- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Nasil yaniHoşlandıysan darlayabilirsin. Bu şekilde bir şey yapmazsan bize konu çıkmasss![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil yaniHoşlandıysan darlayabilirsin. Bu şekilde bir şey yapmazsan bize konu çıkmasss![]()
Bana da öyle geliyo sanki olsa olurdu zorlamanin anlami yokBırak engine aksın dengine umutsuzcum. Olmaz bu adamdan önümüzdeki maçlara bakalım![]()
İyi de o mesaj atinca sallamadim kaç kere yazdi ondan sonra dönüş yaptimSeni cepte görüyor.Kimse olmayınca yazıyor işte.
Kız öpeyim mi öpsün mü öpüştük opuselim mi durumlar vardı ya umutsuz nesini hatırlamadınArtik burdayim şekerim :)
Tenhada öpüştugum kimmis kiz hatirlayamadim
Başarısızlık değil de henüz karşına net biri çıkmamıştır diyelimOndan şüphem yok
İkili iliskilerde çok başarisizim ben ya dimi
Ay hangisiydi kiz valla hatirlayamadimKız öpeyim mi öpsün mü öpüştük opuselim mi durumlar vardı ya umutsuz nesini hatırlamadın![]()
Simdiye kadar çikmadiysa bundan sonra da zor deseneBaşarısızlık değil de henüz karşına net biri çıkmamıştır diyelim
O öyle düşünüyodur işte.Bir anda yazdığına göre hep.İyi de o mesaj atinca sallamadim kaç kere yazdi ondan sonra dönüş yaptim
Beni cepte görmesini saglayacak birsey yapmadim
O kadarmi çok aday var hangisi hatırlıyamıyosun.Ay hangisiydi kiz balla hatirlayamadim
Biraz bahsetsene
Ben ona dedim ki senin bana yaklasimindan dolayi soguktum yön verecek olan sendin iliskiye ama vermedinO öyle düşünüyodur işte.Bir anda yazdığına göre hep.
Flört geçmişim kabarik hatirlarsanO kadarmi çok aday var hangisi hatırlıyamıyosun.![]()
Bi önceki konunda aynıydı umutsuz ara verip tekrar aradı konuştunuz şimdi yine aynısıAy hangisiydi kiz valla hatirlayamadim
Biraz bahsetsene
Oooooo listesi var umutsuzunO kadarmi çok aday var hangisi hatırlıyamıyosun.![]()
Aaa evet ayni kisi icin açmisim o konuyu daBi önceki konunda aynıydı umutsuz ara verip tekrar aradı konuştunuz şimdi yine aynısı
Aman boşver yokmu sanki başka biri
Niye kalmamış ne yaşadınız ki böyle diyor?Ben ona dedim ki senin bana yaklasimindan dolayi soguktum yön verecek olan sendin iliskiye ama vermedin
O da diyo ki benim yön verecek yanim kalmadi yok mu kayigin beni de alip goturecegin
CEvap veriyorumOndan şüphem yok
İkili iliskilerde çok başarisizim ben ya dimi
Kudra buralarda miOooooo listesi var umutsuzun
Kimler geldi kimler geçti![]()
Ben sana hoslandigimi belli ettim ama sen mesafeli durdun onemsemedin diye algiladimNiye kalmamış ne yaşadınız ki böyle diyor?![]()
Sagol ya gercektenCEvap veriyorum
Evet
Ben ilk defa konusuna denk geldim kaçırmışım.Oooooo listesi var umutsuzun
Kimler geldi kimler geçti![]()