merhaba arkadaşlar nereden başlasam ne yazsam bilemiyorum.Önceki konularımdan da beni hatırlarsınız.Uzun yıllar sürmüş bir ilişkinin yorgunluğunu yaşıyorum inanın sevgilimle üniversite yıllarımda tanıştım senelerdir işsizlik dolayısıyla aramızda söz nişan dahi olamadı olmadı .O kadar yıprandım ki anlatamam size buraya sürekli konu açmak zorunda kaldım sizlerin desteklerini aldıkça rahatladım tabi zaman zaman da yargılandım ama inanın işim çok zor
(Malesef ki sevgilimle bazen aylarca birbirimizi görmüyoruz onun parasızlık yüzünden yanıma gelememesi gerek benim babamın bu ilişkiden haberi olmaması beni yordu da yordu.Üstelik o zaman zaman aylarca köyde kaldığı için telefonu genellikle çekmiyor
(Bu konuyu daha önce de buraya açmıştım neyse sevgilimle konuştum ve günlük yarım saat bile olsa beni her gün belli saatlerde ara yoksa senden soğuyorum açıkçası dedim .Neyse ki son 1 haftadır akşam 11-12 gibi arıyor beni demekki çekiyormuş telefon isteyince .Neyse bugün çok sinirlendim beni saat 10 da aramış ben teyzemle konuşuyordum sonra ben onu aradım tekrar ve daha doğrusu 2 saattir arıyorum telefon sürekli kapalı çooook sinirlendim açıkçası benim bekleyeceğimi bile bile beni aramadı tekrar .Acaba ben mi olayları abartıyorum yoksa o mu sorumsuz ?Bu ilişkiyi ayakta tutamaktan korkuyorum açıkçası ve onu bu sefer cezalandırmak istiyorum yıllardır sorumsuzluğu yüzünden beni depresyona soktu insanlar sevgilileriyle konuşurken saatlerce bense onun çekmeyen telefonunun çekmesini bekliyorum belki çeker diye saatlerce bekliyorum bu nedir Allah aşkına kızlar ya o telefon çekiyorki sen beni arıyorsun 1 kez ve kapatıp yatıyorsun değil mi ?