- 2 Mayıs 2016
- 1.095
- 1.107
- 133
Öncelikle herkese merhaba,hepinize sağlıklı diliyorum
O kadar uzun zaman olmuş ki gitmeyeli bugün canım sıkkın olunca konuşmak dertleşmek amacıyla buraya giresim geldi. 2019 yılında tanıştığım,ailemin onay vermemesi durumu ile ilgili olan polis sevgili konum vardı hatta. Sonuç olarak o yıldan bu yana birlikteyiz ve onu çok seviyorum. Onun da beni sevdiğini hissediyorum bunu bana hareketleri ve davranışları ile hissettiriyor zaten. Fakat çok agresif,her tartışmamız da sinirleniyor,bazen sinirlenip bağırıp çağırıyor,bazen sessizleşip içine kapanıyor. Ben ikisinden de hoşlanmıyorum. Sürekli tartışan bir çift olmadığımız için de bunu görmezden geliyordum. Yada çok sevdiğim için üzerini kapatıyordum bilmiyorum. Bir kaç gündür boğaz enfeksiyonu geçirdiğim için ben de aşırı huysuzum,istiyorum ki benimle ilgilensin,benim onu düşündüğüm gibi o da beni düşünsün. Onun da dün eğitimi vardı yorgun olduğunu söyledi. Bende sitem edip üzerine gittim Hasta olduğum da benimle ilgilenmeyeceksen ne zaman ilgileneceksin orda film izliyorsun sürekli gibisinden. O da tartışmak istemediğini yorgun olduğunu söyledi. Ben biraz daha söylenince De bir den beni engelledi. Şok oldum. Tartışmalarımız olmuştu fakat hiç böyle bir şey yapmamıştı. Sonrasında aradım açmadı. SMS olarak üzerine gidersem tartışmanın büyüyeceğini beni her yerden engelleyeceğini söylediğinde çektim pike mi kafama sinirim geçene kadar ağladım. Yatarken baktığımda engeli kaldırmıştı fakat Çok üzüldüm ve kırıldım yaptığı harekete. Bugün de hiç ses soluk yok o yazmıyor bende yazmadım. Her tartışmada ondan böyle aşırı tepki aldığım için artık kırılıyorum. Onu çok seviyorum yazmamak aramamak için kendimi zor tutuyorum fakat çok üzgünüm aramamanın daha doğru olduğunu düşünüyorum çünkü bunu alışkanlık haline getirdi artık sürekli o yapıyor ben arıyorum gibi oluyor. Şimdi de oturdum balkonda boş boş etrafı izliyorum,ne yol izleyeceğimi bilmiyorum artık. Bir taraftan çok seviyorum asla ayrılmak istemiyorum,diğer taraftan nereye kadar böyle gidecek evlendiğimiz de de bu inat olacak mı diyorum ama bilmiyorum hiç