- 11 Aralık 2018
- 42.411
- 263.310
- 598
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Listemizi de şuraya koyalım. Ama güncel değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahahahah
Hahaha al işte liste yine meydan daAhahahahah
21. Hangisiydi onu çikaramadim
Elimi sallasam ellisiUçan kuşun kendisine yürüdüğünü düşündüğü için sürekli flört ettiğini sanıyor ama adamların bundan haberi yokilişkiler yumağı bile değil
![]()
Ay sen Kudranin etkisinde kaliyorsun bakAy yazık gerçek ilişki ne onu bile ayırt edemiyorsun hiç yaşamadığından
Yazık valla![]()
Ayol evli barklı kadın senin olmayan mutfağını mu kıskansın bulamadığın sevgilileriniElimi sallasam ellisi
Gencim güzelim
Sokakta yürürken bir bakan bir daha bakiyor
Geçen gun biri benimle tanisti farkli sehirde yasiyor
Ben tanismak istesem kalkip gelecekti direkt mesela
Bu kadar kiskanclik sence de abarti degil mi Kudracim
Elimi sallasam ellisi derken erkek sineklerden mi bahsediyorsun?Elimi sallasam ellisi
Gencim güzelim
Sokakta yürürken bir bakan bir daha bakiyor
Geçen gun biri benimle tanisti farkli sehirde yasiyor
Ben tanismak istesem kalkip gelecekti direkt mesela
Bu kadar kiskanclik sence de abarti degil mi Kudracim
AhahahahahahHahaha al işte liste yine meydan da![]()
Umutsuzluktan evli, nişanlı demeden gördüğü her adama yürüyen kadını çok kıskanıyorum ben yaAyol evli barklı kadın senin olmayan mutfağını mu kıskansın bulamadığın sevgililerini![]()
Ay ne masalı camdan balkondan görüp ekleyip havayı aldığın, arkadşaının nişanında nişanlısını gözüne kestirip yine havayı aldığını bilmesekAy sen Kudranin etkisinde kaliyorsun bak
Demedi deme
O yuzden sana aciklama yapmayacagim sen Kudranin masallarina inanmaya devam et
Ay inanmiyorum sana yaBöyle çıksın istemezdim böyle kışı umutsuzda geçiren bir kaynana kayınpeder kayınbirader hayal ederdim ben.
Ama bu daha acıklı be
Mutfağın laneti kuruttu kızı![]()
Umutsuz zorunlu vardı bilirmisinAhahahahahah
Eski konuların silinmiyor umutsuz?Ay inanmiyorum sana ya
Hadi itiraf et Kudra seni özel olarak mi tuttu o ne derse ona inaniyorsun
Canım benim konuların ortada, benim kimseyi tutmama gerek yok ki. Herkes biliyor.Ay inanmiyorum sana ya
Hadi itiraf et Kudra seni özel olarak mi tuttu o ne derse ona inaniyorsun
Hatirlayamadim tatlimUmutsuz zorunlu vardı bilirmisin
O evlendi şükür sıra sana gelse ne güzel olur![]()
Tatlim istediğim zaman istediğim yerde olurum sana danişacak değilimForuma girmek, konu açmak zorunda değilsin şekerim. Kudrasız hava sahası istiyorsan başka seçenekler de var, kullanabilirsin. Ben saçmalıklarını yüzüne vurmaya devam edeceğim![]()
Tabi canim ne demezsinFlört listesi değil ki o, başlığı bile “umutsuzun aşkları”… Senin peşlerine düştüğün haberi olmayan adamlar yani.
Valla onu kendisine sormak lazimAyol evli barklı kadın senin olmayan mutfağını mu kıskansın bulamadığın sevgililerini![]()
Ahahahahah komik şeyElimi sallasam ellisi derken erkek sineklerden mi bahsediyorsun?
Tek başariniz evlilik yani oyle miAy ne masalı camdan balkondan görüp ekleyip havayı aldığın, arkadşaının nişanında nişanlısını gözüne kestirip yine havayı aldığını bilmesek
Tercih edilebilir biri olsan dediğin gibi elini sallasan elli tane bulsan bu heves ve azimle tek bir tane “gerçek” ilişki yaşardın.
Kıskanıyor deme ben de evliyim![]()