sorumsuz koca

cicikizsinem

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
2.139
417
40
Kızlar canım çok sıkkın kocaman hafta sonu hep dışarıda gezmek istiyor bende çocuklarla ugrasiyorum her hafta değil ama genelde bir arkadaşı var onla takılıyor bende kızdım konusmuyorum bugün teyzemlerle sahile gidelim aksam dedi bende bebeği bahane ettim daha iyileşmedi gidemem dedim doğru mu yapıyorum bilmiyorum söğüdün sanki lohusaligimi atlatamadim bugünde sinirimden ağladım :KK43:

yazık adamlara be, dışarı çıkalım berabet dersin sorumsuz adledilirsin. evde oturalım dersin miskin adledilirsin. ne yapsın istiyorsunuz kocanız? Tv izlesin siz de ona elma dilimleyip uzatın bu mudur yani?

Ben olsam mutlu olurdum :21:
Siz niye cikmak istemiyorsunuz ki? yani sonucta sahil temiz hava iyi gelirdi..
Hergün istese anlarim ama haftasonu ne güzel ailecek disarda olmak güzel birsey..
Lohusalik yüzünden böylesiniz sanirim.. esinize anlatin derdinizi ama suclar gibi degil.. böyle böyle hissediyorum diye..anlayis gösterecektir.

pjx
Ben olsam mutlu olurdum :21:
Siz niye cikmak istemiyorsunuz ki? yani sonucta sahil temiz hava iyi gelirdi..
Hergün istese anlarim ama haftasonu ne güzel ailecek disarda olmak güzel birsey..
Lohusalik yüzünden böylesiniz sanirim.. esinize anlatin derdinizi ama suclar gibi degil.. böyle böyle hissediyorum diye..anlayis gösterecektir.
Bunu cok sık yapmaya basladı ve arkadaslari falan benden once geliyor bn istesem sahile gitmez ama teyzesi cagırdı diye gidiyor

Son düzenleyen: Moderatör:
pjx

Bunu cok sık yapmaya basladı ve arkadaslari falan benden once geliyor bn istesem sahile gitmez amq teyzesi cagırdı diye gidiyor
Böyle alelade küfür eden siz, sorumsuz olansa kocanız öyle mi? Bence siz sahile gitmeseniz de olur, ben bir temiz hava almak istediğimde yanıbaşımda böyle rahatça küfreden birini görmek istemezdim.

Ne ku
Böyle alelade küfür eden siz, sorumsuz olansa kocanız öyle mi? Bence siz sahile gitmeseniz de olur, ben bir temiz hava almak istediğimde yanıbaşımda böyle rahatça küfreden birini görmek istemezdim.
ne kufuru hastamısın sen ama yazdım cepten yazdığım için harfler birbirine girmiş ne kadar da on yargılısın

bence siz saldıracak yer arıyorsunuz konu sahibine .
hanfendi amq değil ama yazmak isedi bence .
tuş hatası sadece.
insanlara saldırmak yerine düzgün okuyun

Üstünü mevsime uygun giydirip çtaklasdin aslında temiz hava alırdı cocuk . Biz anneler bu konuda çok hata yapıyoruz :))
Haklısın korkuyorum ilerler diye kendimi bu ara hep eve kapadım 5 haftadır evdeyim yaklasık 2 haftadır hasta zaten bende çok bunaldım
Bir kadin olarak size kufuru yakistrmadim :KK20:
KKüfür etmedim ama yazdım cepten girince harfler karıstı
Bir kadin olarak size kufuru yakistrmadim :KK20:

Ne ku
ne kufuru hastamısın sen ama yazdım cepten yazdığım için harfler birbirine girmiş ne kadar da on yargılısın
Hasta mı? Üslubunuza dikkat edin hanfendi. Ben de telefondan yazıyorum, küfür etmişsiniz yanlışlıkla. Insanız doğrudur hata yapabiliriz ama hatanın üstüne vay efendim hasta mısın yok efendim önyargılısın hiç olmamış. Önü arkası yok bunun küfür mü küfür ne anlayayım ben? gördüğümü anladım haliyle. hayret bir şey bir de hasta mısın diyor

Hasta mı? Üslubunuza dikkat edin hanfendi. Ben de telefondan yazıyorum, küfür etmişsiniz yanlışlıkla. Insanız doğrudur hata yapabiliriz ama hatanın üstüne vay efendim hasta mısın yok efendim önyargılısın hiç olmamış. Önü arkası yok bunun küfür mü küfür ne anlayayım ben? gördüğümü anladım haliyle. hayret bir şey bir de hasta mısın diyor
Sana yorum bile yazmıyacagım küfüredecek kadar da saygısız bir insan değilim

Sana yorum bile yazmıyacagım küfüredecek kadar da saygısız bir insan değilim
tayyip-erdogan-yirmi-birinci-yuzyilin-kralidir--i622880.jpg

X