sorumsuzluk başa bela düşüncesizlik kanser sebebi

muhammedimingamzesiyim

bittim gözün aydın
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2008
4.150
8
356
arkadaşlar görüyorumki pek çok sorun çeşidi var herbirimizin başında benimde var ne yapsam bilmiyorum .eşim işine öyle bir odaklanmıl durumdaki eve gelince bazen yemek bile yemeden yatıyor ne konuşuyor ne tartışıyor hayatı boşvermiş gibi bişey oldu işte çok yoruluyorum diyor evet haklı yoruluyor ama eşim personel şefi iş yerinde başkalarının işlerinide eşim yapıyor kendi kendini yoruyor o sadece personelin sorunuyla ilgilenecek neyi nasıl yapacağını söyleyecek müşterilerin problemi varsa çözecek ama eşim gidiyor elemanın yapacağı işi kendi yapıyor mesela kırtasiye bölümünde elemanın temizlemesi reyon düzenlemesi müşteriye bakması lazım eleman öyle duruyor köşede eşim tüm malı indiriyor siliyor temizliyor yerleştiriyor o sırada bide müşteriye bakıyor patronla uğraşıyor diğer elemanların sorunlarıyla uğraşıyor bazen iş yerinde öğle yemeği bile yemiyor.iş yerinde kendini kaybediyor koca dükkana bi başına yetişmeye çalışıyor izinlerini kullanmıyor neymiş dükkan yoğunmuş iş çokmuş sanki dükkan kendinin ondan sonra akşamda gelince canı çıkmış vaziyette oluyor

Son düzenleme:

Garip bir eşin varmış.İşyerinde diğer elemanların işini yapacak,iş yoğun diye
izin alamayacak kadar sorumluluk sahibi.
Kendi evinin faturasını yatırmayacak kadar da sorumsuz.
Dengeyi kuramadı galiba.Canım sen ona azıcık düşünce
anlayış,sorumluluk veremedim diye üzülme.Onları senden alamaz zaten.
Onu zamanında ailesi verecek kendi de bunları alacaktı.

erkeklerin büyük çoğunluğu başkasının işi için en önde koştururlar,evlerinin işi için en son yavaş yavaş gelirler..nasıl olsaa ev,aile kendiilerinin her zaman yapılır,herzaman gönül alınır gibi düşünüyorlar maalesef..tabii bunun sürekli olması gerçekten sinir bozucu..yapacağın en güzel şey sen kendi işlerini hafifleteceksin ve çok fazla takmayacaksın..eşine bir müddet müsaade et hiç soru sorma,iş yükleme,birşey isteme,konuş ama çok üstüne düşme bir-iki-üç anlamazsa dördüncüde artık dank eder...çok konuşmak,erkeklere çok fazla tekrarlayarak istediklerimizi yaptırmaya çalışmak onlarda istediklerimizi yapmak yerine yapmamaya itiyor..Allah sabır versin...

eşin oğlak burcumu ?

hayır yay burcu :)

evet başka yerde aşırı sorumlu eve gelince zerre kadar yok bi denge kuramadı gitti aile desen ailede aynı

evet süreklilik arzedince insan sinir krizleri geçiriyor.tüm yük 1 kişinin sırtına yüklenmiş oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…