• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sorun bende mi anlayamadım...

lra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014
1.064
869
73
Nerde numune secilmiş adamlar bana mı denk geliyo gercekten :KK17: biriyle tanısamaya karar veriyorum dün bir bugun iki illaki azıtıyolar hemen konuyu cinsellige baglayıp sürekli seks konusmak istiyolar.Sevmiyorum arkadasım ben sex konusmayı sevmiyorum ben senin dürtülerünü telefondan tatmin edebilecegin seks objesi degilim hepsimi aynı arkadaslar ya da ben gercekten cekiyormuyum bunları.
Tavrımı koydugumda aldıgım tepkı yasın 30 u gecmiş ama hala cocuk sun (koca kadınmısım ama seks konusmayınca cocukmusum) isteksizsin vs vs :ukala::ukala: ya ben degerleri olan biriyim bana kücük bi yerde buyudum bu tarz seyler ayıp mahrem geliyo ama anlatamıyorum ben mi cagdısıyım onlar mı cok rahat bilemiyorum.Konusmayı bitirdik tartısıp.Bende mi sorun var hepmı erkekler böyle ? Kalmadı sanırım adam gibi flort edebilen ciddi olabilen adamlar :KK43: calısıyorum güzel bi ailem var ama hayalim güzel bi yuva kurup anne olmaktı sanırım olmıycak. Üzüldüm gercekten bu olaya sizlerle paylasmak istedım:KK43::KK61:

Evet kesinlikle kalmadıı adam gibi adam...
Evlenmeden önce birliktelik yaşamak zaten erkeklere normal geliyordu, hele bu devirde şimdi daha da normal geliyor...
Siz bu şekilde devam edin..
Elbet karşınıza hayırlı biri çıkacaktırr...

Devir kötü güvenilebilcek birini bulmak %30 ihtimal. Eee hal bu olunca sizede uçkuru düşüklerin gelmesi normal.
:))

Kalbinize göre birini bulursunuz inş.

Nerde numune secilmiş adamlar bana mı denk geliyo gercekten :KK17: biriyle tanısamaya karar veriyorum dün bir bugun iki illaki azıtıyolar hemen konuyu cinsellige baglayıp sürekli seks konusmak istiyolar.Sevmiyorum arkadasım ben sex konusmayı sevmiyorum ben senin dürtülerünü telefondan tatmin edebilecegin seks objesi degilim hepsimi aynı arkadaslar ya da ben gercekten cekiyormuyum bunları.
Tavrımı koydugumda aldıgım tepkı yasın 30 u gecmiş ama hala cocuk sun (koca kadınmısım ama seks konusmayınca cocukmusum) isteksizsin vs vs :ukala::ukala: ya ben degerleri olan biriyim bana kücük bi yerde buyudum bu tarz seyler ayıp mahrem geliyo ama anlatamıyorum ben mi cagdısıyım onlar mı cok rahat bilemiyorum.Konusmayı bitirdik tartısıp.Bende mi sorun var hepmı erkekler böyle ? Kalmadı sanırım adam gibi flort edebilen ciddi olabilen adamlar :KK43: calısıyorum güzel bi ailem var ama hayalim güzel bi yuva kurup anne olmaktı sanırım olmıycak. Üzüldüm gercekten bu olaya sizlerle paylasmak istedım:KK43::KK61:
Artık devir sadece seks konuşma devri cicim, moda gibi bir şey sanırım!

Evet kesinlikle kalmadıı adam gibi adam...
Evlenmeden önce birliktelik yaşamak zaten erkeklere normal geliyordu, hele bu devirde şimdi daha da normal geliyor...
Siz bu şekilde devam edin..
Elbet karşınıza hayırlı biri çıkacaktırr...
amin insallah ama umudum bitti uyarıyorum ısrarla seks konusmak istemek nedir :(

Devir kötü güvenilebilcek birini bulmak %30 ihtimal. Eee hal bu olunca sizede uçkuru düşüklerin gelmesi normal.
:))

Kalbinize göre birini bulursunuz inş.
bu durumda anormal olan benim sanırım :( bayıyo beni seks muhabettleri tele kızmıyım diom kendime :D

bu durumda anormal olan benim sanırım :KK43: bayıyo beni seks muhabettleri tele kızmıyım diom kendime :KK70:

İnsanlarda ahlak kalmamıs malesef.
Ama sürekli böyle edepsiz insanlarn seni bulmasıda enterasan ya insan sevmediği şeylerle sınanırmıs seninkide o hesap :D

İnsanlarda ahlak kalmamıs malesef.
Ama sürekli böyle edepsiz insanlarn seni bulmasıda enterasan ya insan sevmediği şeylerle sınanırmıs seninkide o hesap :KK70:
valla gorstuklerimin yüzde sekseni hemen olayı 2. günde sekse baglıyolar bende sarteller atıo hemen bitiriyorum :)

insallah bide anormal benmişim gibi beni suclaması yok mu ahh ahhh
Cnm bunlar elbette konuşulabilir bir ilişkide, ama zamanı ve sırası var bence!
Hemen muhabbeti buna getiriyorsa bir erkek sadece Abaza, fırsatçı gelir bana.

• Beğen
Reactions: lra
Cnm bunlar elbette konuşulabilir bir ilişkide, ama zamanı ve sırası var bence!
Hemen muhabbeti buna getiriyorsa bir erkek sadece Abaza, fırsatçı gelir bana.
yani bende oyle dedim sözleniriz nisanlanırız bazı kücükseyler illaki yasanır konusulur vs ama dün bir bugun iki misali hemen konusamk nedir konusmayınca isteksizmişim cocukmusum saydırdı bana :(

Sende bi kabahat yok güzelim adamlar abaza çıkmış. Bozma moralini ayrıca hep böyle çıkıyorlar diye de şartlama, az da olsa vardır birileri eli yüzü düzgün,aklı başında,efendi,düzgün falan filan:))) daha yazamadım. Allah gönlüne göre versin:KK200:

Back
X