Sorumsuz eski eş kizlar ne yapayim?

Yani o kadar yazida buna mi takildiniz pembis hayaller hanimefendicim. Şu an ne diurumda oldugumu anlayamiyor.musunuz yoksa sirf muhalefet olsun diye mi yapıyorsunuz? Afedersiniz takmiyor beni diye duzelteyim o zaman. Umursamiyor beni zati halileri. Kusura bakmayin da ben burada cocugum icin ugrasiyorum. Imkanim olsa da ise girip hic muhatap olmadam onunla ama ayda iki kez hastaneye gidiyor benim cocugum ana sinifina da alisma surecinde daha. O nedenle calisamiyorum da
Ailenizle yaşamıyor musunuz? Çalışabilirsiniz bu durumda, anneniz gayet güzel bakabilir çocuğunuza.

Selam kizlar kisaca ozet geceyim
Sorumsuz bir eski eş, 1 senede sadece 1 kez geldi cocugunu gormeye o da abisine mesaj attim abisi fircaladi muhtemelen araba parasini da verdi oyle geldi. Simdi bu adi ,neyse olaylar karisik ben sadede geleyim
Oğlumun anaokulu eksiklerini uzerini basini vs ilacini dedesi karsiladi.
Bu salak eylul ayinda bi arkadasini kafalamis eylul ve ekim nafaka yazip 2000 tl gondermis. Ama bu 2000 tl zaten bizim 2 kez Samsun a dr kontrolu ve hastane yatis icin gittigimizden yolda izde gitti.
.
Simdi soruyorum size
Bu herif ekim ayinda 1 tl bile gondermedi normalde ayin 6 si nafaka gunu ekim ayi bitti bile.
Ben bundan kremini 140 tl okul aidatini 50 tl ve de kitap setini 100 tl istedim bana cevap yazmiyo akli sira siklemiyo beni. Cevap yazacak misiniz acaba dedim
Düşünüyorum acaba ne cevap versem diye dalga geçti. Ben de ok yazdim
Simdi annem babam diyor ki birak şunla.muhatap olma baban verir.babam hele haberi yok yazdigimdan ne muhatap oluyosun param mi yok ben veririm ogluma diyor da onda da yok biliyorum ayni evde yasiyoruz sonucta yani.
Ben diyorum ki ulen babasiysa madem odemek zorunda
Ben simdi abisine mesaj yazmak istiyorum
Boyle boyle durum var. Bana cevap vermiuo diye bizimkiler yapma diyorlar
Sizce napim
.
Bu arada nisan mayis gibi ise girip bir avukat tutup nafaka artirim talebinde de bulunacagim bakalim nolcek
Gecen ghn bana diyor ki ,gondermiyor musun bu ay dedim. Hah ben de ne zaman para isticen diye békliyordum 1000 tl neyinize yetmiyor zaten eski seyleri giydiriyorsun cocuga diyorm ulan ne zaman geldin gordun de ne giydirdigimi biliyorsun hem cocugun eski kiyafetleri dedgin sey 95 cm di simdi 106 cm eski esyalari nasil olsun ona tobe ya
Nafakaları yatırmadığı için dava açamıyor musunuz?

Bende sevmiyorum küfür argo yazıları..Üstelik kelimeleri devamlı yanlış yazmışsınız.Bir süre sonra insanın dikkatini çekiyor.

Üsluba takilmadim konu sahibi öfkeyle yaşadığı haksizlikla yazivermiş abarttikca abartilmiş. Nolmus ya bu kadar.
Konuyla ilgili olarak da...adam çocuğu bile iplemiyor...anladiniz kelimeyi. Bu adamla niye muhatap oluyorsunuz 200-300 lira için. Çocuk da 5-6 yaşında bebek degil ki. Girin çalışın çocuğa da anneannesi dedesi bakar zaten onlarla kalıyorsunuz. Nafaka ödemiyorsa direkt mahkeme icra vb. Ne diye mesaj falan gönderiyorsunuz ezik gibi.

Şu an çok sinirlisiniz biliyorum ..sonuçta çocuğunuz o adamın da çocuğu ama inanın bazı erkekler ince hesapçı..elin insanı ile yerler içerler ama kendi evlatlarının ihtiyaçları için günlük 30 tl vermeyi çok görürler. Yıllar önce " nafaka verirsem eski karım kendine de harcar" (sanki ne veriyorsa!!) diyerek çocuğun nafakasını ödemeyen bir adam ile görüşmüştüm..sonunda çocuğun hiç olmazsa gıda masraflarına ortak olmayı kabul etti ve o hafta çocuğunu görmeye giderken sözüm ona çocuğu için alışveriş yaptı..3 muz ,4 elma,2-3 bisküvi ve 4-5 çikolata vardı poşette😳 Adama göre ilkokula giden çocuğunun haftalık masrafı bu kadardı🤷‍♀️

Tesekkurler. Ancak soyle bir durum var yuzlerce insan diger fotumlara da giriyorlar neler neler okudum valla bu devede kulak bence umursamamanin daha sert hali anlamina geliyor .tabi sizin gorusunuz saygi duyarim

Mesele ne anlama geldiği değil ne yazdığınız. Ayrıca siz kendinizden mesulsünüz diğer insanlardan değil

Back
X