Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne mi biliyorum ? Mesela birine ne biliyorsun ki demeden önce eğer biliyorsa hakkına girmiş olabileceğimi biliyorum mesela ben bir deistim ama müslüman bir ailede yetiştim burada konuşacak kadar dirsek çürüttüm bu yollarda kapı gibi de belgelerim var yazdığım şeyi istediğiniz yetkili yerlere sorabilirsiniz emin olmasaydım yazmazdımNe biliyorsun da konuşuyorsun acaba
Evlilik sünnet nikah farzdır .... Allahım herkes hoca olmuş knusuo..Mune
Ee ne diyim yazdığınız şey ağır bir itham bence bidaha okuyun
Ne biliyorsun da konuşuyorsun acaba
Sende iyice saçmaladın. Ceza kısmı harici bir araştır bakalım hangi nikah daha önemli Allah katında..Dini nikahin resmi nikah olmadan bir hükmü yoktur. Zaten hocalarin da resmi nikah olmadan dini nikah kiymalari suctur cezasi vardir.
Resmi nikah olmadan gormemeli cunku o zamana kadar namahrem
O öyle değil işte. Nikah çiftlerin birbirinin nikahinda oldugunun insanlara duyurulmasidir. Dua ise iyi dilekler icin yapilan bir seydir. Sunnettir. Olsa guzel olur olmasa da olur yani.Evet oyle ama resmi nikahta bir fatiha 3 ihlas okuyup nikah icin gerekli duaalar okunmuyor bir imza atmakla nikahlij sayilmiuyo Allah katijnda bh kapilarin acilmasi icin o ellerin semaya kalkip surelerijn okunmasi sart ...
bunu sanırım bana yazdığınız demin bir hanıma cevap verdim size de vereyim yazdığım yorumu aynen alıp bu konudaki bulabileceğiniz en iyi en bilgili kişilere sorabilirsiniz doğru mudur diye ben yazdığım bilgiden eminimEvet oyle ama resmi nikahta bir fatiha 3 ihlas okuyup nikah icin gerekli duaalar okunmuyor bir imza atmakla nikahlij sayilmiuyo Allah katijnda bh kapilarin acilmasi icin o ellerin semaya kalkip surelerijn okunmasi sart ...
Hocayim evet senelerce hocalik yaptimNe biliyorsun da konuşuyorsun acaba
Allah katı çok mu önemli acaba.. bilip bilmeden yorum yapıyorlar...Sende iyice saçmaladın. Ceza kısmı harici bir araştır bakalım hangi nikah daha önemli Allah katında..
Kaşınıyorsun...Neden polemik oluyor :) açık bayanlar soru sorabiliyor kapalı bayanlar soramıyor my
Sana demedim zaten....Hocayim evet senelerce hocalik yaptim
Tesetturlu degilim , musluman da degilim
Izlemeye geldim
Not: tesetturlu bayanlar yorum yapsin dediginiz icin aciklama geregi duydum