- Konu Sahibi sevdayildizi
arakdasalr annem sik sik sik bzie geliyor torunun sevmek icin ama herseyide sormayi ihmal etmiyor esin ne yapti ne yaptiniz yada ailesinle gorusuyormusunz ne diyor esin okuldami sitemi her aradiginda damadina oglum diyecegine esimin ismini hitap ediyor her zman bide esime davranisi ahreketleri hosuma gitmiyor huzrsuz oluyorum degerek saka yapmasi dokunmasi bisey yaparken esimle sohbet etmeye calismasi nerde oldugunu ogrenmeye calismasi daha dogrusu onun sevdigi seyleri ogrenmeye calismasi benim ne giydigime vararasiya akdars ouyor ben niye kot giymiyormusum esim mi karisiyormus vs vs bide esimd ed bana esim calisirken annem esimin calistigi yerden daima geciyormus hatta obur kapi varken yolunu uzatiyormus annem bugun durmus esimin adini diyerek onu gormdim bugun diyor bend edigim zamanda anne ne diyorsun desem kiskaniyormusun diyor ya yuvami yikmak icin herseyi yapiyor esimi bana kotuluyor arakdaslar cok sabrettim ama ben susutukca annem ileriye gidiyor evet genc bayan ama hosuma gitmiyor bu tavirlari yardim edin nolurrrrr ben ehr defasinda esim annemle konusun konumsa pek diyorum cunku niyeti benimg oxumde kotu sagolunhnn