- 30 Aralık 2009
- 23.649
- 94.373
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki de vermeyeceğim :) manyakmıyım ben kaç senemi heba ettim bi de çalıştım ona baktım.O paranın ben olsam kurusunu koklatmam ona
Hatta iban numarasına 5 tl gönderir alay ederdim :)
Attığım kahkahadan oğlum uyandı ağlamaya başladı mutlu musun ayolBen olsam bunun yerine camış alır beslerdim.
Kıyamam yaa. Ama napayım camış ondan iyi değil mi?Attığım kahkahadan oğlum uyandı ağlamaya başladı mutlu musun ayol![]()
Her türlü hayvan daha iyidir canım haklısın, ya da inek beslesin hiç değilse eti sütü peyniri falan çıkarKıyamam yaa. Ama napayım camış ondan iyi değil mi?![]()
Canım gidiyom yazmışsın inan içine hiç hiç hiçbir üzüntü pişmanlık kızgınlık kırgınlık gelmesin. O asalaktan kurtuldugun için tebrik ederim. Seni kutlarım. Kalbini içini ferah tut en doğru kararı verdin.Kızlar bu arada yoldayım, gidiyorum annemin evine. Öküz kapıdan koydu eşyalarımı taksiye döndü arkasını gitti.
Her türlü hayvan daha iyidir canım haklısın, ya da inek beslesin hiç değilse eti sütü peyniri falan çıkar![]()
Ne güzel de özetledin. Beni taksiye bindirip gittiğinde gözlerim doldu onu görünce ama o göz yaşının akmasına izin vermedim. Söz veriyorum kendime, ağlamayacağım. Dim dik duracağım. Yeni bir hayat beni bekliyor.4 e kadar uyumayip burada takılmış 9da da gitmissin... Seni seviyor olsa zaten senin herseye ragmen üzüldüğünü görüp küçük bi sevgi şefkat gösterirdi.... Elbet üzülüyor insan ama inan ki onun yüzünden döktüğün gözyaşı iki damlayı geçmesin... Bu da onun için değil çaldığı yılların için. Sakın geri dönme o in gibi yere sakın
İste böyleNe güzel de özetledin. Beni taksiye bindirip gittiğinde gözlerim doldu onu görünce ama o göz yaşının akmasına izin vermedim. Söz veriyorum kendime, ağlamayacağım. Dim dik duracağım. Yeni bir hayat beni bekliyor.
Ne güzel de özetledin. Beni taksiye bindirip gittiğinde gözlerim doldu onu görünce ama o göz yaşının akmasına izin vermedim. Söz veriyorum kendime, ağlamayacağım. Dim dik duracağım. Yeni bir hayat beni bekliyor.
Neyse ki çocuk yok dua etAnnemin evinde tavuklar var onları beslemeye karar verdim. 2 de köpeğimiz olcak oh mis. En azından besledik diye sevgi gösteriyorlar.
Uzulcez ama gecicek canım hiçbir acı sonsuza kadar sürmüyor ...gecicek!değmeyen insanlarla yasayacagimiza ömür boyu tek çalışıp yiyelim gezelim daha iyi ....embesilleri besleyemeyiz kimse kusura bakmasın ... defolsun gitsin ...dik dur ...
Hakkinizda hayirlisi olsun insallah. Umarim tez zamanda atlatirsiniz bu tatsiz gunleri.Bu günü atlattım ya, bakalım neler olacak çok merak ediyorum. Dayanacağım sanırım. Hayatımı yeniden inşa ediyorum. Bu sefer özenle dizeceğim her bir taşı.