Sorumu kapalı bayanlar cevaplarsa sevinirim

Dini nikahin resmi nikah olmadan bir hükmü yoktur. Zaten hocalarin da resmi nikah olmadan dini nikah kiymalari suctur cezasi vardir.
Resmi nikah olmadan gormemeli cunku o zamana kadar namahrem
Neye dayanarak böyle olduğunu dusunuyosun

Tesettürlü biri konuştuğu birine dini nikahtan sonra mi saçlarını görmesine izin verir
Tesettür sadece kapanmakla olmaz önce yaşadığınız dini bilmeniz gerekir bilmediğiniz bir şeyi boşuna yaşamayın okuyun araştırın öğrenin ama bu kadar basit bir şeyde bile tereddüt edecek kadar bilgi eksiğiniz varsa önce onları tamamlayın sonra kapanın bir deist olarak cevap veriyorum neden örtündünüz? Haramdan sakınmak için . Size kimler helaldir ? 9 bağ abi baba gibi gibi yani sizi açık gördüğünde tahrik olma şehvet duyma duygusu olmayacak insanlar e mantıken bunun için kapandın nikahlanmak istediğin erkekle oturup pişti oynamayacağına göre helal değildir olmaz çok basit bir mantık bu bakın sizin iyiliğiniz için tekrar ediyorum kıyafetinizle yaşam tarzınızla savunduğunuz şeyi önce öğrenin sonra yaşayın çook geçmişte kulakları çınlasın edebiyat öğretmenmiz demişti ki dinimiz bize aile yadigarı sadece bu hiçbiriniz savunduğunuz şeyin ne olduğunu bilmiyorsunuz bu gerçekten Türkiye nin yarısından fazlasının özeti

Neden polemik oluyor :) açık bayanlar soru sorabiliyor kapalı bayanlar soramıyor my
Kendi kendinizi ötekileştiriyorsunuz
Kimse açık kapalı kıyaslamasına girmiyor
Siz biri bişey desin diye zorluyorsunuz...

Günümüzde dini nikahın bir yaptırımı olmadığı için resmi nikah olmadan hiç o işlere kalkışma pişman olma
O işler dediğiniz saçını göstermesi yalnız :)
Ben sacını görmediğim biriyle evlenmek istemezdim
Evlenmeyi düşüncek kadar ciddiyse ilişkiniz dini nikahtan önce gösterin bence.

Anılarım canlandı 1997 ye gittim eşimle ünv. Tanıştık ve sevdik birbirimizi ben kapalıyım tabi. Aylar geçti aradan. Eşim haftalarca yalvardi saçını merak ediyorum diye diye bende gösterdim
Şimdi bu soruyu görünce ve hatta ben anlatınca da cok saçma gibi duruyor ama. Yaşanıyor demek böyle şeyler.
Allahım affetsin ins. samimiydik biz ve halen 3 çocukla samimi mutlu ve iyiyiz.
Tabi size öneride bulunamam sizin takdiriniz.

O işler dediğiniz saçını göstermesi yalnız :)
Ben sacını görmediğim biriyle evlenmek istemezdim
Evlenmeyi düşüncek kadar ciddiyse ilişkiniz dini nikahtan önce gösterin bence.
Sadece saç göstermekle kalmayacağını düşünerek yaptım bu yorumu..

Dini nikah demek Allah katinda helal daireye girmis bulunmaktir.dini nikahi olan yanliz helal olur. Onun disinda resmi nikah allahin katinda degil devletin katinda gecerlidir sadece fakat biz musluman oldugumuz icin din bize neyi emrediyosa onu yapmakla yukumluyuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…