sorumsuz insanlar beni mi buluyor ?

okyanustakibulut01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2017
4.009
5.385
73
şimdi diyeceksiniz ki bu mu dert ? abim var 1 tane kendisinin işi var ...emeklilik maaşimiz var bizimde..biz 1400ile ev gecindiriyoruz abim kendinin maaşina yer icer sigara idaaa oyundan tas alma derken bitirir... gelip bizden ister verecem diye ... maasi alir aldigi parayi 50 20 lik seklinde verir param yok bitti der... aksamina gelir iddaa kuponlariyla hergun 10 20 veriyor.ben isteyince parammi var diyip azarlar... kendi bizden aldigini vermiyor ki katki yapmasini gectim... kac gundur para yok dedim pzt veririm sali veririm dedi simdi de yok diyor..bu arada iddaa oynamaya devam ..veremeyecksin niye aldin bir daha vermiycem dedim senmi kazandin diyor ...evde yok dedigim halde alip parayi goturuyor verecm diye...bilemiyorum ne yapsam

Babamın parası evi geçindirmek için lazım iddia oynamak için değil diyin. Ne bu ya paralar resmen çarçur oluyor.
Üstelik siz param yok dediğiniz halde. Kesinlikle vermemelisiniz.

Canim bence annenle konus arkana al birlikte vermeyin.Annene elin lafi mi yoksa kotu durumda kalmamiz mi iyi de.Bagirsin ne olcak insanlari takmamak lazim bir iki konusur herkes kendi derdine duser.

oda tavir koyamiyor ben abimle papaz oluyorum vermesem sen kimin parasini vermiyrosun der..kendi kazandigim olsa zaten birsey diyemez
Siz ne yapsanız boş,böyle yaparak sadece kendinizi yıpratıyorsunuz,abiniz yerine annenizle uğraşın ona ilerde olabilecek sorunlardan bahsedin annenize karşı açık olun

O babanın parasiysa sen de babanın emanetisin. Abin yetim hakkı yiyor o zaman. Yok mu amcan dayın kulağını çeksin abinin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…