• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorumsuz eş

çok pişman ama ve ikimizde seviyoruz birbirimizi ah o annesi varya ah birazda o bizi bu duruma sokan çok korktu bu sefer bilmiyorum yaa ama dediğin gibide olabilir düzelme ihtimalide var...

sen esini bu sekilde kabul edebiliyorsan bana soyleyecek laf dusmez...
esinizin yaptigi seyleri de ailesine yuklemeyin, kendinizi avutmayin...
size bunlari yapan tek kisi esiniz...
size hayir demeyi biliyorsa ailesine de diyecek...ama yapmamis ve hala da yapmiyor...sen de boyle kabul edeceksin geri doneceksin buyuk ihtimalle ama yine olan sana olacak...
ne diyeyim insallah istedigin gibi bir es olur. gokten seker yagdigi zaman olur sanirim...yani mucize gibi bir sey gerek...

Son düzenleme:
Kızlar ben eşimle severek evlendim evlenmeden önce rahat bi kızdım saçım açıktı istediğim gibi giyinir gezerdim annem bana güvenrdi istemediğim şeyleri yapmazdım rahat huzurlu mutlu yaşardım evlenince eşimin ailesinin isteğiyle kapandım (zorla) eşim ev yaptırıyodu evi inşaatta olduğu için gecici olarak ailesiyle bir yaşamamı istedi tmm dedim eşimi sevdiğim için kabul ettim oda beni seviyodu evlendik sürekli sorunlar çıkıyo eşime güvenmiyorum ama onu seviyorum bazı yalanlarını yakalamıştım benden önceki hayatında kadınlarla beraber olmuş 2-3kez parayla bunlarla güvenim sarsıldı bazen bi dediği bi dediğini tutmaz... geçen rahatsızdım hastanye gittim gitceğimi biliyodu aradı beni nbr napyn falan kapattı hiç sormadı ne oldu doktor ne dedi dye çok üzüldüm eve geldgnde sormasını bekledm sormaynca kızdım mrk etmyosunmu diye unuttum dedi:( bazen anneme giderm kalmaya gel derim gelmez üzülceğimi bildiği herşeyi yapar yani geceleri yanında sabahlara kadar sessizce ağlarm umursamaz dönüp bakmaz bi sorun olsa konuşsam dinlemez yorgunm der son zamanlrda kaçıyo benden evimizin bitmesne 3-4 ay kaldı ama bnm sabrım kalmadı anneside ayrı dert istyo onlan gezeym tozaym ben sevmyrum gtmyorum dyede eşim surat yapıyo çok kötüyüm sıkıntıdan hasta oluyorum hep napcam ben eşim eskisi gibi beni sevip ilgilenmiyo beni hiç anlamıyo dayanamyorum çekip gitmek istiyorum olmuyo siz olsanız naparsınız lütfen kendinizi yerime koyup akıl verin bana....

ne kadar çok taviz vermişsin :26:

eşimde bana sürekli kapan sana araba alıyım , kapan şöle yapıyım vs der :27: ama bn içimden gelmedikçe yapamam bunu ...

kayınvalidemlerle de aramda 50 km var kayınvalidemde rahatsız her cumartesi acile gidilir vs ... arada bi annemlere yakın bi yere taşınsak diyr hayır bn evi seviyorum diyorum ki .. kiralar aynı :27: çünkü biliyorum ki yakın olunursa olmazzz ... sende 3-4 ay sabret bence eşini de iyice tanı kendini ezdirme derim ...

kimbilir belki pişman olurum döndüğüm için :97: belli olmaz sonuçta huylu huyundan vazgeçmez bende nasrettin hocanın işini yapıyorum ya tutarsa:33::33: tek umudum ayrı ev bakalım görcez 2 3ay dişimi sıkacağım sonuçta yuva kolay kurulmuyo ama 1kalemde silinebiliyor önemli olan zoru başarmak :64: bende sabırla bekleeceğim allahım bana ve benim durumumda olanlara sabır güç huzur versin ayrıca herkese yorumu için çook tşk ediyorum:71:

ooooof of benim işim çok zor bu adamdan bana ne köy olurda ne kasaba inş evimiz biter bi an öncede hayallerime kavuşurum...

ooooof of benim işim çok zor bu adamdan bana ne köy olurda ne kasaba inş evimiz biter bi an öncede hayallerime kavuşurum...

Ev ile adamın ne alakası var..
Eşinizden hem köy hem de kasaba olmayacağına göre sarayda yaşasanız ne değişecek?

Ev ile adamın ne alakası var..
Eşinizden hem köy hem de kasaba olmayacağına göre sarayda yaşasanız ne değişecek?

sanırım kendimi böyle avutuyorum :50: evle tek alakası başımızda büyükler olmicak fazla stres etmicek diye düşünüyorum :97:

kafama bişey takınca eşimle tartışınca elim ayağım tutmuyo midem bulanıyo çok kötü oluyorum:50:

sanırım kendimi böyle avutuyorum :50: evle tek alakası başımızda büyükler olmicak fazla stres etmicek diye düşünüyorum :97:

İnşallah...

kafama bişey takınca eşimle tartışınca elim ayağım tutmuyo midem bulanıyo çok kötü oluyorum:50:

Allahım beterinden korusun inşallah!
Bir doktora görünün bence..

Son düzenleme:
dün akşam yine dananın kuyruğu kopuyodu cumartesi kaynanamı aldm yanıma anneme oturmaya gittik güya aramızda yakınlık olsun kötü günleri unutalım diye neyse akşam eşim bizi almak için geldi oturuyoken bana dediki yarın evin boyasını yapmaya gitcem gelcenmi sende 3gün öncede akşamdan dışarı çıkalım dedim kendm eşimde tmm dedi sonra umursamadı kaldı öyle pazar gezerz dedi evi boyalicam gelcenmi deyince gülerek gelcem dedim sonra oda güldü napcan orda dedi iyi gelmem dedim o zaman niye soruyosun dedim şaka yaptım dedi bide baktm kaynanam gözlerini dikmiş bizi dinliyo bide ne oldu dedi gülerek:47: (sanki herşeyi bilmek zorunda) neyse bende gülerek anlattm böyle böyle diye kaynanam hemen eee ne işin var orda bu soğukta gitme hasta olursun gitceksen camları temizle sinir oldum bu havada ne temizliği dedim yapamam ben sadece eşimn yanıda olmak için gitektm neyse eşim annesi için doğru diyor demezmi iyice kızdırdılar beni hemde annemn orda neyse eve geldik yatarken eşim dedki sabah erken kalk beraber gidelim yok gelmem dedim benimde bir gururum var o dün kalktı yalnız gitti... bayağı uzun oldu devamını birazdan yazacağım kusura bakmayın:77:

Son düzenleme:
neyse o gittikten sonra kalktım oturuyodum kaynanam geldi yanıma gülerek niye gitmedin dedi:47: ne işim var orda üşürüm dedm iykide gitmemişim dışarı çıkacam arkadaşlarla dedim:24: bozuldu braz :64: neyse çıktım arkadaşla gezdik ama aklım hep eşimdeydi saat5e geliyodu dayanamadım aradım napyo diye dışarda olduğumu öğrenine oda bozuldu oh olsun :41: neyse yarm saat geçti aradiki işim bitti eve geç geliyorum bi hevesle eve geldimki görümcemler bizde şaşırdım :53: bıktırdılar beni daha 2hafta önce eşimle ayrılmaya kalktığımızda görümcemle tlfnda tartışıyodk hatta sinirden her hafta görümcemn buraya gelmesnden bıktığımı söylemştm eşimle bi yerere gidip gezemiyoruz hep ailesiyle takılıyoruz bıktm usandm burda suçlu eşim birlikte dışarıya çıkıp gezemiyoruz :47: neyse geldm hoş geldin yaptım onlara odaya geçtm üstümü değişmeye o sırada dışardan eşim geldi oda üstünü değişmek için yanıma geldi bende bi karış surat tabi kızdım onada biz hep böylemi yaşıcağız birlikte zaman geçiremiceğizmi diye inat ettim odadan dışarı çıkmicağım dedim iyii dedi ve çıktı:53: ben bişeyler söyleyip bni yatıştrmasını bekledm ama yok gitti yanlarına bende yattım aşağı:50: biliyorum çok ayıp ettim ama sinirime yenik düştüm:43: hiç çıkmadım odadan dışardan karnm aç gelmiştm eşim arayınca eve gec dye evde yerim diye düşündüm neyse onlar yedi içti çaylarını içtiler bi ara kaynanamın söylenmesini duydum [gitti dışarda gezdi gezdi geldi evde misafr var yattı aşa kirayıda alacağım onlarn elinden kızgın bi şekide diyodu bu kdarını duydum] tutamadm kendmi başladm ağlamaya ama tutabilene aşk olsun:50::50: neyse görümcemler gittler eşim bi surat geldi yatmaya bekledim hiç konuşmdı ben dayanamadım dönerek hata yaptığımı bu işin fazla uzadığını bu işi bitirelm artık dedim sonuçta sende bnm yüzümden ailenle kötü oluyosun sende mutsuzsun bende dedim oda bitirceksen tam bitr gidince dönme dedi:5: hiç mk etme dedim ablamı aradm gelin beni alın dye kalktm eşyalarmı toplamaya şaşırdı bnimki eminmsin falan dedi saçmalama yapma 2ay sık dişini yok dedm bana dediği laf [senden ayrılınca en çok zoruma giden seni başkasıyla görmek olcakbuna dayanamam dedi:97: ]sonra ablam aradı ne olduğunu bilmiyoruz bu saatte gelip seni almamız doğru olmaz tmm dedm yarın ben gelrm öyle kapadm tabi eşim sevindi oooooof of:50::50:

Son düzenleme:
birileri bişey desin allah aşkına 2hafta önce ne umtlarla döndüğüm ev yine bana zindan oldu:84:

Arkadaşım daha önce gittiğinize göre demek ki aileniz size sahip çıkıyor,neden bu adamın eziyetini çekmeye ve zindan şeklindeki evde yaşamaya devam ediyorsunuz?:26:

Arkadaşım daha önce gittiğinize göre demek ki aileniz size sahip çıkıyor,neden bu adamın eziyetini çekmeye ve zindan şeklindeki evde yaşamaya devam ediyorsunuz?:26:

onu herşeye rağmen çok seviyorum nasıl niye bilmiyorum ama seviyorum

onu herşeye rağmen çok seviyorum nasıl niye bilmiyorum ama seviyorum

iyi de arkadaşım ne bekliyordun ki sen ?
döndükten sonra herşeyin değişeceğini mi?
döndüğün ev de koca da kayınvalide aynı..tıpkı bıraktığın gibi..
zira eşin senin gitmeni blöf olarak görecek.nasıl olsa gitti ama bişiy yapamadan iki çitf lafa döndü diyecek.
bilemiyorum ki kelin ilacı olsa bşına sürer. benim başımda var ancak.
ben çözümü eşimin ailesiyle iletişimi koparmakta ve sesimi çıkarmakta buldum.
sen de bir birey ve aile olduğunuzu hissettirmelisin eşine..

Valla canım ya evli kalacaksın,ya boşanacaksın değil mi ? Başka seçenek yok.
Boşanacaksan,boşanalım deyip durma,harekete geç.Boşanmak istemiyorsan mutlu olmaya bak.
En azından ayrı eve çıkana kadar idare et.

Son olayına yorum yapayım.Eşin eve boya yapmaya giderken ben de geleceğim demişsin.
Neden geleceğim deyip sonra vazgeçtin ? Madem gitmek istedin,gitseydin.
Hem eşinle orada başbaşa kalırdın,ona yardım ederdin.Ne bileyim bir termosa çay koyardın,2 poğaça sarardın.Başbaşa kalmak istedikten sonra illaki cafeye gitmeye gerek yok ki.
Adam boya yapıyor,kayınvaldede misafir var,gelin hanım gezmede gibi olmuş.
Kayınvalde söyleyince hadi ağlamalar,küsmeler,boşanma lafları...Eşin ne yapsın ?

Önce ne istediğine karar vereceksin sonra uygulamaya koyacaksın.Bu son olay için de geçerli,evliliğin için de geçerli.
Daha önce başka şikayetler yazdın,çok yorum yapıldı,sen yine döndün.Son olayına o yüzden yorum yapılmamıştır.
Ama şimdiki şikayetin o kadar farklı ki...Ben şahsen sen sorun çıkarıyorsun gibi düşünmeye başladım.

Back
X