Sorun annem...Ltfen bir akl verin :((

bırakın kadıncağız iyisiyle kötüsüyle doğrusuyla yanlışıyla kendi hayatını yaşasın canım.bencil olmayın lütfen gelirse gelir siz ona kucak açmak ve aldığı her kararda yanında olmak zorundasınız..

demekki gezmekten,tozmaktan sıkılmış, konuşabileceği,bi şeyler paylaşabileceği birini istiyor artık.

Hiç belli olmaz.Belki duyduğu boşluktandı gezme,tozma.Bırakın anneniz hayatını yaşasın.Buna hakkı var.Geri dönüp gelirse de bu onun sorunu.Ayıp değil,günah değil anlaşamamış ayrılmış.Yalnızlık çok zordur.Hakkınızda hayırlısı olsun.

kesinlikle ...
ya ne yapacak?!
senin ,abinin ,ablanın çocuklarına mı bakacak?!
bi hafta sende, bi hafta abinde, bi hafta ablanda mı kalacak?!
acaba damadım ne der ?acaba gelinim ne der? beni severler mi ?yoksa bana sinir mi olurlar ?
oraya otursam mı ?buraya yatsammmı ?rahat edemez!!!!
tek başına yaşamazsına gönlün razı olmaz...
eee bırakın kadını ya geri dönerse döner dünyanın sonumu ...insanları rahat bırakın ya...
evlenmek isterse evlensin..ne yani o yaşta kadın sevgili gibi mi dolaşsın . tewk başına mı hayatını devam ettirsin yani...

Çok doğru bir yorum.a.s

Lütfen rahat bırakın annenizi.

kaç yaşında kadın. kendi kararını verebilecek yaşta ve aklı başında... sizler evinizin kapısını kapatıp ,hayatınıza devam ediyorsunuz. o evde tek yaşayan bir nefese ihtiyacı olan yalnızlığını paylaşacak birinin olmasını isteyen anneniz.. siz evlerinize eşinize çocuklarınıza döndüğünüzde o yapayalnız kalıyor o evde. bir tatile çıkmak istese yalnızmı çıksın.yada illa sizden teklifmi beklesin.... bu örnekler çoğaltılabilinir...birazda bu yönden bakmaya çalışın. insani yönden. onu bir anne gibi değil yalnız bir kadın olarak düşünürseniz ,onun da bir eşe ihtiyaç duyacağını göreceksiniz..

Yazık,çok yazık..
Çok üzüldüm ben..:çok üzgünüm:
Koskoca kadın eşi yok diye söz hakkı yok öyle mi?
Evlenmeye bile kendi başına karar veremicek,dün doğurduğu çocukları adam olmuş da karşı çıkıyorlarmış..:olmaz:
Yazık,günahtır ya..:delphin:

Annenizin aklı dengesi yerinde değil mi de,
hayatına dair kararları sizler veriyorsunuz ...
bundan sonraki kararlarında, sizin sadece destek olmanız gerek
diye düşünüyorum...evlilik kumar gibidir,
ya kazanırsın ya kaybedersin,sonunu kimse bilemez,
onun için mutlu olursa ,siz de mutlu olursunuz,ama
mutsuz olup dönerse,onu yargılamadan eski yerine oturtursunuz...
annenize destek olun lütfen...
sevgiler...

yazık.. sizin gibi bencil kendini düşünen çocukları olduğu için üzüldüm annenize... neymiş etraf ne dermiş, neymiş kardeşiniz maaş alamazmış.. anneniz bir sürü çocuğa bakıp büyütmüş ama o bir sürü çocuk annelerinin mutluluğunu kendilerini düşünerek engellemeye çalışıyorlar..

anneniz bu evliliğini yürütemeyebilir.. ama koskocaman kadın siz onu her şekilde kabul etmek ve her durumda yanında olmak zorundasınız..

bence sizin derdiniz para!!!
9 senedir rahata alışmış ya eğer olurda yapamaz ve geri dönerse yani boşanırsa babanızın maaşından da olacak ve maaşsız ortada kalacak!!!

yazık.. sizin gibi bencil kendini düşünen çocukları olduğu için üzüldüm annenize... neymiş etraf ne dermiş, neymiş kardeşiniz maaş alamazmış.. anneniz bir sürü çocuğa bakıp büyütmüş ama o bir sürü çocuk annelerinin mutluluğunu kendilerini düşünerek engellemeye çalışıyorlar..

anneniz bu evliliğini yürütemeyebilir.. ama koskocaman kadın siz onu her şekilde kabul etmek ve her durumda yanında olmak zorundasınız.. [/BGÜNAYDIN hepinize tşk ederim ilginizden dolayı aklıma gelmiyorda değil ben o kadar da karşı değilim aslın ama yapamaz kardeşlerimde aynı düşünüyor derdimiz para filanda değil aslında mirasımız filanda yok sorun onun huyları karşı tarafı öğrendim asla yaptırmayacak bir model onu üzmesini istemediğimiz için yani onların ortamına ayak uyduramaması hep gözler üzerinde olacak...

İyi ya eğer anlaşamazsa ayrılır anneniz..
Boşanmak ayıp değil,günah değil..
Asıl yanlış olan,sizin annenize bu kadar çok karışmanız..

anneniz bu evliliğini yürütemeyebilir.. ama koskocaman kadın siz onu her şekilde kabul etmek ve her durumda yanında olmak zorundasınız.. [/BGÜNAYDIN hepinize tşk ederim ilginizden dolayı aklıma gelmiyorda değil ben o kadar da karşı değilim aslın ama yapamaz kardeşlerimde aynı düşünüyor derdimiz para filanda değil aslında mirasımız filanda yok sorun onun huyları karşı tarafı öğrendim asla yaptırmayacak bir model onu üzmesini istemediğimiz için yani onların ortamına ayak uyduramaması hep gözler üzerinde olacak...

Güzelim sonunda üzülecekse bile kendi karari ile üzülecektir...

Simdi siz bu evlilige gölge düsürürseniz, yarin öbür gün anneniz hep sizi sebeb tutacak...sizin yüzünüzden oldu diyecek....

Lakin siz karismazsaniz mutluluklar anne derseniz, evlilik kötü gidip bitse bile kendim ettim kendim buldum der...

O yüzen kardeslerinizle konussun Annemizin kararina saygi duymaliyiz deyin...ve bekleyin....kimbilir belkide hicte korktugunuz gibi kötü olmicak....belki cokta mutlu olacak anneniz...

Kimse müneccin degil...Allahtan gayrida kimse gelecegi bilemez arkadasim...

Nasip kismet ve kader....:delphin:

Ayrıntıları bilemem ama annenizin evlenmesine neden karşı çıktığınızı anlamadım..

Sanırım sizin yani çocukların menfaatlerine ters düşen durumlar yaşanacak,bu evliliğin gerçekleşmesi halinde..

Yoksa karşı çıkmanız için bir sebep yok, varsa da sizce sebep, annenizce değil.

Bıırakın kadın hayatına bir yön versin, bu onun hakkı..

İyi ya eğer anlaşamazsa ayrılır anneniz..
Boşanmak ayıp değil,günah değil..
Asıl yanlış olan,sizin annenize bu kadar çok karışmanız..

Aynen..

Sanki annenizden değil de , 17 yaşındaki kızınızdan bahsediyorsunuz..

Koca kadın, sizin kadar düşünmüştür herhalde yapabilir miyim diye..

Yapamaz edemez gibi bahanelerle(!) koca kadına bu kadar müdahele etmeniz de gülümsetiyor beni..Dediğim gibi konuşulan sanki 17 yaşında kızınızmış gibi.

Mutlaka başka ayrıntılar var istememenizi gerektiren..

Bırakın evlensin...Neden karışıyorsunuzki..
Ben olsam evlatlarıma hesap vermem!!! Gerekli izahı yapmış size.
Boşanırsada boşansın..Boşanmak dünyanın sonumu allah aşkına..

Biriyle beraber aynı evi hayatı yatağı paylaşıyorsunuz,resmileştiriyorsunuz...Tükeniyor birşeyler...
Ve resmiyeti bitiriyorsunuz
Boşanma bu kadar..
Neysem birazda bakış açıcı yetişme tarzı vee Yaşam kalitesiylede ilğili Bakış Açısı..

bencillik belki ama bende istemezdim annemin bir başka adamla evlenmesini
ama o da yanlız kalmamalı onunda istediğini yapma hakkı var
üfff ne biliyim
annenizle çok haşır neşir değilseniz sık sık görüşmüyorsanız evlensin bari napsın yanlız başına :umursamaz:

annemiz- babamız da dahil hiç kimsenin hayatı hakkında kesin hüküm verme konumunda değiliz,

buna hakkımız yok.... hata da yapsa (ki evlilik bu sonuçta inşallah çok huzurlu olur ) o yetişkin biri

eğer bunu yaşamak istiyorsa yaşamalı...ama sizlere düşen olurda ilerde tekrar yalnız kalırsa ona

kapınızın hep açık

olduğunu söylemektir bana kalırsa.

bu tamamen annenin hayatı. birde düşün annen snein istediğin kişiyle evlenmene izin vermese ne yapardın karşı çıkmazmıydın. bırak evlensin anneniz olmaktan çıkmıyor ya. geri gelirsede gelsin ne olacak sonuçta sizin anneniz bir denesin. hayatta yalnız kalmak kadar zor bişey yoktur herhalde eşimle birkaç saat ayrı kalsak özlüyorum mevlam ayırmasın valla.

bencillik belki ama bende istemezdim annemin bir başka adamla evlenmesini
ama o da yanlız kalmamalı onunda istediğini yapma hakkı var
üfff ne biliyim
annenizle çok haşır neşir değilseniz sık sık görüşmüyorsanız evlensin bari napsın yanlız başına :umursamaz:

Görüsüne saygim var ama anlayamadim..fisfisfis

Bunun anne ile olan samimiyetle ne alaksasi var..?benneyaptımki

Sanki sadaka verirmis gibi ....eh hadi bari evlensin gibi bir düsünce bence cok yanlis...

Bakin sizde evlisiniz....sabah gidip aksama kadar bile annenizin yaninda otursaniz gece evinize gidip kapinizi kapatiyor esinize sarilip uyuyorsunuz degilmi?

Anne olmak Kadin olmaya engel degildir....ister 30 yasinda olsun ister 60 yasinda...Kadin kadindir....sevgiye ilgiye sefkata ihtiyaci vardir...

Ben kendi adima cok mutlu oluyorum gec yastada olsa insanlarin hayatlarini birlestirmelerine....tek yedigin lokma ile beraber yedigin lokma cok farklidir cünkü...

bu tamamen annenin hayatı. birde düşün annen snein istediğin kişiyle evlenmene izin vermese ne yapardın karşı çıkmazmıydın. bırak evlensin anneniz olmaktan çıkmıyor ya. geri gelirsede gelsin ne olacak sonuçta sizin anneniz bir denesin. hayatta yalnız kalmak kadar zor bişey yoktur herhalde eşimle birkaç saat ayrı kalsak özlüyorum mevlam ayırmasın valla.

çok tşk ederim çok yardımcı oldunuz herkese iyi çalışmalar

Back
X