Sorumsuzluk mu beceriksizlik mi?

canım bizimde klozet su kaçırıyordu,eşim açtı inceledi,içinde ağırlık yapan bi parçasıkırılmış,oraya ağırlık yapması için küçük bi poşete su doldurup içine koydu,ama becerdi,işe yaradı,oluyo böyle şeyler.tek sen değilsin :)

Son düzenleme:
valla benim eşimde aynıııı.klozetin rezervuarı delinmiş,su akıtıyor 3 aydır.banyom sürekli ıslak ama yeni rezervuar alma girişiminde bulunmuyor.sifonu kapalı tutuyoruz.kovayla tasla idare ediyoruz.aspiratör bacasını apartmanı boyarken boyacılar deliği kapatmış dışardan.aspiratörümüz var ama kullanamıyoruz yani.ama hiçbir girişimde bulunmuyor.benim babamda asla böyle değildi.evle çok ilgilenirdi. artık ben rezervuar bakıcam napayım.bacayıda bir elektrikçi filan çağırıp dışardan deldiricem.

benimkide bazı şeyleri yapabiliyor. ama tembel benimki de bir şeyi 40 defa söylemek gerekiyor.
bende tez canlıyım. söylediğim an yapılması gerekir.
süpürgenin hotumu koptu bakalım ne zaman değişecek?

benım eşim de böyledır.aman yapmazsa yapmasın.... usta çağırıyorum yaptırıyorum.
eşime kalsa evın her tarafı sarkar. babam da ılgılenmezdi.hep annem yaptırırdı. alışkınım yanı...
eşımın kusuru bu olsun. başka şeyler yapmasın benı sınrlendırmesın de ben razıyım usta çağırmaya))

bu konu da şanslı olanlardanım
evde bi sorun çıkmaya görsün eşim hemen ambulans olur neredeyse
sorunu halledene kadar uğraşır halleder de Allah razı olsun
tadilat işinden de iyi anlar
sizin durumunuza üzüldüm ne diyeyim Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…