- 28 Kasım 2017
- 4.009
- 5.385
- 73
- Konu Sahibi okyanustakibulut01
-
o konustukca senyap
Verme dicem ama belalı abiler tanıyorum.
Döve döve alıyorlar ..
Allah yardımcınız olsun..
Yok sizde var demedimdovme yokta annem veriyor iste
Yok sizde var demedim
Öyle abiler tanıyorum.
Anenız oğulcu mu?
İnsan sinirden çatlar ya
Hepsi evliliklerinde çok mutlu ya, her bekar gördüklerini evlendirmeye çalışıyorlar. Hiç demiyorlar ki kızım okuluna işine odaklan, kendini kurtar, kimseye muhtaç olma.sen ne kadar guclusun ben olsam dayanamazdim evlen diyorlar. kendi ailem bunu yapiyorsa ben baskasindan pek parlak birsey beklemiyorum
Hepsi evliliklerinde çok mutlu ya, her bekar gördüklerini evlendirmeye çalışıyorlar. Hiç demiyorlar ki kızım okuluna işine odaklan, kendini kurtar, kimseye muhtaç olma.
Ay kusura bakmayın da ailede herkes ayrı manyak. Allah kurtarsın ne diyimonu yengem diyor evlenirsem onlardan birsey beklerim diye tirsiyorablami istemeye gelene herseyi siz alin demisti bize sormadan
Ay kusura bakmayın da ailede herkes ayrı manyak. Allah kurtarsın ne diyim
anneler yapıyor zaten bu erkekleri böyle. nasıl şımartarak büyütüyorlarsa büyüyünce o kadar çekiyorlar. benim ki de böyle.
yapacak bişey yok bence. kendi hayatınızı kurun. başka eve mi çıkarsınız evlenirmisiniz artık. onlarda öyle takılsınlar işte.
şimdi diyeceksiniz ki bu mu dert ? abim var 1 tane kendisinin işi var ...emeklilik maaşimiz var bizimde..biz 1400ile ev gecindiriyoruz abim kendinin maaşina yer icer sigara idaaa oyundan tas alma derken bitirir... gelip bizden ister verecem diye ... maasi alir aldigi parayi 50 20 lik seklinde verir param yok bitti der... aksamina gelir iddaa kuponlariyla hergun 10 20 veriyor.ben isteyince parammi var diyip azarlar... kendi bizden aldigini vermiyor ki katki yapmasini gectim... kac gundur para yok dedim pzt veririm sali veririm dedi simdi de yok diyor..bu arada iddaa oynamaya devam ..veremeyecksin niye aldin bir daha vermiycem dedim senmi kazandin diyor ...evde yok dedigim halde alip parayi goturuyor verecm diye...bilemiyorum ne yapsam
Bir zahmet evlenmesin abiniz aklıma bu geldi açıkçası.
Bu arada ortaya para falan koymayın hangi ne hakla alıyor ?Sorumsuzluk !!!
Bir zahmet evlenmesin abiniz aklıma bu geldi açıkçası.
Bu arada ortaya para falan koymayın hangi ne hakla alıyor ?Sorumsuzluk !!!
Allah kolayık versin ciddenevlenmiyor zaten para bana yetmiyor diyor elin kizina para yedirmez... evlenincede bu evde kalacak o gidip eve para vermezki
Allah kolayık versin cidden
Bu arada ANNENİZ biraz otoriterliğini devreye girdirsin ...
İşiniz zor gerçekten.iste annem degismiyecek bir insan ... cevremdekiler bildigi icin idare et diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?