- 1 Haziran 2012
- 7.214
- 25.018
- 798
Sadece saç göstermekle kalmayacağını düşünerek yaptım bu yorumu..
Ciddi mi bu yorum ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece saç göstermekle kalmayacağını düşünerek yaptım bu yorumu..
Yorumdan ne anladınız acabaCiddi mi bu yorum ?![]()
Kimin ne yaptıgı beı ilgilendırmez.Çok zekisin dini nikah yokken haram bilgin olsun sen kafana goremi takiliyorsun
Şimdi benim konudan anladığımNey neye dayanarak anlamadım
Kendi fikrimi belirttim tıpkı sizin gibiŞimdi benim konudan anladığım
Sevgilime dini nikahtan önce sacımı göstersem dini açıdan sorun olur mu diye sormuş
Sizde o işlere girme yazmışsınız
Sadece sac göstermekle kalmaz gibi ağır bi ithamınız var bende neye dayanarak böyle söylediniz, nerden çıkardınız bunu dıyorum ?
hanım efendi dini nikah diye bir nikah türü yoktur din duyurmayı emrediyor dini nikah dediğiniz şeyin amacı duyurmaktır resmi nikah yani herkesin duyduğu bildiği bir nikah ortada yoksa isterse on tane dini nikah dediğiniz şey olsun dinen bir geçerliliği yoktur dini ya da resmî amaç duyurmaktır resmi olarak imza atılıp yapılan nikah yasalar önünde korumaya yarar insanları çünkü hukuk kuralları olan bir ülkeyizDini nikah demek Allah katinda helal daireye girmis bulunmaktir.dini nikahi olan yanliz helal olur. Onun disinda resmi nikah allahin katinda degil devletin katinda gecerlidir sadece fakat biz musluman oldugumuz icin din bize neyi emrediyosa onu yapmakla yukumluyuz..
Pek bi zekilik yok sizde insanlari gunah işlemeye sevk ediyorsun istedigin zamana göster ne demek bide kapaliyim diyorsun yazikKimin ne yaptıgı beı ilgilendırmez.
Ben biliyorum ne yapıp yapmacagımı .
Bence konu sahibide biliyor.
Evet çok zekiyimmm![]()
hanım efendi dini nikah diye bir nikah türü yoktur din duyurmayı emrediyor dini nikah dediğiniz şeyin amacı duyurmaktır resmi nikah yani herkesin duyduğu bildiği bir nikah ortada yoksa isterse on tane dini nikah dediğiniz şey olsun dinen bir geçerliliği yoktur dini ya da resmî amaç duyurmaktır resmi olarak imza atılıp yapılan nikah yasalar önünde korumaya yarar insanları çünkü hukuk kuralları olan
Ne biliyorsun da konuşuyorsun acabahanım efendi dini nikah diye bir nikah türü yoktur din duyurmayı emrediyor dini nikah dediğiniz şeyin amacı duyurmaktır resmi nikah yani herkesin duyduğu bildiği bir nikah ortada yoksa isterse on tane dini nikah dediğiniz şey olsun dinen bir geçerliliği yoktur dini ya da resmî amaç duyurmaktır resmi olarak imza atılıp yapılan nikah yasalar önünde korumaya yarar insanları çünkü hukuk kuralları olan bir ülkeyiz
Ee ne diyim yazdığınız şey ağır bir itham bence bidaha okuyunKendi fikrimi belirttim tıpkı sizin gibi
Kapanmayı biliyorsa konu sahıbı kapalılığın ne demek olması bılmesı gerek .Pek bi zekilik yok sizde insanlari gunah işlemeye sevk ediyorsun istedigin zamana göster ne demek bide kapaliyim diyorsun yazik