- 22 Nisan 2014
- 1.064
- 869
- 73
Nerde numune secilmiş adamlar bana mı denk geliyo gercekten
biriyle tanısamaya karar veriyorum dün bir bugun iki illaki azıtıyolar hemen konuyu cinsellige baglayıp sürekli seks konusmak istiyolar.Sevmiyorum arkadasım ben sex konusmayı sevmiyorum ben senin dürtülerünü telefondan tatmin edebilecegin seks objesi degilim hepsimi aynı arkadaslar ya da ben gercekten cekiyormuyum bunları.
Tavrımı koydugumda aldıgım tepkı yasın 30 u gecmiş ama hala cocuk sun (koca kadınmısım ama seks konusmayınca cocukmusum) isteksizsin vs vs
ya ben degerleri olan biriyim bana kücük bi yerde buyudum bu tarz seyler ayıp mahrem geliyo ama anlatamıyorum ben mi cagdısıyım onlar mı cok rahat bilemiyorum.Konusmayı bitirdik tartısıp.Bende mi sorun var hepmı erkekler böyle ? Kalmadı sanırım adam gibi flort edebilen ciddi olabilen adamlar
calısıyorum güzel bi ailem var ama hayalim güzel bi yuva kurup anne olmaktı sanırım olmıycak. Üzüldüm gercekten bu olaya sizlerle paylasmak istedım

Tavrımı koydugumda aldıgım tepkı yasın 30 u gecmiş ama hala cocuk sun (koca kadınmısım ama seks konusmayınca cocukmusum) isteksizsin vs vs