- 11 Aralık 2015
- 1.999
- 5.960
- 158
- 41
- Konu Sahibi sanayitostu
-
Uslubunuz sıkintıli milletin evine ahira dönmus diyemezsiniz arkadas hakli... hepimz gecirdik oyle bi donem evde duvarlarimiz çizildi ama evimiz ahir degildi.Şimdi buyuduler artk çizili duvarimiz yok. Hakli oldugunuz konu kendi eviniz... misafir gidilen evde çocuga dikkat edilir etmeyen anne uyarilir. Her cocugun ozgurluk alani kendi evidir dişarda ayni ozgurluk olmaz.merhaba benim uslubumda hiçbir sıkıntı yok. Misafiri de çok severim de kira evimin duvarının boyasını alçıya kadar kaldıracak çocuklara müdahele etmeyen annelere tahammül edemiyorum sadece
Kocasi kokan uye miydineden takıyorsunuz ki? zaten ardı kokan eşinizle yurtdışına taşınmıyor musunuz? işiniz hazırdı?
bu tarz yorumların tümünü şikayet ediyorum ve göz ardı ete basıyorum kendinizi komik sanmayınKocasi kokan uye miydikocasi o totoyla oturuyorsa koltuklara cocugun ellerinden daha onemli sorunu var demektir
günleri saymayı bilmemenize üzüldüm en son konumu ya çarşamba ya perşembe açmıştım ama normal illa bi şey demeniz lazım çünküHer güne bir konu
Kahroldum bu yazınız karşısında, oysaki çok önemliydiniz benim içinbu tarz yorumların tümünü şikayet ediyorum ve göz ardı ete basıyorum kendinizi komik sanmayın
olur mu siz benim her şeyimsiniz ama...Kahroldum bu yazınız karşısında, oysaki çok önemliydiniz benim için
Valla benlik sıkıntı yok iyi geliyor hattagünleri saymayı bilmemenize üzüldüm en son konumu ya çarşamba ya perşembe açmıştım ama normal illa bi şey demeniz lazım çünkü
Benim oğlum pasaklı değil ama enerjisi yüksek bir çocuk. Sürekli zıplar ve koşar. Alt iki dairem uzun süredir boş, öncesinde kısa sürede olsa vardı. O dönem ben evdeydim. Sürekli dibinde bitiyordum komşuları rahatsız etmesin diye. Şu an hem çalışıp, hem komşu olsaydı ev değiştirirdim.Üye niye linçlenmiş bu kadar anlamadım. Söylediklerinde eltinin eviyle ilgili yaptığı yorum hariç haksız hiçbir taraf yok. Benim de 4 yaşında dünyalar hareketlisi bir oğlum var. Ama doğru eğitimi verdiğimi düşündüğüm için gidip insanların evinde kirli ellerini koltuklara sürmüyor veya duvarlarını boyamıyor. Bunu kendi evimizde de yapmıyor. Daha önce 1 kere koltuğumu bir kere de duvarları boyadı. Yaşına göre izah ettim sorun çözüldü, bir daha da olmadı. Benim oğlum bile anladıysa kimse kusura bakmasın bir çocuk bu hareketi yapıyorsa ebeveynden bilirim. Ha bunu 3 yaş altı çocuklar için söylemiyorum tabiki.
Sıkıcısın dedim alındı.Valla benlik sıkıntı yok iyi geliyor hattakk eski formunda değil çünkü. Eskiden daha bi ekşınlı konular vardı Yarın da açabilirsiniz konu yani sorun yok ama daha Dallas dizisi gibi bi konu bekliyorum, onlar daha iyi sarıyor
Ya o hangi konu merak ettim.Ay siz eşi kokarca olan uyesiniz ben size artik inanmiyorum ya
Üye sahte, konuları uydurma.Üye niye linçlenmiş bu kadar anlamadım. Söylediklerinde eltinin eviyle ilgili yaptığı yorum hariç haksız hiçbir taraf yok. Benim de 4 yaşında dünyalar hareketlisi bir oğlum var. Ama doğru eğitimi verdiğimi düşündüğüm için gidip insanların evinde kirli ellerini koltuklara sürmüyor veya duvarlarını boyamıyor. Bunu kendi evimizde de yapmıyor. Daha önce 1 kere koltuğumu bir kere de duvarları boyadı. Yaşına göre izah ettim sorun çözüldü, bir daha da olmadı. Benim oğlum bile anladıysa kimse kusura bakmasın bir çocuk bu hareketi yapıyorsa ebeveynden bilirim. Ha bunu 3 yaş altı çocuklar için söylemiyorum tabiki.
Üye sahte, konuları uydurma
kocamin arka taraf konusu basligindaydi. Alinti yapamadim ama konu buydu.Ya o hangi konu merak ettim.
Evet buldum okudum konuyu. Tum konularina Çözüm önerisi olarak eşinden bosanirsa hem kokudan hem elti ve çocuğundan kurtulur. Sonra da yurt dışına rahatça taşınıp yaşayabilirkocamin arka taraf konusu basligindaydi. Alinti yapamadim ama konu buydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?