Sorumsuz koca

yüzükten sonrasını okumadım. Sizin yüzüğünüzü gizlice satacak kadar aciz, bir o kadar sorumsuz olan bu adamı neden baba yapıyorsunuz?

Ben altin meraklisi degilim inanin sadece bebek icin tasalaniyorum elimizde birikmis 100 lira yok.belki onemli bir durum olacak onun icin bozdururum neden bana bes kurus faydasi olmayan esimi somurmeye alismis kardesleri icin altin bozdurmak zorunda kalayim ki.
bunun altın meraklısı olmakla bir ilgisi yok ki. onlar sizin maddi birikiminiz altın olsun para olsun herkesin birikim olmalı. başkasına par a harcayarak bu birikimi neden kaybedecekmişsin.

Diğer konuları bilmem ama kardeşinin nişanına gitme konusunda eşin haklı. Sonuçta bir kere olacak birşey. Borç bir şekilde ödenir. Ben olsam ben de giderdim. Olabildiğince az masraf yapardım ama orda bulunurdum

Yaa oyuncak sanki bu evlilik hadi pat bosan hadi pat evlen bu ne ya!! Sonra aileden uzak buyuyen cocuklar baba sefkatinden mahrum . Once biraz adamin duZelmesini bekleyin biraz konusun carlayin ne oyle kocanizin yaptiklari normal segil daha aile babasi olamamis heralde.. biraz siz yön verin bakalim duzelicekmi izleyin..

Ben cok borcla evlenmedim ki ailem benim icin ne alinmasi gerekiyorsa a dan z ye aldi zaten.ben esimin bekarken kullandigi beyaz esyalari kullaniyoruz.sadece salon takimi ve oturma grubu aldi esim.esim memur parasi bizi gecindirmeye yetiyor bunda sorun yok ama bizim bir aile oldugumuzun farkinda degil.simdiye kadar calisip calisip ailesine vermis.biz tanistiktan sonra 1.5 yillik flört donemimizde ne biriktirdiyse onunla dugun yapti.
Bana gorusurken soyledigi hersey yalan cikti.bilezgim hazir diyordu bilezik yok oldu yeniden aldi.kardesleri yardim edecekti cunku o onlar icin cok kredi felan cekip odemis onlarda gelmedi zaten.kendisinin kiyafeti yok ya giyecek hep annesi onun bunun kiyafetini getiriyor onu giyiyor ama adam hala ölümüne onlari savunuyor.
Evlendim evleneli hic birsey almadim.masraf yapmiyorum ama adim paraci oldu.kendimi degil bebegim icin uzuluyorum onunda basini yaktim diye
O zaman haklısınız, özür dilerim, yazdıklarım çoğunlukla genele hitabendi zaten, zira günümüzde maalesef evlilikler büyük çoğunlukla böyle.
Fakat size tavsiyem ailesi konusunda çokda üstelemeden sabırla güzelce konuşarak orta yolu bulmanızdır. Bırakın nişanada gitsin.
Bunlar zamanla aşılacak şeyler, daha zaten yeni evlisiniz. Boşanmak çok çok uç bir nokta olur.

Ama onlar bizim nisanimiza katilmadi.kim ne derse desin odemiycem o borcu.benim bebegim belki sakat dogacak kim bakacak ona.10 yillik memuriyet hayati var ama kenarda bes kurusu yok calisip katdesini ev sahibi diger kardesini araba sahibi yapmis.onlar napti dugununde 100 lira takti.
Allah sanada banada yardim etsin.ayni seyleri yasadim yasiyorum.ve bir hafta sora doguracam.burnumdan geldi hersey.

Back
X