- Konu Sahibi marjinalfaydali
-
Selam herkese.Benim de bi derdim var. Aranızda kocası benimki gibi evdeki aksaklıkları falan görmeyen, görse de saçma sapan geçici çözümler bulan var mı? Varsa nasıl çıldırmıyorlar? Çünkü ben çıldırmak üzereyim. 1 aydır balkon kapısının yanından rüzgar üflüyor içeriye, bizimki koli bantıyla kapıyı sabitlemiş. Koli bantı ne yaaaa? İlkokul çocuğu çözümü alsanaalsanasmile 3 hafta bekledim ses etmemek için, en son dün çıldırınca da sen farkediyosan sen çözseydin diyor. Ya zaten evdeki 10 sorunun 8ini farkedip 7sini ben çözmüşüm, 1ini de ona bırakmışım çöz diye. Bi de bu adam mühendis.Bi de erkekler meraklı olmaz mı ya böyle tadilat işlerine ? Neredeyse ampulun patladığını 1 haftada farkedip onu değiştirmeye de usta çağıracak. Bu olay beni çok sinirlendiriyo.Aranızda varsa buna benzer bi durum, nasıl geçti sinirleri, naptılar bi anlatsınlar da şu tansiyonumu düşürsünler lütfen.Çok üzgünüm çoookklava::mymeka:
ay tam tersi benim eşim tesisat ustası onda hastalık olmuş ufakta olsa bi eksik görsünSelam herkese.Benim de bi derdim var. Aranızda kocası benimki gibi evdeki aksaklıkları falan görmeyen, görse de saçma sapan geçici çözümler bulan var mı? Varsa nasıl çıldırmıyorlar? Çünkü ben çıldırmak üzereyim. 1 aydır balkon kapısının yanından rüzgar üflüyor içeriye, bizimki koli bantıyla kapıyı sabitlemiş. Koli bantı ne yaaaa? İlkokul çocuğu çözümü alsanaalsanasmile 3 hafta bekledim ses etmemek için, en son dün çıldırınca da sen farkediyosan sen çözseydin diyor. Ya zaten evdeki 10 sorunun 8ini farkedip 7sini ben çözmüşüm, 1ini de ona bırakmışım çöz diye. Bi de bu adam mühendis.Bi de erkekler meraklı olmaz mı ya böyle tadilat işlerine ? Neredeyse ampulun patladığını 1 haftada farkedip onu değiştirmeye de usta çağıracak. Bu olay beni çok sinirlendiriyo.Aranızda varsa buna benzer bi durum, nasıl geçti sinirleri, naptılar bi anlatsınlar da şu tansiyonumu düşürsünler lütfen.Çok üzgünüm çoookklava::mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?