Sorun bende mi acaba

Peki bununla ilgili bana bi oneride bulunmak ister misin sevgili katip

Senin orda olduğunu bildiği için canı sıkılınca yoklama çekiyo başkalarıyla da konuşuyor muhtemelen niye kendinize bunu yapılmasına izin veriyorsunuz yazdı mı cevap verme kalsın öyle adam

Senin orda olduğunu bildiği için canı sıkılınca yoklama çekiyo başkalarıyla da konuşuyor muhtemelen niye kendinize bunu yapılmasına izin veriyorsunuz yazdı mı cevap verme kalsın öyle adam
Zaten yazinca cevap vermedim defalarca yazdi yüzsüz en sonunda anlasin artik diye cevap verdim

Peki bununla ilgili bana bi oneride bulunmak ister misin sevgili katip
Sana aşık olan yoksa sağlayıcı bir pozisyonda olman lazım. Bir şeyler vaad edeceksin. Bana kızacaklar bunun için ama aşko aşık olmayan bir adam 30 yaş üstü bir kadına 20 yaş muamelesi yapmayacak. Prime dönemi geçmiş, ve malesef abinden anandan habersiz yapabildiğin bir şey pek yok. Bir erkek senin potansiyelinde 20 lerinde bir kadını sana tercih eder canım arada aşk yoksa, bunlar gerçek. Bak milf diye ölen biten bir yayıncı erkek kişisini dün gördüm, 20lik kızı takmış koluna. Bilemiyorum.

Hayır, sorun bende

Ay engelle geç, canı sıkıldıkça seni kolay lokma diye düşündüğünden yazıp duruyor işte sen de cevap veriyosun bir de

Evet sende sorun var umutsuzcum.
Yoksa bundan önceki 75836275736 flört teşebbüsün "konusuyorduk,birden uzaklasti,yazmadi diye bitmez.

Herkesin aklindaki tek soru şu
Genç ve güzel olmama ragmen neden iliski yurutemiyorum
Bunu da nazara bagliyorum artik

İlişkiye başlayamıyorsun ki yürütesin.
Başlığa cevabım da evet belli ki sorun sende. 354346 kişiyle konuşup birini bile ilişkiye döndüremiyorsan ya bulduğun adamlarda iş yoktur ya da sende.
Sorun bulduğun adamlardaysa onları seçen sen olduğun için sorun yine sende.

Evet sende sorun var umutsuzcum.
Yoksa bundan önceki 75836275736 flört teşebbüsün "konusuyorduk,birden uzaklasti,yazmadi diye bitmez.
Canim chelzy iyi ki geldin
Sensiz bdv balkonsuz eve benziyor adeta
Bende buna kanaat getirdim artik bu kadar başarisiz iliski tesaduf olamaz
Ne gibi sorun görüyorsun mesela
Onlara da değinelim ki sorunlari duzeltelim

Canim chelzy iyi ki geldin
Sensiz bdv balkonsuz eve benziyor adeta
Bende buna kanaat getirdim artik bu kadar başarisiz iliski tesaduf olamaz
Ne gibi sorun görüyorsun mesela
Onlara da değinelim ki sorunlari duzeltelim
Ay canim tesekkur ederim.Eskisi gibi sık uğrayamıyorum.Seni görmek te güzel
Ben sende sohbet esnasinda en ufak bir laftan alınan,tersten anlayıp bunu dengesizce dile getiren,ani duygu değişimleri olan bir vibe alıyorum.Şayet böyleyse adamlar buz gibi oluyorlardır ve topuk yaylası deyip kaçıyorlardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…