sorumsuz insanlar beni mi buluyor ?

Verme dicem ama belalı abiler tanıyorum.
Döve döve alıyorlar ..
Allah yardımcınız olsun..

sen ne kadar guclusun ben olsam dayanamazdim evlen diyorlar. kendi ailem bunu yapiyorsa ben baskasindan pek parlak birsey beklemiyorum
Hepsi evliliklerinde çok mutlu ya, her bekar gördüklerini evlendirmeye çalışıyorlar. Hiç demiyorlar ki kızım okuluna işine odaklan, kendini kurtar, kimseye muhtaç olma.

Hepsi evliliklerinde çok mutlu ya, her bekar gördüklerini evlendirmeye çalışıyorlar. Hiç demiyorlar ki kızım okuluna işine odaklan, kendini kurtar, kimseye muhtaç olma.

onu yengem diyor evlenirsem onlardan birsey beklerim diye tirsiyor ablami istemeye gelene herseyi siz alin demisti bize sormadan

Vermeyin.bunun sonu gelmez.gun gectikce de artarak devam eder.Allah yardimciniz olsun.cidden cok zor ..

anneler yapıyor zaten bu erkekleri böyle. nasıl şımartarak büyütüyorlarsa büyüyünce o kadar çekiyorlar. benim ki de böyle.

yapacak bişey yok bence. kendi hayatınızı kurun. başka eve mi çıkarsınız evlenirmisiniz artık. onlarda öyle takılsınlar işte.

bende onlara oyel dedim ...artik karismiyorum aranizda halledin dedim...sabah getirdi verdi illa kavga cikacak

Bir zahmet evlenmesin abiniz aklıma bu geldi açıkçası.

Bu arada ortaya para falan koymayın hangi ne hakla alıyor ?Sorumsuzluk !!!

Bir zahmet evlenmesin abiniz aklıma bu geldi açıkçası.

Bu arada ortaya para falan koymayın hangi ne hakla alıyor ?Sorumsuzluk !!!

ortaya koymuyorum ki bende duruyor vermesem senin paranmi verecem geri diyor...sonra azarlayarak veriyor ..sordunmu niye sorup duruyorsun diyor... yani annem otoriter degil hep ben kotu oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…