• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorumsuz eş

canım allah yardım etsin eşinde sanki gönüllü ayrılmaya başka bi erkek olsa neden diye düşünür azcık. belkide ailesinin etkisinde kalıyordur kim bilir. evinin ayrılmasını bekleseydin keşke belki o zman farklı olurdu. ne deyim şaştım allah sabır versin ama eşinde anlatıgına göre hiç gayret yok tek taraflı olmaz..

yok hiç gayreti yok umursamıyo böyle bi ilişki için beklemem için hiç çabası yok tmm evi yaptırıyo ama beni hep ihmal ediyo sanki beraber yaşamicaz orda ben seviyorum onu açık kapıda bıraktım giderken gidersem dönüşü yok artık gücüm kalmadı sabrım taştı beni istiyosan annemdeym ev bitsn geleym yerleşelim olmaz ailem karşı çıkar dedi tmm 2. şık sundum ev bitene kadar annenle yaşayalım ama beni istemediğm yerlere götürmesn istemedğm insanlar gelnce evde durmim çünkü geriliyorum kafam almıyo evimize çıkıncada saçımı açayım bunada yok dedi yok yok orta yolu bulamadık ne git diyo ne kal ama kalamadım

yok hiç gayreti yok umursamıyo böyle bi ilişki için beklemem için hiç çabası yok tmm evi yaptırıyo ama beni hep ihmal ediyo sanki beraber yaşamicaz orda ben seviyorum onu açık kapıda bıraktım giderken gidersem dönüşü yok artık gücüm kalmadı sabrım taştı beni istiyosan annemdeym ev bitsn geleym yerleşelim olmaz ailem karşı çıkar dedi tmm 2. şık sundum ev bitene kadar annenle yaşayalım ama beni istemediğm yerlere götürmesn istemedğm insanlar gelnce evde durmim çünkü geriliyorum kafam almıyo evimize çıkıncada saçımı açayım bunada yok dedi yok yok orta yolu bulamadık ne git diyo ne kal ama kalamadım

Kendi sokakta, hem de siz yanındayken bile, açık kadınlara bakan adam, sizin açılmanızı kabul etmez tabi. O her herkesi gendi gibi zannediyordur.

Kendi sokakta, hem de siz yanındayken bile, açık kadınlara bakan adam, sizin açılmanızı kabul etmez tabi. O her herkesi gendi gibi zannediyordur.

aynen böyle düşünüyo kendi baktığı için herkesi öyle sanıyo ayrıca aileside çok tutucu ama kaynatam küfürde eder böyle dindarlar... eşim evlenmeden Önce gerekirse ailemide silerim senin için demişti ben asla istemem tabi öyle olsun ama herşey palavlaymış onları silmeyi bırak ki asla istemem destek bile olmadı....

:53::53::53: af buyurun ama aidsli olmasının ne önemi var boşanıyor olmanızda gerçekten anlayamadım ben neden özellikle hastalık kapmış olabilirmi diye sordu bayan anlam veremedim

konuyu açan kadın adamın eşi ve birlikte olmuşlardır elbet! kendide bi hastalık kapmış olabilir diye telkinde bulundum

ilginç yani nasıl bu kadar kolay senden vazgeçebiliyor :26:hiç mi sevmiyor seni yada ne bileyim büyük sorunları var depresyonda falan mı mantıklı düşenemiyor mu aklım almadı inan:44:

ilginç yani nasıl bu kadar kolay senden vazgeçebiliyor :26:hiç mi sevmiyor seni yada ne bileyim büyük sorunları var depresyonda falan mı mantıklı düşenemiyor mu aklım almadı inan:44:

ya dengesiz yada beni hiç sevmiyo bişey yapamamki yolu açık olsun

forumda hukuk köşesi var canım oraya aç bir konu istersen birde çok üzüldüm durumuna ben evli değilim ama böyle bir eşim olsa evliliğimi sürdüremezdim herhalde hakkında hayırlısı olsun.

evet stresli borç harç ev yaptırıyoruz ama onun kadar bende stres ediyorum bu yüzden niye beni üzüyo nasıl içi rahat ediyo bu nasıl sevgi ilgiye ihtiyacım var kötüyüm dememe rağmen yok umursamıyo ben keyifsizken eşimle sorunlrm varkn kafam bu kadar doluyken nasıl kaynanamla gidip gezip eğleneyim rol yapamamki

haklısın canm ama napıcaksn ki sende ipleri vermişsin zaten hep kendinden ödün verirsen verdiklerin görünmez ilerleyen zamanlarda yaptğn iyilikler görülmez bende sen gibiyim çok vericiym bunları biliyorum ama uygulayamıyorum karakter meselesi sanırım....dik bir insan olsa bak öyle oluyormu??işte sende hassas oda stresli canm bi süre idare et takmamaya çalış bakalım nolucak baktın olmuyor tavrını koyarsın ortaya.............

kimse istemez evlenip boşanmak bende istemezdim böyle olsun ama sanırım oda bende böyle daha mutlu olacağız yinede onun mutlu olmasını isterim... hukuk köşesine bi bakayım sağolun

Bence en doğru yolu seçmişsin..
Yazdıklarına göre böyle sana saygısı olmayan, seni birey olarak kabullenememiş biri ile ömür geçmezdi..
Hakkında hayırlısı olsun..

sağol cnm inş kolay atlatırım çok berbat haldeyim üşütmüşüm bide hasta oldum hiç çekilmiyo bu halde hastalık inş pişman olmam bundan sonra mutlu olmak gülmek istiyorum...

sağol cnm inş kolay atlatırım çok berbat haldeyim üşütmüşüm bide hasta oldum hiç çekilmiyo bu halde hastalık inş pişman olmam bundan sonra mutlu olmak gülmek istiyorum...

ne olursa olsun üzüldüm bosanmaya karar vermenize ama aslında açıktan soylenmesede bu kararı veren eşiniz olmuş. erkekler boyle kararları net olarak ortaya koyacak kadar cesur olamıyor maalesef belkide sizin bu noktaya gelmeniz için ozellikle o kadar umursamaz davrandı. yanılıyor olabılırım tabı günahını almak istemem ama bir erkek bu kadar kolay kabul etmez ayrılığı. sen islemleri baslat ben imzayı atarım demez... belkide boylesi hayırlıdır tabi Allah yardımcın olsun.

ben onu çok seviyorum neden bunları yaşadım of of of sabah dilekceyi vercem gel beni ikna et vazgeçir dedim yada burda bitsin ama gelmedi :((( Bu msjı ona atmamın nedeni tlfnda konuştuk eve gel dedi yok gelmem dedm ondan sonra üzüldüm ama gelmediiiiiiiiiiii

Back
X