Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Teşekkür ederim. :)
Elimden geleni yapacağım. Mecburum zaten buna.Bebeğimin böyle düzensiz bir ortamda yasamasını istemiyorum. Biliyorum bnde Dyson kullanıyorum zaten, sessiz ve çok iyi alıyor.Haftaya boyacı gelecek, inşaallah her yer herşey düzenine oturacak. :)
Eşimle cebelleşicem artık bazı konularda.
Ben henüz okulu da bitiremedim, uzadı maalesef. B12, d vitamini eksikliğim vardı. Birçok vitamin ilacı denedim ama faydasını göremedim. Şuan hamileyim zaten. Birçok ilacım var.
Ayrıntılı kan tahlili yaptır, belki sen vitamin ilaçlarının faydasını görürsün.
Aynen benimde eşim Allah'tan çok anlayışlı, 4 yıldır hiç yüzüme vurmadı aksine hep yardımcı oldu. Yemek de pişirir, evi de siler süpürür..
Ama bizim kendimiz için acilen toparlanmamız gerekiyor, bir düzen tutturmalıyız.
Haftaya gidiyorum kan vermeye bende guatr var hormonlarim cok hizli calisiyor bi yandan ondan da kaynaklanabiliyo enerjimo yiyor resmen bu yüzdende ne kilo aliyorum ne hicbirsey bütün herseyi baktircam gerekirse tedavi olurum ama hersey normalsa üsengecmisim demekki kendime silkelenmenin vakti zamani derim
Aslında spor filan yapsanız en azından günlük yürüyüş filan yapsanız bence bu şu anki durumunuza olumlu etki edecektir,çok hareketsizlikte iyi değil.
Önce sağlığınızı,zihninizi diri tutun zaten sonrası gelecektir diye düşünüyorum.