Görüsüne saygim var ama anlayamadim..fisfisfis
Bunun anne ile olan samimiyetle ne alaksasi var..?benneyaptımki
Sanki sadaka verirmis gibi ....eh hadi bari evlensin gibi bir düsünce bence cok yanlis...
Bakin sizde evlisiniz....sabah gidip aksama kadar bile annenizin yaninda otursaniz gece evinize gidip kapinizi kapatiyor esinize sarilip uyuyorsunuz degilmi?
Anne olmak Kadin olmaya engel degildir....ister 30 yasinda olsun ister 60 yasinda...Kadin kadindir....sevgiye ilgiye sefkata ihtiyaci vardir...
Ben kendi adima cok mutlu oluyorum gec yastada olsa insanlarin hayatlarini birlestirmelerine....tek yedigin lokma ile beraber yedigin lokma cok farklidir cünkü...
bahsetmek istediğim şu eğer anneyle çok ilgili değillerse, samimiyet yoksa, anne kendini yalnız hissediyor ve bu yüzden evlenmek istiyorsa bir hayat arkadaşını bu yüzden istiyorsa evlensin tabiki..
tersi bir durum söz konusuysa , anneye karşı ilgi ve alaka tamsa anne yanlızlıktan yada ilgisizlikten değil gerçekten bir hayat arkdaşı istediği için evlenmek istiyorsada evlenebilir.. karışmak haddimize değil evet..
sadece ben evladı olarak istemem içimin kalbimin dileğidir bu ama annemin kararınada karşı çıkamam, benden onay almasını tabiki bekleyemem.. :ecrin_bebek: