- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Peki bununla ilgili bana bi oneride bulunmak ister misin sevgili katipÖyle deme aşko erkekler artık evlilik olayından korkmaya başladı, artık çok çok çok aşık olması gerekiyor senin beğendiğin tarzda adamların ya da o kadının ona çok şey kazandırma potansiyeli olması lazım, yoksa o yükün altına kolay kolay girmiyor hiçbir deli.
Anlamaz ki ondan daEngelle gitsin.
Haddini bildirmek istiyorum ama nasil olacakAylarca yazmayan birinden ne olur. ? Bence olmaz bu iş.Flort aşamasında bile bu kadar soguksaniz olmaz bu iş.
Araştırılsin buTürkiye tek yürek, kenetlenmiş şekilde bu soruya cevap arıyor eminim.
Senin orda olduğunu bildiği için canı sıkılınca yoklama çekiyo başkalarıyla da konuşuyor muhtemelen niye kendinize bunu yapılmasına izin veriyorsunuz yazdı mı cevap verme kalsın öyle adamSelamlar
Umutsuzvakanız geri döndü :)
Benim tanıştığım biri var benden 8 yaş falan büyük tanismistik sonra kopukluk oldu.
Aradan bir kaç ay geçti bana mesaj atti tekrar
Benim soguk olduğumu ve onemsemedigimi soyledi ve bu yuzden uzaklasmis
Oyle bir kac gün konuştuk
En son hastalandim ona mesaj atmistim hasta oldugumu bilsin diye
Gecmis olsun dileklerinde bulundu
Ondan sonra ne o yazdi ne de ben yazdim
En son sali günü konuştuk
Sizce ne yapmaliyim?
Zaten yazinca cevap vermedim defalarca yazdi yüzsüz en sonunda anlasin artik diye cevap verdimSenin orda olduğunu bildiği için canı sıkılınca yoklama çekiyo başkalarıyla da konuşuyor muhtemelen niye kendinize bunu yapılmasına izin veriyorsunuz yazdı mı cevap verme kalsın öyle adam
Sana aşık olan yoksa sağlayıcı bir pozisyonda olman lazım. Bir şeyler vaad edeceksin. Bana kızacaklar bunun için ama aşko aşık olmayan bir adam 30 yaş üstü bir kadına 20 yaş muamelesi yapmayacak. Prime dönemi geçmiş, ve malesef abinden anandan habersiz yapabildiğin bir şey pek yok. Bir erkek senin potansiyelinde 20 lerinde bir kadını sana tercih eder canım arada aşk yoksa, bunlar gerçek. Bak milf diye ölen biten bir yayıncı erkek kişisini dün gördüm, 20lik kızı takmış koluna. Bilemiyorum.Peki bununla ilgili bana bi oneride bulunmak ister misin sevgili katip
Anlamaz anlamak işine gelmez sen ya kendini seçeceksin ya böyle sürüncemeyi zaman akıp geçiyo ne istediğini bilmeyen biri için zaman kaybetmek doğru değil kendi kul hakkına giriyorsunZaten yazinca cevap vermedim defalarca yazdi yüzsüz en sonunda anlasin artik diye cevap verdim
Hayır, sorun bendeSelamlar
Umutsuzvakanız geri döndü :)
Benim tanıştığım biri var benden 8 yaş falan büyük tanismistik sonra kopukluk oldu.
Aradan bir kaç ay geçti bana mesaj atti tekrar
Benim soguk olduğumu ve onemsemedigimi soyledi ve bu yuzden uzaklasmis
Oyle bir kac gün konuştuk
En son hastalandim ona mesaj atmistim hasta oldugumu bilsin diye
Gecmis olsun dileklerinde bulundu
Ondan sonra ne o yazdi ne de ben yazdim
En son sali günü konuştuk
Sizce ne yapmaliyim?
Herkesin aklindaki tek soru şu
Genç ve güzel olmama ragmen neden iliski yurutemiyorum
Bunu da nazara bagliyorum artik
Aranızda birşey geçmemiş ki ne intikamı.Umursamaman ona yeterli gelecektir.Haddini bildirmek istiyorum ama nasil olacak
Öyle tabi sorunsuz evlilik yokzaten eşinle mutlu olmaya bakıcaksın baska türlü olmuyo mecbur alışıyosunÜzüldüm senin adina
Ama nerden bilebilirdin ki oyle olacagini
Evlilik kumar oynamak gibi
Ayni cati altinda olmadan taniyamiyorsun
Umarim sorunlariniz çozulur ve mutlu olursunuz
Canim chelzy iyi ki geldinEvet sende sorun var umutsuzcum.
Yoksa bundan önceki 75836275736 flört teşebbüsün "konusuyorduk,birden uzaklasti,yazmadi diye bitmez.
Ay canim tesekkur ederim.Eskisi gibi sık uğrayamıyorum.Seni görmek te güzelCanim chelzy iyi ki geldin
Sensiz bdv balkonsuz eve benziyor adeta
Bende buna kanaat getirdim artik bu kadar başarisiz iliski tesaduf olamaz
Ne gibi sorun görüyorsun mesela
Onlara da değinelim ki sorunlari duzeltelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?