım için sordum annenin de semineri var kafa dinlemeye ihtiyacı var adamın hayatındaki insana gıcıklığına yapıyor biraz da
Bence hiç almasın .Adamın içinden gelmiosa çocuğu yollayıp psıkolojısı bozulmasın bence.Bu sefer çocuk ıcıne kapanır.Selam kızlar bişi danışacaktım bi arkadaşım için velayeti anne de olan çocuk için baba görüş günlerinde gelip almıyorsa ne yapılabilir ? İster alirim ister almam diyor normalde 1 -30 temmuz onda olması gerek baba almıyor yasal bi yaptırım mi var mıdır ne yapabilirz ?
He utanmadan böyle söylüyor yaniKendim için sormuyorum arkadaşım için sordum annenin de semineri var kafa dinlemeye ihtiyacı var adamın hayatındaki insana gıcıklığına yapıyor biraz da