Sorumsuzluk

Bebek ortak kararınız mı?
Bu adam sorumluluk almak istemiyor gibi.
Bebek supriz oldu ama hep diorduk olursa aldirmayiz cunku erken oldugunu bizde bilioduk. Ben hamile kalincada havalara ucmustu. Suanki sorumsuzlugunu anlamaya calisiyorum benden sakladigi bi sıkıntısı var gibi bide ne yapsam bisey buluyo laf soyluyo. bu aralar azcik kırıcı bana karsi

Bebek alacağı zehri aldı zaten bu saatten sonra bir şey fark eder mi bilmiyorum.
Hiç hamile kalmadım fikrim yok pek ama bebeğin akciğerlerinin gelişmemesine sebebiyet veriyormuş diye duymuştum. Bebek 7 aylık falan, o halde umalım ki bir şey olmamış olsun. 7 ay nasıl durduramamış kendini ya? Karnımda bebek olsa, değil sigara kahve bile içmem:KK12: Her şeyden evvel sevdiğini söylediği bebeği için sadece ve sadece sigarayı bırakamamış olması çok üzücü.
Onun haricinde bir sürü dert var ya, boşanma işi, sonra bu adamla evlenecek falan. Üzerine daha bebeğe çöp alınmamış, ev bark hak getire. Üfff içim sıkıldı.

şimdiki konunuzla alakası yok ama merak ettim..avukat ne dedi ..daha önce gerçekten açılmış bir dava varmıymış? ne kadar sürermiş boşanmanız?
Evet dava acilmis daha önce ama karsi tarafin sahitleri etkili konusmuslar. Bizim sahitler azdi kuzenimle amcam. Ama o beni tanistirdigi butun arkadaslarini almis yanina sahitlik icin bosanmak istemiyorum demis karimla iyidik ailesi ayirdi fln. Ama bunlari takmiyorum uzerindede durmicam.

merak edıyorum evlıyken nasıl sevgılınız bebegı uzerıne alabılecek?
zıra yasal olarak mumkun dahı degıl
ancak ve ancak daha sonra mahkemeyle alabılırsınız ama o cocuk suanda eskı esınızın (eskı derken nıkahlı) uzerıne olacak

Evet dava acilmis daha önce ama karsi tarafin sahitleri etkili konusmuslar. Bizim sahitler azdi kuzenimle amcam. Ama o beni tanistirdigi butun arkadaslarini almis yanina sahitlik icin bosanmak istemiyorum demis karimla iyidik ailesi ayirdi fln. Ama bunlari takmiyorum uzerindede durmicam.

anladım ben sadece babanız gerçekten davayı açmış mı onu merak etmiştim..hayırlısı olsun hakkınızda..

merak edıyorum evlıyken nasıl sevgılınız bebegı uzerıne alabılecek?
zıra yasal olarak mumkun dahı degıl
ancak ve ancak daha sonra mahkemeyle alabılırsınız ama o cocuk suanda eskı esınızın (eskı derken nıkahlı) uzerıne olacak
Konu sahibi yurt disinda yasiyor,orada oyle bir yasa yok bildigim kadariyla,bebegin babasi soyadini bebege verebilecek

Arkadaslar ama olmuyor boyle suanki konumla alakasi yok bu sorduklarinizin. Sormak istediginizi bosanmak icin actigim konuya yazabilirsiniz. Suanki derdim hakkinda kimse yazmiyor onceki konumu bu konuma tasimaniz beni rahatsoz ediyor. Dedigim gibi bosanmayla ilgili actigim konuya yazarsiniz sormak istediklerinizi

O okypete yeni actigim konularimda sanki inadina eski konularimdan bahsediyorlar. buda beni rahatsiz ediyor. Su actigim konuyla ilgili dogru duzgun kimse bisey soylemedi mecbur degiller tabi ama nerdeyse buraya hep eski konularimdan bahsetmisler :KK43:
Suanki konumla alakali fikir alamadim bu yuzden konumu kapatirmisin.

Back
X