- 10 Ekim 2017
- 83
- 38
- 3
- Konu Sahibi Acemianne_
Merhaba herkese cok sinirliyim hemen konuya giricem.biz 7 aylik evliyiz eşimle ve ben hamileyim eşim kardeşinin nişanına gidecek bunda sorun yok ama bizim hala düğün borcumuz var ve bebek icin hic bir hazirlik yapamiyoruz ama eşim olacak kişi senetli ödemesi gereken borcu odemeyip nişana katilacak benim burda sarteller atti.insan once odemesi gereken borclarini oder hesabini kitabini yapar öyle yola çıkmaz mi?bebegimizde hastalık şüphesi var birde ve kenar da birikmis 5 kurusumuz yok ama bu durum adamin umrunda degil.ondan çok benim ailem endişe duyuyor bebek için.varsa yoksa ailesi kardesleri ve ben bu durumdan nefret ediyorum.
3.ayimda yüzüğümu satti benden gizli
Benden gizli ailesine para gonderiyor ve borclari ödemeye sıkışınca bana bilezik bozdurmam için baski yapiyor.
Zaten dugunde takilan ceyrekleri felan dugun oncesi yaptigi kendi borcu icin bozdurup harcadi.
Sizce bu kadar sorumsuz bir adamla ömür gecer mi.
Bosanmak icin yeterli mi bu sebepler.
3.ayimda yüzüğümu satti benden gizli
Benden gizli ailesine para gonderiyor ve borclari ödemeye sıkışınca bana bilezik bozdurmam için baski yapiyor.
Zaten dugunde takilan ceyrekleri felan dugun oncesi yaptigi kendi borcu icin bozdurup harcadi.
Sizce bu kadar sorumsuz bir adamla ömür gecer mi.
Bosanmak icin yeterli mi bu sebepler.