Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle ...
ya ne yapacak?!
senin ,abinin ,ablanın çocuklarına mı bakacak?!
bi hafta sende, bi hafta abinde, bi hafta ablanda mı kalacak?!
acaba damadım ne der ?acaba gelinim ne der? beni severler mi ?yoksa bana sinir mi olurlar ?
oraya otursam mı ?buraya yatsammmı ?rahat edemez!!!!
tek başına yaşamazsına gönlün razı olmaz...
eee bırakın kadını ya geri dönerse döner dünyanın sonumu ...insanları rahat bırakın ya...
evlenmek isterse evlensin..ne yani o yaşta kadın sevgili gibi mi dolaşsın . tewk başına mı hayatını devam ettirsin yani...
yazık.. sizin gibi bencil kendini düşünen çocukları olduğu için üzüldüm annenize... neymiş etraf ne dermiş, neymiş kardeşiniz maaş alamazmış.. anneniz bir sürü çocuğa bakıp büyütmüş ama o bir sürü çocuk annelerinin mutluluğunu kendilerini düşünerek engellemeye çalışıyorlar..
anneniz bu evliliğini yürütemeyebilir.. ama koskocaman kadın siz onu her şekilde kabul etmek ve her durumda yanında olmak zorundasınız.. [/BGÜNAYDIN hepinize tşk ederim ilginizden dolayı aklıma gelmiyorda değil ben o kadar da karşı değilim aslın ama yapamaz kardeşlerimde aynı düşünüyor derdimiz para filanda değil aslında mirasımız filanda yok sorun onun huyları karşı tarafı öğrendim asla yaptırmayacak bir model onu üzmesini istemediğimiz için yani onların ortamına ayak uyduramaması hep gözler üzerinde olacak...
yazık.. sizin gibi bencil kendini düşünen çocukları olduğu için üzüldüm annenize... neymiş etraf ne dermiş, neymiş kardeşiniz maaş alamazmış.. anneniz bir sürü çocuğa bakıp büyütmüş ama o bir sürü çocuk annelerinin mutluluğunu kendilerini düşünerek engellemeye çalışıyorlar..
anneniz bu evliliğini yürütemeyebilir.. ama koskocaman kadın siz onu her şekilde kabul etmek ve her durumda yanında olmak zorundasınız.. [/BGÜNAYDIN hepinize tşk ederim ilginizden dolayı aklıma gelmiyorda değil ben o kadar da karşı değilim aslın ama yapamaz kardeşlerimde aynı düşünüyor derdimiz para filanda değil aslında mirasımız filanda yok sorun onun huyları karşı tarafı öğrendim asla yaptırmayacak bir model onu üzmesini istemediğimiz için yani onların ortamına ayak uyduramaması hep gözler üzerinde olacak...
Güzelim sonunda üzülecekse bile kendi karari ile üzülecektir...
Simdi siz bu evlilige gölge düsürürseniz, yarin öbür gün anneniz hep sizi sebeb tutacak...sizin yüzünüzden oldu diyecek....
Lakin siz karismazsaniz mutluluklar anne derseniz, evlilik kötü gidip bitse bile kendim ettim kendim buldum der...
O yüzen kardeslerinizle konussun Annemizin kararina saygi duymaliyiz deyin...ve bekleyin....kimbilir belkide hicte korktugunuz gibi kötü olmicak....belki cokta mutlu olacak anneniz...
Kimse müneccin degil...Allahtan gayrida kimse gelecegi bilemez arkadasim...
Nasip kismet ve kader....![]()
İyi ya eğer anlaşamazsa ayrılır anneniz..
Boşanmak ayıp değil,günah değil..
Asıl yanlış olan,sizin annenize bu kadar çok karışmanız..
bencillik belki ama bende istemezdim annemin bir başka adamla evlenmesini
ama o da yanlız kalmamalı onunda istediğini yapma hakkı var
üfff ne biliyim
annenizle çok haşır neşir değilseniz sık sık görüşmüyorsanız evlensin bari napsın yanlız başına :umursamaz:
bu tamamen annenin hayatı. birde düşün annen snein istediğin kişiyle evlenmene izin vermese ne yapardın karşı çıkmazmıydın. bırak evlensin anneniz olmaktan çıkmıyor ya. geri gelirsede gelsin ne olacak sonuçta sizin anneniz bir denesin. hayatta yalnız kalmak kadar zor bişey yoktur herhalde eşimle birkaç saat ayrı kalsak özlüyorum mevlam ayırmasın valla.