neyse o gittikten sonra kalktım oturuyodum kaynanam geldi yanıma gülerek niye gitmedin dedi

ne işim var orda üşürüm dedm iykide gitmemişim dışarı çıkacam arkadaşlarla dedim

bozuldu braz

neyse çıktım arkadaşla gezdik ama aklım hep eşimdeydi saat5e geliyodu dayanamadım aradım napyo diye dışarda olduğumu öğrenine oda bozuldu oh olsun

neyse yarm saat geçti aradiki işim bitti eve geç geliyorum bi hevesle eve geldimki görümcemler bizde şaşırdım

bıktırdılar beni daha 2hafta önce eşimle ayrılmaya kalktığımızda görümcemle tlfnda tartışıyodk hatta sinirden her hafta görümcemn buraya gelmesnden bıktığımı söylemştm eşimle bi yerere gidip gezemiyoruz hep ailesiyle takılıyoruz bıktm usandm burda suçlu eşim birlikte dışarıya çıkıp gezemiyoruz

neyse geldm hoş geldin yaptım onlara odaya geçtm üstümü değişmeye o sırada dışardan eşim geldi oda üstünü değişmek için yanıma geldi bende bi karış surat tabi kızdım onada biz hep böylemi yaşıcağız birlikte zaman geçiremiceğizmi diye inat ettim odadan dışarı çıkmicağım dedim iyii dedi ve çıktı

ben bişeyler söyleyip bni yatıştrmasını bekledm ama yok gitti yanlarına bende yattım aşağı

biliyorum çok ayıp ettim ama sinirime yenik düştüm

hiç çıkmadım odadan dışardan karnm aç gelmiştm eşim arayınca eve gec dye evde yerim diye düşündüm neyse onlar yedi içti çaylarını içtiler bi ara kaynanamın söylenmesini duydum [gitti dışarda gezdi gezdi geldi evde misafr var yattı aşa kirayıda alacağım onlarn elinden kızgın bi şekide diyodu bu kdarını duydum] tutamadm kendmi başladm ağlamaya ama tutabilene aşk olsun

neyse görümcemler gittler eşim bi surat geldi yatmaya bekledim hiç konuşmdı ben dayanamadım dönerek hata yaptığımı bu işin fazla uzadığını bu işi bitirelm artık dedim sonuçta sende bnm yüzümden ailenle kötü oluyosun sende mutsuzsun bende dedim oda bitirceksen tam bitr gidince dönme dedi

hiç mk etme dedim ablamı aradm gelin beni alın dye kalktm eşyalarmı toplamaya şaşırdı bnimki eminmsin falan dedi saçmalama yapma 2ay sık dişini yok dedm bana dediği laf [senden ayrılınca en çok zoruma giden seni başkasıyla görmek olcakbuna dayanamam dedi:97: ]sonra ablam aradı ne olduğunu bilmiyoruz bu saatte gelip seni almamız doğru olmaz tmm dedm yarın ben gelrm öyle kapadm tabi eşim sevindi oooooof of