Sorun annem...

sevdayildizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2008
144
0
96
39
Hollanda
arakdasalr annem sik sik sik bzie geliyor torunun sevmek icin ama herseyide sormayi ihmal etmiyor esin ne yapti ne yaptiniz yada ailesinle gorusuyormusunz ne diyor esin okuldami sitemi her aradiginda damadina oglum diyecegine esimin ismini hitap ediyor her zman bide esime davranisi ahreketleri hosuma gitmiyor huzrsuz oluyorum degerek saka yapmasi dokunmasi bisey yaparken esimle sohbet etmeye calismasi nerde oldugunu ogrenmeye calismasi daha dogrusu onun sevdigi seyleri ogrenmeye calismasi benim ne giydigime vararasiya akdars ouyor ben niye kot giymiyormusum esim mi karisiyormus vs vs bide esimd ed bana esim calisirken annem esimin calistigi yerden daima geciyormus hatta obur kapi varken yolunu uzatiyormus annem bugun durmus esimin adini diyerek onu gormdim bugun diyor bend edigim zamanda anne ne diyorsun desem kiskaniyormusun diyor ya yuvami yikmak icin herseyi yapiyor esimi bana kotuluyor arakdaslar cok sabrettim ama ben susutukca annem ileriye gidiyor evet genc bayan ama hosuma gitmiyor bu tavirlari yardim edin nolurrrrr ben ehr defasinda esim annemle konusun konumsa pek diyorum cunku niyeti benimg oxumde kotu sagolunhnn

bende anlamadım arkadaşim
yani annene kondurabiliyor musun böyle birşeyi
annen bu yapıda bir insan mı
yoksa sen eşini hastalık derecesinde mi kıskanıyorsun
en ilginç konu olmaya aday

Eeeee ne var ki bunda anlamadım.
Annenizin eşinin sevdiği yemekleri öğrenmek istiyordur,pişirecektir,size getirecektir ya da sizi yemeğe çağıracaktır..
Benim annem de yapardı aynısını,benim hoşuma giderdi açıkçası..
Eşinizin nerede ne yaptığını sorması ya da işe gidip gitmediğini sorması,işyerinin önünden geçmesi de normal değil mi?:delphin:

yazinizi okurken sasi olucaktim nerdeyse keske harfleri dogru dürüst yazsaydiniz
sorununuza gelince ben annenizin kötü niyetinden yaptigini düsünmüyorum

öncelikle yazını güçlükle okudum.bazı yerleri anlayamadım.
yani ne demek istiyorsun annenin gözü senin kocandamı.
çok saçma ve çirkin.hiç bir anne bunu yapmaz..
doğrusunu söylemek gerekirse, bu yazılanlara hiç inanasım gelmedi.
beni inandırmak zorunda da değilsin tabiki..innanmadığımı belirtmek istedim...

bu nedenle de çok fazla yorum yapmak istemiyorum

hanfgi anne bunalri yaprki ya ben anlam veremiyorum bana normal gelmiyor tabi herkzin gorusu ayri sagolunnn

Yani kusura bakma ama bizden cekinemsen Annem kocama asik diyeceksin:CADIARZU
Sen aslinda gercek derdini yazarmisin simdi buraya,kafandaki kuskular nedir?
Hani kadinsin anlarsin birseyleride,annenin ne gibi hareketlerini gördün?
Ben anneme asla konduramam,da böyle seyleri,gerci herkes annesini daha iyi tanir.
Esimi sevsede,sevmesede bana saygi duyar cünkü ben onun kiziyim,mutlu olmami ister.Gerci sükür esimi cok sever annem.

Çok zor okudum yazını ve anladığım kadarı ile anneniz eşinizin neleri sevdiğini öğrenmeye çalışıyor ona yakın davranıyor işe giderken yolunu uzatarak eşinin iş yerinin ordan geçiyor..
Ben böyle anladım acaba yanlış mı?

bir anne böyle bir amacla damadina yaklasirmi acikcasi konduramiyorum!
anneni en iyi sen taniyorsun,yani bilemiyorum cok tuhafima gitti!
sahsen benim annem esimle ilgilenince cok seviniyorum.
birde asiri denilecek kadar kiskanc biri misin onu merak ettim,cünkü belkide cok kiskanc oldugundan ve belkide bunalimli bir dönemindesin ve yanlisa cekiyorda olabilirsin

nasıl böyle düşünebiliyorsunuz. yani anneniz eşinizden, damadından mı hoşlanıyor. yok daha neler. ilgilenmesi onunla konuşması bile size rahatsızlık veriyor.
anneniz adına çok üzüldüm. zavallı kadın,okusa bu yazdıklarınızı mahvolurdu... yazık .

ya arkadaşım kalbınmı kötü niyetınmı kötü anlamadım ama ayıp edıyorsun...
babanız yaşıyormu...
yaşıyorsa babanıza karşıda çok büyük ayıp
hala aklım al mı yor

benim anmem ilgilenmiyor ben bunu sait oldum ve annem in ahreketelri eisme karsi hos degil ben biliyorum dusundugu yoki keske oyle olsa her zaman esin gormedim su bu ne demek ya ben anemi cok iyi taniyorum esim bile rahatsioz oluyor bundans evmiyor esim diyorki benim calistigim yerden geciyor anem in calistigi yer ayri ama gecemsine eisme oyle davranmasina gerek yokki bence yanimda bile esimi oksuyor sinesine bisyeelr yapiiyor ben sevmiyorum hareketlerini ve beni yuvami dusunseydi bu adamal niye evlendim bizi yaktin demszi bana her defasinda tam tersi eismi bana kotuyluyor her defasinda kocani surda gordum sunu yapti diye hangi ane yapar ya sonra ertesi gun geliyor ee esine ne dedin benimd eidkelrimid edinm i yaptinmi ne demek ya arakdaslar yorumalriniz icin sagol ama ben anneme alttan aldikca yuvami daha cok kurcaliyor biz bosanma durumua bile geldik yani ve kizim icin annemin yaptikalrinda dolayi esimden hep ozur diledim daha untmadim babamin esime deikelrini annemin tavirlarnini bilmiyorum arakdaslar yasayan daha iyi bilir evet bende isterim ilgilensins evsin damadi olarak ama oyle gormedigimden eminim cunku bastan beri istemiyora,rdi eismi sagolun

bence sız kuruntu yapıyosunuz buna ıhtımal bıle vermıyorumm..
kafanızdan bu kotu dusunceyı sılın bencee..
yaa benım annem esımle ılgılense benım cok hosuma gıder sonucta oda evladı sayılırr..

yakalsan var canim oyle damadina ben gordum tanik oldum ben rahastsiz oldugumdan cok esimde oluyor bana ifade ediyor yani demeki bsieyin gordu aysadi

nıye damadım desınkı...
ismiyle telafuz etmesı daha hoş bu bir.
ikincisi sureklı onu sorması ona anne sevgısıyle yaklaşmasından kaynaklanıyor..
üçüncüsü sen mutluysan annen senın mutlulugunu görerek daha mutlu oluyordur.
ayrıca iş yerıne gıtmesınde falan kötü niyet yoktur..
eger iş ortamı uygunsa her anne baba iş yerıne gidip ziyaret eder..
annende senın boyle düşündüğünü hissederse kadın yıkılır canım

Back
X