sorun abim lütfen acele yardım edin

Frankie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
7
0
36
Samsun
abim 4 senedir üniversiteye hazırlanıyor kazanamadı bu sene son senesi olduğunu söyledi annem le bu gün kavga ettiler annem kızdı dershanesiyle konuştu dershane içe kapanık fln dedi işte sonra bunun liseden bir hocası vardı her cuma oraya gidip ders aldığını söylüyordu annem hocasını araadı hiç gelmedi dedi off çok bunaldım annem şu an ağlıyor ne yapıcam şaşırdım

lüttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnn yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :52:

siz ve anneniz karşınıza alın ve sakınce konuşun neden özel derse gitmediğini bir sorunu olup olmadığını sorun
sonuçta dediğiniz gibi 4 yıldır kazanamıyormuş bunu stres yapmış olabilir eğer kabul ederse psikiyatriste götürün size anlatamadıklarını orda anlatıp rahatlayabilir

abinizi arayıp ders çalış mı diyelim? Nasıl bir yardım bekliyorsunuz anlamadım o yaştaki biri kendi kararlarını vermiştir.Sıkılmış olabilir 4 sene çok uzun bi müddet.

Son düzenleme:
abim 4 senedir üniversiteye hazırlanıyor kazanamadı bu sene son senesi olduğunu söyledi annem le bu gün kavga ettiler annem kızdı dershanesiyle konuştu dershane içe kapanık fln dedi işte sonra bunun liseden bir hocası vardı her cuma oraya gidip ders aldığını söylüyordu annem hocasını araadı hiç gelmedi dedi off çok bunaldım annem şu an ağlıyor ne yapıcam şaşırdım

Herkes üniversite kazanacak diye bir şart yok bence, sokaklar işsiz üniversite mezunu kaynıyor. Abiniz ders çalışmak istemiyorsa daha fazla zorlamanın alemi yok bence. Onun yerine mesela ortaöğretim kpss'ye hazırlanabilir ya da özel sektörde bir iş arayışına girebilir. Hayata atılmanın vakti gelmiş artık.

yaa canım benım hersey okumak degıl yada soyle soylıyım herkes okuyupta meslek sahıbı olacak degıl onunda bır yerlerde rızkı beklıyor ustune gıtmeyın bence hersey olacagına varır hayırlısını dıleyın belkıde kısmetı başka yerlerde

arkadaşlara katılıyorum,üzerine gitmeyin zaten yeterince kazanamamış olmanın verdiği kötü psikolojiye sahiptir,sizlerde üzerine giderseniz kendini işe yaramaz olarak görür ve hayatını hiçbirşekildde şekillendiremez..bırakın kendi haline kenndi ne yapmak istiyorsa oturup ona kendisi karar versin..eğer kendiside karar veremeyecek durumdaysa uzmanla görüşmesiini sağlayın..

bence bir an önce bir işe girsin. iyi kötü farketmez. bi yerden başlasın. malum emeklilik yaşı giderek yükseliyor. ne kadar erken sigortası başlarsa o kadar iyi olur.

4 yil az bir süre degil, baya bir SIKILMIS olmali abin bu durumdan, daha fazla üzerine gitmek faydadan cok zarar getirir bu saatten sonra. Annen abini karsisina alip güzelce konusacak bagirmadan azarlamadan, mutlaka abininde kendince nedenleri vardir, ona kizmak yerine onu anlamaya calismak daha dogru olacaktir..
Anneni anliyorum, evladinin üni. mezunu olmasini iyi bir yerlere gelmesini istiyor, fakat su hayatta hersey bizlerin istedigi gibi olmuyor ne yazikki. Bu yasadiklarinizdada mutlaka bir hayir vardir, hemen karamsar düsünmeyin sakin:34:

Back
X