• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorumsuz eş

Ben olsam; bu noktaya gelmezdim ki!
Beni zorla kapatmak isteyen adamla boşanırdım zaten..:10:

bencede...
beni zorla kapatıcak adamla evlendiysem onun herşeyine boyun eğicem sinyalini vermişim demektir...benim aklım yok mu başkasının aklıyla iş yapayım...:53:

Güzel giyinmiş hoş bir bayan gördüğümde ben bile bakıyorum, kötü niyetle değil ama insanın bakası geliyor. Tabi bir erkeğin yanında kız arkadaşı, eşi varken bakması hele sürekli bunu yapması çok ayıp. Ama insanlık hali birkez bakmış olabilir bunu büyütmemek gerek bence. Evlenmeden önce yaşadıkları da sadece kendini ilgilendirir, sizin sormanız onun da anlatması hata. Ben evlenmeden önce bunu yapmamış bir erkeğin olacağını sanmıyorum. O yüzden eskileri kurcalamak gereksiz, siz bundan sonrasına bakın. Her gelin kayınvalidesini kafasına taksa ya katil olur ya tımarhanelik, o yüzden size birşey dediği zaman siz cevap verin, fazla karıştırmayın kendinize, bir yere gideceğin zaman eşine söyle, kayınvaliden birşey dediği zaman eşimin haberi var de o kadar. Eşinle bu nedenlerle tartışmayın, kendi işini kendin hallet. Sonra dırdırcı oluyorsun. Bunları ben yapıyor muyum dersen nerdeeee? Ama öyle olmak gerek, politik davrancaksın. Sorumsuzluğu, ilgisizliğini bilmiyorum hala devam ediyorsa en azından bir süre ver kendine 3 ay gibi, bunları yap eşine kayınvalidenizle yaşadığınız tatsızlıkları yansızma güleryüzlü ol, değişirse ne ala, değişmezse kararını kendin ver.
Ayrıca zorla kapatılmaya, baskılara, eski zihniyetlere sonuna kadar karşıyım.

öyle tabi bizde bakıyozda erkeğin bakması tuhafıma gidiyor bide bakıp geçse neyse incliyo kızları :47: aynn öyle dırdırcı oldum bazen çok bunaltıyorum onu tek suçu o degil bende de hata var beni aldatıyomusun diye bile soruyorum ona:50: dün yine sordum başkasımı var varsa oyalama beni oda çok tepki verdi kızdı böyle diye diye beni aldatmaya teşfk ediyosun dedi ama aldatmadım seni dedi daha sonrada sorduğun soruya bak hangi aldatan gelir anlatrki dedi kafamı bulndrp duruo bende tutamyorum çenemi çok kötüyüm:83:

Son düzenleme:
kızlar bide bunca olandan sonra kaynanama anneler günü için hediye almicam kendi anneme alcam ama eşime söylemcem aldığımı zaten eşimn bi dünya borcu var bende evimiz için bişyler alıyorum çeyiz gibi ufak tefek onlarıda babamın bana verdiği parayla alıyorum sizce almasam hediye ona sorun olurmu lafı olursa kendi annemede almadım diceğm hem içimde hiç istek yok

kızlar bide bunca olandan sonra kaynanama anneler günü için hediye almicam kendi anneme alcam ama eşime söylemcem aldığımı zaten eşimn bi dünya borcu var bende evimiz için bişyler alıyorum çeyiz gibi ufak tefek onlarıda babamın bana verdiği parayla alıyorum sizce almasam hediye ona sorun olurmu lafı olursa kendi annemede almadım diceğm hem içimde hiç istek yok

Sen yatakta zırıl zırıl ağlıyorsun, eşin totosunu dönüp uyuyor..
Cinsel çekim azalmış, yanına yaklaşmıyor.
Seninle birlikte dışarıda gezerken, diğer bayanları gözle taciz ediyor ve "bunda bişey yok" diye kendini savunuyor.
Hastaneye gidiyorsun, doktor ne dedi diye sormuyor, ilgilenmiyor.
"beni aldatmaya teşvik ediyorsun" gibi tuhaf ifadeleri yüzüne karşı açıkça kullanıyor.
Evlenmeden önce zaten para karşılığı ilişkileri olmuş, evlendikten sonra neden dursun adam..

Yani evliliğin tuhaf bir hale gelmiş, sen anneler günü hediyesi falan diyorsun..
Senin yerinde olsam ne böyle kocanın, ne "bakmakta ne var, baban da bakıyor" diyen anasının yüzüne bakmam. Kafamı da anneler günü hediyesine değil, "ben bu adamla devam etmeli miyim" sorusuna yorarım..

Bu arada biraz alakasız olacak belki ama..
Para karşılığında bir kadının bedenine sahip olan ve bunu "ihtiyaç" olarak gören psilik erkek müsveddelerinden nefret ediyorum..:47:

seni kıskandırmak için yapıyor olabilirmi? kıskandığını asla beli etme eşim bana masaj yaparmısın dedı bende cok halsızdım yapamam dedım o zaman kim yapacak bilmiyorum dedim bende ona dedim bana masaj yaparmısın diye yapamam dedi bende dedimki falanca yapsın bana masaj o zaman dedim acayip sinirlendi ama bana kızmıyor tabi sana kızmıcam artık dedi bende sınıyorum onu kızmadı ama cok sinirlendi niye öyle bakıyorsun dedim sanane dedi bende daha cok kızdım sonra neden oyle baktın bana dedım cok sınırlendım sen falanca bana masaj yapsın dedıgın ıcın dedı bende şaka yaptım dedim ondan sonra eşim daha dikkat etmeye basladı kendı baslarına gelınce akıllanıyorlar benide eşim kıskandırırdı bende bellı etmedım her kıza cok güzel bu dedim oda hıcte güzel değil demeye basladı ters tepki eğerki senınkıde kıskandırmaya calısıyorsa bir dene derim..

seni kıskandırmak için yapıyor olabilirmi? kıskandığını asla beli etme eşim bana masaj yaparmısın dedı bende cok halsızdım yapamam dedım o zaman kim yapacak bilmiyorum dedim bende ona dedim bana masaj yaparmısın diye yapamam dedi bende dedimki falanca yapsın bana masaj o zaman dedim acayip sinirlendi ama bana kızmıyor tabi sana kızmıcam artık dedi bende sınıyorum onu kızmadı ama cok sinirlendi niye öyle bakıyorsun dedim sanane dedi bende daha cok kızdım sonra neden oyle baktın bana dedım cok sınırlendım sen falanca bana masaj yapsın dedıgın ıcın dedı bende şaka yaptım dedim ondan sonra eşim daha dikkat etmeye basladı kendı baslarına gelınce akıllanıyorlar benide eşim kıskandırırdı bende bellı etmedım her kıza cok güzel bu dedim oda hıcte güzel değil demeye basladı ters tepki eğerki senınkıde kıskandırmaya calısıyorsa bir dene derim..

başta öyle sandım ama yok güzelim hayranlıkla bakıyo aa bak ne güzel desem evet öyle diyo bi ara niye bakıyosun kızlara dedğimde birini görünce hep başını yere eğerdi:1: bide beni kolluyo eğer ona bakmıyosam bakıyo yine ama benden kaçmıyo görmedğmi sanıyo

bu durumda evet halen daha anneler günü için hediye alsammı dye düşündüm ama vazgeçtim almicam haketmiyor

kızlar şu an o kadar moralim bozukki elim ayağım titriyo :43::43: az önce eşime yanaştm peşin peşin cuma akşamları ilişkiye girmek günah diyerek kestirip attı bu adam ne yapmaya çalışıyoo:53::53::53:

kızlar şu an o kadar moralim bozukki elim ayağım titriyo :43::43: az önce eşime yanaştm peşin peşin cuma akşamları ilişkiye girmek günah diyerek kestirip attı bu adam ne yapmaya çalışıyoo:53::53::53:

salı sallanır gibi... hiç duymadım böyle bi günah, bahane...:31:

kafanıza takmayın geçici bir süreç ev yaptırıyormuşsunuz maddi durumlar etkiliyo cinselliği bildiğim kadarı ile sizi istemese artık istemiyorum der dimi

talepkar olmandan rahatsız oluyodur belki, sen istemiyomuş gibi davran

genelde erkekler kadınların başlatmamasından şikayet eder diye biliyorum ama belkide senin eşin tam tersidir

bilemyorumki demeyedebilir istemiyo işte beni:43:
ya niye sen bunu saplantı yaptın anlamıyorum evlilikte dönemler süreçler olur bırak
eşimin hep hatırlattığı bir söz var bana kaçan kovalanır diye....

talepkar olmandan rahatsız oluyodur belki, sen istemiyomuş gibi davran

genelde erkekler kadınların başlatmamasından şikayet eder diye biliyorum ama belkide senin eşin tam tersidir

yok ya sanmyorum böyle değildiki ooo şimdi hep bahane üretmeler görmezden gelmeler çok soğuk bana karşı ben zaten sürekli istekli birideğilmki sesimi çıkarmasam 7gün 10gün öyle uyur:50:

ya niye sen bunu saplantı yaptın anlamıyorum evlilikte dönemler süreçler olur bırak
eşimin hep hatırlattığı bir söz var bana kaçan kovalanır diye....

ee güzelim bende devamlı yapışmıyorumki yakasına 7gün uzak durur sonra yanaşır bana oda isteksiz bi halde sanki blöf yapar gibi bende istemynce gayet normal uyur

kaçsamda kovalamıyo nadirende olsa bazen ben yanaşıyorum ondada hep bi bahane herzamanda bahane olmazki amaaa delirecem yaa istemyosa sevmyosa niye oyalıyo beni

Back
X